Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. 

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: 

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα σπίτι με ενεργό το wifi κανονικά, αλλά δεν έχουμε ούτε μία συσκευή που να δουλεύει με wifi. Υπάρχει ακτινοβολία του wifi μέσα στο συγκεκριμένο χώρο; Ή θα υπάρξει μόνο αν χρησιμοποιηθούν συσκευές με wifi; 

Δημοσ.

λογικα ναι, για να ειναι διαθεσιμο ανα πασα στιγμη να συνδεθει καποια συσκευη. βαλε ενα wifi monitor app στο κινητο κ χωρις να κανεις συνδεση στο δικτυο σου δες ποσες μπαρες πιανει

Δημοσ.
1 hour ago, xronis said:

Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. 

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: 

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα σπίτι με ενεργό το wifi κανονικά, αλλά δεν έχουμε ούτε μία συσκευή που να δουλεύει με wifi. Υπάρχει ακτινοβολία του wifi μέσα στο συγκεκριμένο χώρο; Ή θα υπάρξει μόνο αν χρησιμοποιηθούν συσκευές με wifi; 

εκπεμπει απλα ισως λιγοτερο αλλα εκπεμπει. οπως  κανουν και τα ασυρματα τηλεφωνα.οταν μιλας εκπεμπουν περισσοτερο απο οταν ειναι idle

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και η ακτινοβολία WiFi είναι μη ιονιστική και χαμηλής ενέργειας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει αρκετή ενέργεια για να ιονίσει άτομα ή μόρια και να προκαλέσει κυτταρική βλάβη, καλό θα ήταν να το κλείνεις γιατί αν συνδυάσουμε όλα τα προϊόντα που έχουμε στο σπίτι μας (κινητά, ασύρματο τηλέφωνο, φούρνος μικροκυμάτων, flat tv , baby monitors κλπ) και ανάλογα με την απόσταση την οποία βρίσκονται από το σώμα μας δεν είναι και το καλύτερο... 

Δημοσ.

Φυσικά και εκπέμπει όπως ειπώθηκε και παραπάνω, εάν δεν χρειάζεσαι Wi-Fi ψάξε τρόπο να το απενεργόποιήσεις, όταν το χρειαστείς το ενεργοποιείς ξανά.

Δημοσ.

Είτε υπάρχουν συνδεδεμένες συσκευές είτε δεν υπάρχουν η ένταση του wifi είναι το ίδιο.

Τα Ρούπερτ έχουν συνήθως κουμπί μπροστά που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το wifi. Το ίδιο γίνεται και από το web interface  και σε μερικά Ρούπερτ γίνεται και από το ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...