broxopios Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Η ανιψιά μου έχει το εν λόγω κινητό και έχει το εξής πρόβλημα. Πιθανόν να είναι κάποια ρύθμιση αλλά συμβαίνει από την στιγμή που το έβαλε πρώτη φορά σε λειτουργία (του κουτιού). Κάποιες φορές πάω να ανοίξει το κινητό από το κουμπί power, δεν ανταποκρίνεται και όταν το πατάει συνεχόμενα, ανοίγει μεν αλλά για να επιλέξεις στοιχεία στην οθόνη θέλει να το πατήσεις δύο φορές. Δεν λειτουργεί σαν οθονη αφής. Διαλέγει σε πλαίσιο τετραγώνου διαφορά στοιχεία της οθόνης (μια εφαρμογή πχ) Για να επανέλθει χρειάζεται χρειάζεται πάλι πολλές φορές πάτημα το power κουμπί. Είναι σαν να είναι στοιχείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις που δεν μπορώ να βρω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από broxopios
koutsis Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 4 ώρες πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Η ανιψιά μου έχει το εν λόγω κινητό και έχει το εξής πρόβλημα. Πιθανόν να είναι κάποια ρύθμιση αλλά συμβαίνει από την στιγμή που το έβαλε πρώτη φορά σε λειτουργία (του κουτιού). Κάποιες φορές πάω να ανοίξει το κινητό από το κουμπί power, δεν ανταποκρίνεται και όταν το πατάει συνεχόμενα, ανοίγει μεν αλλά για να επιλέξεις στοιχεία στην οθόνη θέλει να το πατήσεις δύο φορές. Δεν λειτουργεί σαν οθονη αφής. Διαλέγει σε πλαίσιο τετραγώνου διαφορά στοιχεία της οθόνης (μια εφαρμογή πχ) Για να επανέλθει χρειάζεται χρειάζεται πάλι πολλές φορές πάτημα το power κουμπί. Είναι σαν να είναι στοιχείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις που δεν μπορώ να βρω. Δοκίμασες να πας στις ρυθμίσεις / προσβάσιμοτητα και να τα κλείσεις ολα?
broxopios Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 3 ώρες πριν, koutsis είπε Δοκίμασες να πας στις ρυθμίσεις / προσβάσιμοτητα και να τα κλείσεις ολα? Να τα κλείσω όλα όχι αλλά πήγα και δεν μου έδωσαν την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Ωστόσο αύριο που θα βρω την ανιψιά μου θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Επομένως δεν είναι κάποια γνωστή ρύθμιση... 1
broxopios Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 23/3/2025 στις 6:14 ΜΜ, koutsis είπε Δοκίμασες να πας στις ρυθμίσεις / προσβάσιμοτητα και να τα κλείσεις ολα? Δυστυχώς τίποτα. Τα ίδια. Κάτι άλλο; Περίεργο μου φαίνεται πάντως. Λέτε να είναι κάποιο θέμα του κινητού και όχι ρύθμισης;
koutsis Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, broxopios είπε Δυστυχώς τίποτα. Τα ίδια. Κάτι άλλο; Περίεργο μου φαίνεται πάντως. Λέτε να είναι κάποιο θέμα του κινητού και όχι ρύθμισης; Κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και τέλος. Απλά κράτα backup πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα