Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου,καλη εβδομαδα....Ηθελα να ρωτησω το εξης: Στο σπιτι μας,εγω & η συζυγος μου εχουμε τα κινητα μας τηλεφωνα. & μ αυτα επικοινωνουμε. Εχουμε ομως και το Σταθερο τηλεφωνο, οπου σχεδον δεν το χρησιμοποιουμε σχεδον καθολου. Επειδη ερχονται κατι 40αρια ευρω καθε μηνα στο σταθερο, σκεπτομαι να το καταργησω...Ομως τοτε δεν θα εχω Ιντερνετ[ετσι δεν ειναι?]...Σ αυτη την περιπτωση υπαρχει καποια αλλη ενεργεια που πρεπει να κανω ωστε να υπαρχει & το Ιντερνετ ,αλλα,χωρις Σταθερο?  τη βοηθεια σας. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλημερα φιλοι μου,καλη εβδομαδα....Ηθελα να ρωτησω το εξης: Στο σπιτι μας,εγω & η συζυγος μου εχουμε τα κινητα μας τηλεφωνα. & μ αυτα επικοινωνουμε. Εχουμε ομως και το Σταθερο τηλεφωνο, οπου σχεδον δεν το χρησιμοποιουμε σχεδον καθολου. Επειδη ερχονται κατι 40αρια ευρω καθε μηνα στο σταθερο, σκεπτομαι να το καταργησω...Ομως τοτε δεν θα εχω Ιντερνετ[ετσι δεν ειναι?]...Σ αυτη την περιπτωση υπαρχει καποια αλλη ενεργεια που πρεπει να κανω ωστε να υπαρχει & το Ιντερνετ ,αλλα,χωρις Σταθερο?  τη βοηθεια σας. Ευχαριστω πολυ.

Καταρχάς 40 ευρώ τον μήνα είναι αρκετά. Γύρω στα 20-23 με 24αρα και σταθερό παίζει σε cosmote αυτή την στιγμή. Έχει λήξει το συμβόλαιο σου η εισαι κοντά σε ανανέωση? Από εκεί και πέρα ναι αν δεν θες καθόλου στο σταθερό και αν έχεις unlimited στο κινητό βγάλε μια έξτρα κάρτα για unlimited εφόσον πιάνεις καλό σήμα και βάλε και ένα ρουτερ που παίρνει κάρτα σιμ και είσαι μπόμπα. 

Επεξ/σία από Therempant
Δημοσ.

Ψάξε για προσφορές από τις διάφορες εταιρίες και πήγαινε εκεί που σε συμφέρει, ασχέτως αν έχει ή όχι και landline.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Therempant είπε

Καταρχάς 40 ευρώ τον μήνα είναι αρκετά. Γύρω στα 20-23 με 24αρα και σταθερό παίζει σε cosmote αυτή την στιγμή. Έχει λήξει το συμβόλαιο σου η εισαι κοντά σε ανανέωση? Από εκεί και πέρα ναι αν δεν θες καθόλου στο σταθερό και αν έχεις unlimited στο κινητό βγάλε μια έξτρα κάρτα για unlimited εφόσον πιάνεις καλό σήμα και βάλε και ένα ρουτερ που παίρνει κάρτα σιμ και είσαι μπόμπα. 

Ναι, εχω την COSMOTE, το συμβολαιο θα ρωτησω να δω ποτε ληγει....Τωρα οσο αφορα τις Οπτικες ινες, αυτον τον καιρο εχουν κατασκαψει ολη την περιοχη εδω που μενουμε-Μπαρουταδικο Αιγαλεω-και τοποθετουν καλωδια....Το κοστος το μηνιατικο του σταθερου ειναι τσουχτερο,γιατι σιγουρα κανουμε & μερικα εκτος συμβολαιου[5ψηφια νουμερα],οποτε ανεβαινει στα σαραντα....Θα το ψαξω ομως...Σας ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Ίντερνετ χωρις σταθερο περαν των οπτικων ινων δεν γίνεται, πάρε ενα πακέτο που να εχει χρέωση μόνο το ίντερνετ χωρίς μονάδες για τηλεφωνικές κλήσεις 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ίντερνετ χωρις σταθερο περαν των οπτικων ινων δεν γίνεται, πάρε ενα πακέτο που να εχει χρέωση μόνο το ίντερνετ χωρίς μονάδες για τηλεφωνικές κλήσεις 

Καλο ακουγεται...θα το δοκιμασω. σ ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για απλή χρήση internet:

Vodafone 24άρα POTS (όχι VOIP) με 19.90 το μήνα, απεριόριστα σταθερά, 5 ώρες κινητά.

