Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Λογο πρόσφατης αγοράς μιας τηλεόρασης dahua είπα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε να βοηθήσω εγώ και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν αγοράσει αυτή την μάρκα τηλεόρασης και να πούμε της γνώμες μας.

Πηρα πρόσφατα για δεύτερη φτηνή 43αρα για το Xbox series s της γυναίκας το παρακάτω μοντέλο.

https://www.praktiker.gr/m/p/dahua-ltv43-sd200-full-hd-smart-tileorasi-43-150052
Ειμουν σε φάση να της επερνα μια tcl στα 229 ευρώ αλλά κολλούσα γιατί είχε hdmi 1,4 και μόνο software hdr.

Αφου βρήκα την παραπάνω στο praktiker, πολύ καλή τιμή αλλά λέω θα έχει κανένα μάπα πάνελ, αφού το έψαξα είδα ότι είναι DLed ips με hdr και hdmi 2.

Πήγα από κοντά να την δω,δεν την είχαν βιτρίνα αλλά σφραγισμένη, προσφέρθηκαν να μου ανοίξουν μια να την δω και άμα μου έκανε να την αγόραζα.

προς έκπληξη μου μόλις άναψε είδα το καθαρότερο λευκό φόντο και βαθύ μαύρο όταν μπήκε στο μενού.

Αφου την πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη την έστησα και την ρύθμισα και μπορώ να πω ότι για 189 ευρώ είναι πολύ καλή στην ποιότητα του πάνελ.

Εχει πολύ ωραία χρώματα και ομοιόμορφο μαύρο, επίσης είναι αρκετά φωτεινή λόγο DLED.

Ένα άλλο που με έκανε εντύπωση και θα το ψάξω είναι ότι το Xbox μου έβγαζε επιλογή 4Κ και όταν τον γυρνάω αναγνωρίζει την ανάλυση η τηλεόραση γιατί μου το βγάζει στην γωνία πάνω αλλά όταν επιλέγω να κρατήσει την ανάλυση το Xbox την γυρνάει στα 1080p, κάτι ψυλλιάζομαι ότι έχει 4Κ πάνελ αλλά η μητρική το περιορίζει στα 1080p

Για όποιο ψάχνει μια οικονομική 43αρα προτείνω να πάει να την δει.

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.

Είχα δει στο puplic  monitor αυτής της μάρκας και μου είχε κάνει εντύπωση και μένα για τα ωραία χρώματα και το μαύρο που έβγαζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...