Προς το περιεχόμενο

Gpu drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

Έχω ένα laptop lenovo ideapad z710 με κάρτα γραφικών GeForce Gt745m. Έκανα μία καθαρή εγκατάσταση Windows 10 pro και δεν βρίσκω πουθενά drivers γι' αυτήν την κάρτα. Αυτή την στιγμή δουλεύει με την ενσωματωμένη κάρτα του επεξεργαστή i3 όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορώ να βρω drivers η δεν υπάρχει τρόπος λόγο παλαιότητας;

IMG_20250323_220923.jpg

Δημοσ.
Στις 28/3/2025 στις 2:30 ΜΜ, charllestone είπε

Καλησπέρα, στο site της lenovo εχει drivers βλέπω [Nvidia VGA Driver for Windows 10 (64-bit) - Notebook]
https://pcsupport.lenovo.com/gr/el/products/laptops-and-netbooks/ideapad-z-series-laptops/ideapad-z710-notebook/downloads/ds103920-nvidia-vga-driver-for-windows-10-64-bit-notebook

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω κατεβάσει και στην διαχείριση συσκευών παραμένει με κίτρινο τρίγωνο,δεν το βλέπει. Ένας μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω σε Windows 8,1 που είχε,να περάσω τα drivers της κάρτας και μετά να ξανά κάνω εγκατάσταση τον Windows 10 από την υπηρεσία Update.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, salpnik είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω κατεβάσει και στην διαχείριση συσκευών παραμένει με κίτρινο τρίγωνο,δεν το βλέπει. Ένας μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω σε Windows 8,1 που είχε,να περάσω τα drivers της κάρτας και μετά να ξανά κάνω εγκατάσταση τον Windows 10 από την υπηρεσία Update.

Περίεργο να μην τη βλέπει πάντως γιατί ο driver λεει οτι είναι για windows 10.
Άν θές δοκίμασε να βάλεις τους drivers κατευθείαν απο την nvidia:
https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/drivers/results/145959/

Δημοσ.

για βαλε ενα screenshot απο το device manager και ανοιξε  display adapters 

γιατι δεν θα εβγαζε την καρτα στο task manager αν δεν ειχε driver 

για να την ενεργοποιησεις πηγαινε στα graphic settings και βαλε μια εφαρμογη πχ τον internet explorer να την χρησιμοποιει

Δημοσ.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω παιδιά,είχα μπει στην διαδικασία επιστροφής στο Windows 8.1 , πέρασα τα drivers, πέρασα τα Windows 10 πάλι και όλα λειτούργησαν σωστά. Ίσως να ήταν κάποιο κόλλημα,δεν ξέρω, πάντως αυτό το κόλπο πέτυχε.

Σας ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...