Προς το περιεχόμενο

MAP/MAF Sensor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fuel7 είπε

Με  ανταλλακτικο  ο  μαπ  ειναι  αυτος:: 036906051
προσπαθω να  σκεφτω απο που  μπορει  να  εχει  διαρροη

ο MAF του φελιτσια με αλλο βυσμα, MAP/IAT 5καλωδιακος
Σεβρο, φλαντζα, φλαντζα πεταλουδας, ρυθμιστης πιεσης

1 λεπτό πριν, Fuel7 είπε

Το  εχω παρει  αυτο,απλα  φοβαμαι να βαλω χερι  μην  και  κανω  καμμια  ζημια

δωστου να καταλαβει

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

καδενα εχει αυτος ειναι ο multi v αυτο που εχει ενα μεγαλο πολλ/σιστη ειναι OHV καδενατο

κανε live data την ταση του προκαταλυτικου λ, αν κανει ενα ημιτονο ειναι μια χαρα, αν ειναι κολλημενος στο φτωχο δεν ειναι μια χαρα...

μεχρι εκει ανευ φορτιου ειναι συγκρισιμο, να σου πω σε πορεια και αρκετο γκαζι δεν κανει τιποτα ετσι?

σωστο

Οκ τετοιε λεπτομεριες δεν τις  γνωριζω μονο  οτι  εχω δει  με  τα ματια  μου
θα  πρεπει με  τον μηχανικο  να  δω την  ταση  των  λ  και  του  προ καταλυτη  και  του  μετα (Αν κ ενα εκ των  2 τον  ειχαμε  αλλαξει περσυ. ο ενας ηταν φτωχος)
Εαν  ειναι και οι  2 φτωχοι;Επηρεαζει;
Το  αμαξι  δεν ειναι  ποτε φορτωμενο. μονο  με εμενα  μεσα,σε σταση  και  σε φαναρι  βλεπεις  αυτο  τον  λοξυγγα που  κανει.Μετα ενκινησει  δεν  το  εχω παρατηρησει  αυτο που  ειναι  πληρως παρατηρησιμο  ειναι  η  καταναλωση.Απο Πειραια -Φαληρο  και  πισω και  εχει  πιει τουλαχιστον 

3 ώρες πριν, piiii είπε

Αν θεωρηθεί διαφήμιση ας διαγραφεί.

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16555/P0171/000369

Eχει πολλούς λόγους για το συγκεκριμένο σφάλμα.

Δεν ξέρω εαν συσχετίζεται άμεσα με το δέυτερο που σου έχει βγάλει.

2 ώρες πριν, atheatos είπε

Από το λίγο που κοίταξα δεν έχεις τέτοιο σύστημα. Έχει γίνει ποτέ ρύθμιση των βαλβίδων του κινητήρα ?

5 ευρω.

Επεξ/σία από Fuel7
Δημοσ.

Οντως δεν εχει μαφ αλλα Map στον οποιο σφαλμα προσωπικα δεν εχω ακουσει ποτε ειναι αρκετα σπάνιο . 

Να το τσεκάρει μάστορας με σωστο διαγνωστικό (με elm327 εχω βρει πολλα σφαλματα σε διαφορα αμαξια αλλα το γνησιο οχι το κινεζικο)  και να δει διαρροες καπου . Επίσης τον αισθητηρα λάμδα bank 1 precat .

Ιδιο σφαλμα παρουσιάζεται και απο μικροδιακυμάνσεις - προς τα κατω- στη πίεση της αντλίας καυσίμου. Τσεκάρετε την και αυτη μια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ribopaido είπε

Οντως δεν εχει μαφ αλλα Map στον οποιο σφαλμα προσωπικα δεν εχω ακουσει ποτε ειναι αρκετα σπάνιο . 

Να το τσεκάρει μάστορας με σωστο διαγνωστικό (με elm327 εχω βρει πολλα σφαλματα σε διαφορα αμαξια αλλα το γνησιο οχι το κινεζικο)  και να δει διαρροες καπου . Επίσης τον αισθητηρα λάμδα bank 1 precat .

Ιδιο σφαλμα παρουσιάζεται και απο μικροδιακυμάνσεις - προς τα κατω- στη πίεση της αντλίας καυσίμου. Τσεκάρετε την και αυτη μια

Ο μηχανικος  την  εχει  κοιταξει  2 φορες και  την  αντλια και  για  την  πιεση  και  δεν  βρισκει  κατι.
ο μηχανικος  μου  εχει  πει  οτι  90 τοις  εκατο  ειναι  θεμα  εγκεφαλου  ο οποιος  βλεπει  λαθος  στοιχεια,και  πολυ  πιθανων  να  επηρεαζει  τους λ και  τα μιγματα αερα.με  αποτελεσμα να  γινονται  μπαχαλα.
Μου  ειπε οτι  το  καλυτερο  ειναι  να  αλλαξω εγκεφαλο.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Οκ τετοιε λεπτομεριες δεν τις  γνωριζω μονο  οτι  εχω δει  με  τα ματια  μου
θα  πρεπει με  τον μηχανικο  να  δω την  ταση  των  λ  και  του  προ καταλυτη  και  του  μετα (Αν κ ενα εκ των  2 τον  ειχαμε  αλλαξει περσυ. ο ενας ηταν φτωχος)
Εαν  ειναι και οι  2 φτωχοι;Επηρεαζει;
Το  αμαξι  δεν ειναι  ποτε φορτωμενο. μονο  με εμενα  μεσα,σε σταση  και  σε φαναρι  βλεπεις  αυτο  τον  λοξυγγα που  κανει.Μετα ενκινησει  δεν  το  εχω παρατηρησει  αυτο που  ειναι  πληρως παρατηρησιμο  ειναι  η  καταναλωση.Απο Πειραια -Φαληρο  και  πισω και  εχει  πιει τουλαχιστον 

5 ευρω.

Αν παρολες τις προσπάθειες δεν αλλάξει τίποτα, δες και μια τα ωστηρια  των βαλβίδων . Αν είναι σαν  αυτά μπορεί να έχουν φθορά ή να ειναι κολλημένα απο βρώμικο λαδι.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Fuel7 said:

Το  εχω παρει  αυτο,απλα  φοβαμαι να βαλω χερι  μην  και  κανω  καμμια  ζημια

στην χειροτερη χαλας το map...... το οποιο ειναι σχετικα φθηνο κανα 15 με  50 ευρω (αναλογα με την μαρκα).... στον maf μην βαλεις χερι εκει πωναει παραπανω....

47 minutes ago, Ribopaido said:

τα σφάλματα του Map βγαίνουν για χίλιους δυο λόγους..... μπορει να εχει χτυπήσει από καποιο συντριμη... (ναι γινεται) μπορει να είχε επιστροφή λάδι και να τον εχει καλυψει... μπορει κάπου να έχει τρυπά και να μπάζει αέρα πχ απο πολλαπλαη  εισαγωγής από της φλαντζουλες, εδω εχω δει ράγισμα στην πολλαπλη...
κοινος θελει μαστορα με μοιαλο να κατσει να δει και  τι κπως να δει και τι τημες δινει ο παθε αιθητηρας και να αρχισει το βαλε  βγαλε μετα

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
2 minutes ago, AmixReckless said:

Εχετε δει λαμδα 1 και 2 τι διαβαζουν;  Μηπως εχεις μπουκωμενο καταλυτη; 

το bank 1 μας καιει πρακτικά το bank 2 ειναι καθαρά για την λειτουργεια του καταλύτη (αν ειναι οκ η οχι)

το ποιο κουλο ειναι οτι λιγοι ξερουν να διαβαζουν τον λαμδα...... μονο αν βγαλει error.... απο εκει και περα............

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Black Demis είπε

στην χειροτερη χαλας το map...... το οποιο ειναι σχετικα φθηνο κανα 35 ευρω.... στον maf μην βαλεις χερι εκει πωναει παραπανω....

μακαρι  να  εκανε  35,140 μου  ζητησαν  στην αντιπροσωπεια

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Black Demis είπε

το bank 1 μας καιει πρακτικά το bank 2 ειναι καθαρά για την λειτουργεια του καταλύτη (αν ειναι οκ η οχι)

το ποιο κουλο ειναι οτι λιγοι ξερουν να διαβαζουν τον λαμδα...... μονο αν βγαλει error.... απο εκει και περα............

Αυτο να μου πεις , ποιος θα κατσει να ασχοληθει με λαμδα κτλ. ΑΝ ξερουν να διαβαζουν βεβαια οπως λες. Ολοι εχουν μαθει βγαλε βαλε. 

Δημοσ.
Just now, Fuel7 said:

μακαρι  να  εκανε  35,140 μου  ζητησαν  στην αντιπροσωπεια

πας στο autodoc gr βρισκεις με το serial number και αγόραζες.... αν δεν σε κανει κοπο ανεβασε τον κωδικο του ανταλλακτικού..... και την μαρκα του ετσι για ψυχολογικους λογους να βρουμε τον ιδιο

1 minute ago, AmixReckless said:

Αυτο να μου πεις , ποιος θα κατσει να ασχοληθει με λαμδα κτλ. ΑΝ ξερουν να διαβαζουν βεβαια οπως λες. Ολοι εχουν μαθει βγαλε βαλε. 

βαλε βγαλε ολοι ξερουν μεχρι να ξανα παει αυτοκινιτο στο διπλασιο κοστος.......

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AmixReckless είπε

Εχετε δει λαμδα 1 και 2 τι διαβαζουν;  Μηπως εχεις μπουκωμενο καταλυτη; 

ο  ενας δεν  θυμαι ποιος  περσυ αλλαχτηκε  γιατι  δεν  διαβαζε και  δεδομενα,θα  το  παω στο  μηχανικο  να  δω ποιο δεν  διαβαζει  πλεον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

ο  ενας δεν  θυμαι ποιος  περσυ αλλαχτηκε  γιατι  δεν  διαβαζε και  δεδομενα,θα  το  παω στο  μηχανικο  να  δω ποιο δεν  διαβαζει  πλεον

εκτος το αν διαβαζουν δειτε και τι διαβαζουν

Επεξ/σία από AmixReckless
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AmixReckless είπε

εκτος το αν διαβαζουν δειτε και τι διαβαζουν

Εννοειται!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...