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/vodafone-adsl-24mbps

Παίρνεις κι ένα router hol zte H108n από Vendora με 3 ευρώ και ξεμπέρδεψες προσωρινά.

(Δε ξέρω βέβαια αν είσαι ήδη σε VOIP στη Cosmote αν γίνεται να σου βάλει POTS η Vodafone, θα πρέπει να το ρωτήσεις)

Κι όταν βγει ανακοίνωση στη περιοχή ότι καταργείται ο χαλκός, τότε πας σε ότι φτηνότερο υπάρχει από Fiber. Η ΔΕΗ για παράδειγμα έχει εναέριο fiber δοκιμαστικά στο Περιστέρι, σύντομα θα κατέβει και προς τα εσένα. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/myfiber/myfiber-500/

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εξαρτάται, νομίζω μόνο στην Inalan μπορείς να πάρεις οπτική μόνο με ίντερνετ και χωρίς τηλέφωνο, όλες οι άλλες εταιρίες (cosmote, vodafone, nova) έχουν και τηλέφωνο στα πακέτα τους από όσο γνωρίζω. Η μόνη λύση είναι να ψάξει ποιο πακέτο τον συμφέρει και να μην λάβει καθόλου τις προσφορές σε τηλεφωνία, ας πάρει κάτι με τηλέφωνο αλλά χωρίς απεριόριστο χρόνο ομιλίας (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) για να του βγει ποιο φθηνά.

Δημοσ.

5G router με sim.Υπαρχει και αναλογο πακετο.
Αλλιως παιζεις με τοπικους "παροχους",με κατευθυντικες κεραιες,παιζει γυρω στα 20 το μηνα για 100ρα.
Εγω χρησιμοποιω τετοια κεραια,γιατι μενω εκτος πολης και δεν ερχεται ιντερνετ εδω πανω.
Τιμιο,εφοσον δεν υπαρχει αλλη επιλογη,αλλα εχει κατι disconnects καπου καπου,λογω αποστασης.

Σιγουρα μεσα στην πολη θα ειναι πιο τιμιο.

Δημοσ.

Σκέφτομαι & γω να καταργήσω πάγια & συμβόλαια, αν & έχω πάρει το 'gigabit- voucher' (επιδότηση για οπτικές).

Βλέπω ότι πλέον υπάρχουν τρόποι να έχει κάποιος wi-fi όχι μόνο στο σπίτι, αλλά & όπου παρέχεται κάλυψη δικτύων, μέσω οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να δεχτεί sim, να την χρησιμοποιήσει ως φορητό hotspot & να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο internet.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -yorgi- είπε

Σκέφτομαι & γω να καταργήσω πάγια & συμβόλαια, αν & έχω πάρει το 'gigabit- voucher' (επιδότηση για οπτικές).

Βλέπω ότι πλέον υπάρχουν τρόποι να έχει κάποιος wi-fi όχι μόνο στο σπίτι, αλλά & όπου παρέχεται κάλυψη δικτύων, μέσω οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να δεχτεί sim, να την χρησιμοποιήσει ως φορητό hotspot & να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο internet.

Αν έχεις καλό σήμα 4G/5G και δεν κάνεις πολλά πράγματα (πχ να κατεβάζεις αβέρτα GB και GB), τότε είναι ότι πρέπει, το έχω σκεφτεί και εγώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Απλά να ξέρετε ότι το 4G/5G σε σχέση με την οπτική έχει μεγαλύτερο ping. Οπότε προσθέτει ένα lag σε ότι κάνετε και δεν μιλάω μόνο για gaming.

Ακόμα και στην φόρτωση των σελίδων μπορείτε να το παρατηρήσετε ή στην αλλαγή καναλιών (πχ eon tv μεσω internet). 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...