varade Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) εχω 300 ευρω στο public wallet απο παλιες αγορες. αυτα τα 300 ευρω λήγουν σε 1 μηνα. Υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω και να πουλησω αμεσα? να βγαλω τα λεφτα μου στο 100% πισω? Επεξ/σία 23 Μαρτίου από varade
varade Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, The_Judas είπε σε αφηνει να αγορασεις δωροκαρτες; oxi
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δες τι παιζει στα 300 ευρω και βαλε καμια αγγελια για το προιον. Γενικα, να παρεις τα 300 ευρω πισω, δυσκολα. πχ και ιδια τιμη σκρουτζ: https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/samsung-odyssey-g5-lc34g55twwpxen-gaming-monitor-34-ultra-wqhd-va-curved-165hz-1ms/1795955 Επεξ/σία 23 Μαρτίου από SabotazNic
gianniz_k Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, varade είπε εχω 300 ευρω στο public wallet απο παλιες αγορες. αυτα τα 300 ευρω λήγουν σε 1 μηνα. Υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω και να πουλησω αμεσα? να βγαλω τα λεφτα μου στο 100% πισω? Ρώτα τους γνωστούς σου αν θέλουν να κάνουν κάποιες αγορές και να ανταλλάξεις. Δεν χρειάζεται να τα χαλάσεις σε μία αγορά. Αν χρειαστεί κόψε κάτι και ζητά πχ 290€. Να αγοράσεις κάτι και να το πουλήσεις σε αγγελία, έχεις χάσει λεφτά πριν καν βγεις από το κατάστημα.
drunkdonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Βάζεις αγγελία εδώ, "πουλάς" την αξία των πόντων κάτω από 300Ε σε κάποιον που θέλει να αγοράσει από παμπλικ. Σε άλλη περίπτωση θα χάσεις αρκετά περισσότερα λεφτά νομίζω.. 280-270Ε θα τα πάρεις 1
Hiddenite Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Αν αγοράσεις κάτι με όλο το ποσό και μετὰ κάνεις επιστροφή, δεν θα σου δώσουν πιστωτικό για κάποιους μήνες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα