tempo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 καλησπέρα, ψάχνω να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα για να δουλεύω ftp και θέλω να έχει τα βασικά πχ. δύο παράθυρα (τοπικός δίσκος-server) για εύκολο drag and drop εύκολη αλλαγή στις ιδιότητες (RWE) αρχείων και φακέλων να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις edit ένα αρχείο που βρίσκεται στον server (πχ με notepad) να είναι free εντελώς να είναι όσο πιο μικρό γίνεται ευχαριστώ
kinq1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Γιατί δεν μπαίνεις στο Tucows? Στην αντίστοιχη κατηγορία υπάρχουν δεκάδες shareware/freeware ftp clients. http://tucows.forthnet.gr/ftp95_default.html
tempo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 ευχαριστώ Teoulas. Μπήκα στο Tucows είδα 1-2 πραγματάκια και εγκατέστησα τα Coffee Cup Free FTP Ace FTP freeware και τα δύο και μετά τσατίστηκα τα γνωστά, μαζί με το πρόγραμμα ένα σωρό άχρηστες αηδίες που εγκαθίσταντε χωρίς να σε ρωτήσουν, μενού που σου λένε 500 φορές ότι ξέρεις καλό αυτό που έχεις αλλά υπάρχει και η άλλη η καλύτερη έκδοση κλπ κλπ. μετά απο όλα αυτά κατέληξα στον Filezilla (πολύ γρήγορος)... αλλά είδα μόλις τώρα ότι δεν μπορώ να κάνω edit ένα αρχείο που βρίσκεται στον server κατευθείαν έτσι ώστε αν θέλω να αλλάξω κάτι να μην χρειάζεται να το ξανανεβάζω. Μήπως γίνεται και δεν το έχω δει εγώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.