tasos-e Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Εκεί που λέει προνόμια ( ή benefits στα αγγλικά) εμένα μου δίνει μόνο επιλογή να πατήσω αναβάθμιση από τώρα. Δεν έχει επιλογή άρνησης της αυτόματης ανανέωσης. Άστο έτσι,απλά να το παρακολουθείς μην το αλλάξουν από μόνοι τους Επεξ/σία 31 Μαρτίου από tasos-e
ant_ Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Αν δεν κανεις την "αναβαθμιση" γινεται ουσιαστικα ανενεργος οπως στην eurobank?
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 15 λεπτά πριν, ant_ είπε Αν δεν κανεις την "αναβαθμιση" γινεται ουσιαστικα ανενεργος οπως στην eurobank? Δεν ξέρω για eurobank ,σίγουρα πάντως λειτουργεί η χρεωστική κάρτα . Πλήρωσα επίσης απο περιέργεια ΔΕΚΟ μέσω ibank και RF και δε μου κράτησε προμήθεια . Ίσως θα κρατά αργότερα ?
atpanos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου εγώ δεν έχω πάρει κάποια ενημέρωση ακόμα και στο ebanking δεν δείχνει τίποτα. περιμένω;
Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μπηκα σημερα και στους 2 λογαριασμους απλους που εχω και δεν εγινε αυτοματα σε value με εχει ομως αν θελω με 80 λεπτα να παω ειναι στο tab προνομια εκει που ειναι οι κινησεις. Δεν πηγε αυτοματα δηλαδη οπως διαβαζω σε καποιους αλλους ουτε με εβγαλε οτι θα γινει και αν θελω να το σταματησω. Στον εμπορικο με τρωνε καθε μηνα 4 ευρω χωρις να δινουν τιποτα πια μιας και εξαλειφθηκαν αρκετες προμηθειες με το νεο χρονο πχ πληρωμη ΔΕΗ και πληρωμη ΕΦΚΑ. Αλλα δεν γινεται να τα γλιτωσεις εκεινα ειναι νταβατζιλικι για οψεως στην εθνικη. Η Πειραιως δεν χρεωνει σε 2 εμπορικους που εχω εκει η εθνικη το ειχε 2.5 ευρω κανα 2 χρονια και το πηγε 4 απο περσι τετοιο καιρο.
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 25 λεπτά πριν, Arkin είπε Μπηκα σημερα και στους 2 λογαριασμους απλους που εχω και δεν εγινε αυτοματα σε value με εχει ομως αν θελω με 80 λεπτα να παω ειναι στο tab προνομια εκει που ειναι οι κινησεις. Δεν πηγε αυτοματα δηλαδη οπως διαβαζω σε καποιους αλλους ουτε με εβγαλε οτι θα γινει και αν θελω να το σταματησω. πρώτα έρχεται ειδοποίηση
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 6 λεπτά πριν, mike15 είπε ουτε σε εμενα ηρθε ειδοποιηση ακομα. περίμενε το κύμα ανάπτυξης 😛 Παρατήρησα απο το σύνδεσμο nbg.gr/el/lp/upgrade-logariasmos-pronomion-wave έχει άλλα λινκ ανάλογα του πότε ήρθε σε κάποιος η ειδοποίηση (wave1, wave2 , wave3) Όταν πόσταρα το σύνδεσμο δεν υπήρχε το wave4, τώρα είδα οτι υπάρχει σαν σύνδεσμος (το wave5 πχ δεν υπάρχει) , άρα υποθέτω ήρθε η λυπητερή σε νέα φουρνιά .
mike15 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 22 ώρες πριν, Arkin είπε Μπηκα σημερα και στους 2 λογαριασμους απλους που εχω και δεν εγινε αυτοματα σε value με εχει ομως αν θελω με 80 λεπτα να παω ειναι στο tab προνομια εκει που ειναι οι κινησεις. Δεν πηγε αυτοματα δηλαδη οπως διαβαζω σε καποιους αλλους ουτε με εβγαλε οτι θα γινει και αν θελω να το σταματησω. Στον εμπορικο με τρωνε καθε μηνα 4 ευρω χωρις να δινουν τιποτα πια μιας και εξαλειφθηκαν αρκετες προμηθειες με το νεο χρονο πχ πληρωμη ΔΕΗ και πληρωμη ΕΦΚΑ. Αλλα δεν γινεται να τα γλιτωσεις εκεινα ειναι νταβατζιλικι για οψεως στην εθνικη. Η Πειραιως δεν χρεωνει σε 2 εμπορικους που εχω εκει η εθνικη το ειχε 2.5 ευρω κανα 2 χρονια και το πηγε 4 απο περσι τετοιο καιρο. και εγω δεν εχω αππ κινητου ,μπαινω σε ibank απο υπολογιστη.ναι το ειδα στα προνομια.αυτο εννοεις? η' θα μας το κανουν χωρις να μας βαλουν κουμπι ακυρωσης η΄μας θεωρουν ''κακους'' πελατες 😂 και μας σνομπαρουν!
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2 λεπτά πριν, mike15 είπε και εγω δεν εχω αππ κινητου ,μπαινω σε ibank απο υπολογιστη.ναι το ειδα στα προνομια.αυτο εννοεις? η' θα μας το κανουν χωρις να μας βαλουν κουμπι ακυρωσης η΄μας θεωρουν ''κακους'' πελατες 😂 και μας σνομπαρουν! 22 ώρες πριν, korakios είπε πρώτα έρχεται ειδοποίηση
mike15 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 24/3/2025 στις 1:18 ΜΜ, ekrepali είπε Έπειτα από 40 λεπτά αναμονή και νεύρα τσατάλια λόγω κλασικής μουσικής, μου είπανε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης δεν είναι αρμόδιοι για τους λογαριασμούς προνομίων και με παρέπεμψαν στο 2104848345. Αυτοί ευτυχώς το σήκωσαν γρήγορα. Η αναβάθμιση ισχύει μόνο σε όσους έχουν λάβει επιστολή. Σε αυτούς θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο ανακύκλωσης στους λογαριασμούς και θα μπορούν να επιλέξουν αν δε θέλουν την αναβάθμιση. Όσοι δεν έλαβαν επιστολή, δε θα γίνει αναβάθμιση στις 23/5. η΄μπορει και οχι. η απαντηση αυτη μπορει να ερμηνευτει και ετσι,περιμενουμε οπως και να εχει. εψαξα και στην πειραιως λιγο ,μηπως υπαρχει και εκει χωρις ειδοποιηση καποια ανακοινωση,δεν βρηκα κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα