camosnake Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Γεια στην Κοινότητα Θέλω να αγοράσω ένα tablet παιδικό να μπορεί ο μικρός να βλέπει τα παιδικά του στο YouTube οταν κάθεται για κάνα 2 ωρο την ημέρα,ώστε να μην παίρνει "ωμηρο" τα κινητά μας,για ευνόητους λόγους ασφαλείας Η απορία μου είναι η εξής,είναι απαραίτητο να έχει κάρτα sim??? Εάν δεν έχει sim υποθέτω ότι θα του δίνω εγώ σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω tethering σωστά??
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, camosnake said: Γεια στην Κοινότητα Θέλω να αγοράσω ένα tablet παιδικό να μπορεί ο μικρός να βλέπει τα παιδικά του στο YouTube οταν κάθεται για κάνα 2 ωρο την ημέρα,ώστε να μην παίρνει "ωμηρο" τα κινητά μας,για ευνόητους λόγους ασφαλείας Η απορία μου είναι η εξής,είναι απαραίτητο να έχει κάρτα sim??? Εάν δεν έχει sim υποθέτω ότι θα του δίνω εγώ σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω tethering σωστά?? σωστα ολα.δεν χρειαζεται sim. tethering ή απλα το βαζεις στο wifi του σπιτιου ομηρο οχι ωμηρο Επεξ/σία 22 Μαρτίου από poulinos 1
camosnake Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Αχαχαχαχ τώρα το είδα και εγώ το τυπογραφικό λάθος Ευχαριστώ πάντως 1
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 14 minutes ago, camosnake said: Αχαχαχαχ τώρα το είδα και εγώ το τυπογραφικό λάθος Ευχαριστώ πάντως για πλακα το ειπα για το τυπογραφικο.για το θεμα στα απαντησα πιο πανω
Speculoos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Eλπίζω να είναι τυπογραφικό και το 2 ώρες την ημέρα, ειδικά αν μιλάμε για παιδί δημοτικού. 🥲 Όπως είπε και ο poulinos, το συνδέεις στο wifi του σπιτιού ή κάνεις το κινητό σου hotspot αν έχεις τόσα πολλά δεδομένα. Αν πάρεις android tablet κάνε set up το Google Family Link για καλύτερο έλεγχο του τι βλέπει και ενεργοποίησε το restricted mode στο Youtube. Αν υπάρχουν κανάλια που ξέρεις ότι δεν θέλεις να βλέπει ο γιος μπορείς να τα μπλοκάρεις κατευθείαν στο YT. Eπίσης στο τάμπλετ μέσω του Digital Wellbeing υπάρχουν τα Parental Controls που μπορείς να βάλεις όριο για συγκεκριμένες εφαρμογές, πχ 30 λεπτά ή 1 ώρα στο ΥΤ.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου On 28/03/2025 at 17:08, Speculoos said: Eλπίζω να είναι τυπογραφικό και το 2 ώρες την ημέρα, ειδικά αν μιλάμε για παιδί δημοτικού. 🥲 Όπως είπε και ο poulinos, το συνδέεις στο wifi του σπιτιού ή κάνεις το κινητό σου hotspot αν έχεις τόσα πολλά δεδομένα. Αν πάρεις android tablet κάνε set up το Google Family Link για καλύτερο έλεγχο του τι βλέπει και ενεργοποίησε το restricted mode στο Youtube. Αν υπάρχουν κανάλια που ξέρεις ότι δεν θέλεις να βλέπει ο γιος μπορείς να τα μπλοκάρεις κατευθείαν στο YT. Eπίσης στο τάμπλετ μέσω του Digital Wellbeing υπάρχουν τα Parental Controls που μπορείς να βάλεις όριο για συγκεκριμένες εφαρμογές, πχ 30 λεπτά ή 1 ώρα στο ΥΤ. το 2 ωρες την ημερα δεν νομιζω οτι ειναι λαθος τυπογραφικο 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα