xronis Δημοσ. Σάββατο στις 06:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:43 μμ Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα σπίτι με ενεργό το wifi κανονικά, αλλά δεν έχουμε ούτε μία συσκευή που να δουλεύει με wifi. Υπάρχει ακτινοβολία του wifi μέσα στο συγκεκριμένο χώρο; Ή θα υπάρξει μόνο αν χρησιμοποιηθούν συσκευές με wifi;
pp6210 Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ λογικα ναι, για να ειναι διαθεσιμο ανα πασα στιγμη να συνδεθει καποια συσκευη. βαλε ενα wifi monitor app στο κινητο κ χωρις να κανεις συνδεση στο δικτυο σου δες ποσες μπαρες πιανει
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 08:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:40 μμ 1 hour ago, xronis said: Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα σπίτι με ενεργό το wifi κανονικά, αλλά δεν έχουμε ούτε μία συσκευή που να δουλεύει με wifi. Υπάρχει ακτινοβολία του wifi μέσα στο συγκεκριμένο χώρο; Ή θα υπάρξει μόνο αν χρησιμοποιηθούν συσκευές με wifi; εκπεμπει απλα ισως λιγοτερο αλλα εκπεμπει. οπως κανουν και τα ασυρματα τηλεφωνα.οταν μιλας εκπεμπουν περισσοτερο απο οταν ειναι idle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα