Thomasaig Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Γεια σας. Θα ηθελα μια βοήθεια. Προσπαθώ να εκτυπώσω με το microsoft word booklet βιβλίο. Στις ρυθμίσεις page setup εχω επιλεξει book fold και Α4 σελιδα. Στην προεπισκόπηση εκτύπωσης ( εχω 6 σελιδες εκτύπωσης) μου εμφανίζει την πρώτη σελίδα δεξιά (νουνερο 1) και αντί να εμφανίσει το νούμερο 6 αριστερα μου εμφανίζει ως κενή σελιδα. Κανονικά θα έπρεπε το νούμερο 1 και το νούμερο 6 να είναι ζευγαράκι για να εκτυπωθεί σωστά ως βιβλίο. Γνωρίζετε ποια επιλογή πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα καλά, πολύ καλά σου εμφανίζει την 1η σελίδα μαζί με μια κενή. Έχεις 6 σελίδες αλλά δύο φύλλα εκτύπωσης (χωρισμένα στη μέση), οπότε συνολικά 8 σελίδες. Έτσι θα έχεις την 1η μαζί με την 8η, την 2η σελίδα μαζί την 7η, την 3η μαζί με την 6η, και την 4η μαζί με την 5η. Επειδή όμως έχεις 6 σελίδες, οι 7η και η 8η θα είναι κενές. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από micos000
Thomasaig Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου Εχω 6 σελιδες με γεματο κειμενο η 1η σελιδα ειναι το κειμενο κανονικα γραμμενο αλλα η 2η ειναι κενη και χωρις αριθμο σελιδας.
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Όπως και να είναι η στοίχιση είναι στάνταρ. 1-8, 2-7 στο ένα φύλλο και 3-6, 4-5 στο άλλο και επειδή η 2 είναι κενή, άρα έχεις 7 σελίδες, άρα η 1 θα πάει με την 8η που είναι επίσης κενή. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά το στήσιμο. 5 ώρες πριν, Thomasaig είπε αλλα η 2η ειναι κενη και χωρις αριθμο σελιδας. Ακομα και αρίθμηση να μην έχει, παραμένει 2η σελίδα, οπότε έχεις 7 σελιδες.
Thomasaig Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εφτιαξα ενα νεο word με 22 σελιδες Α4. Και στην προεπισκοπηση αλλα και στην εκτύπωση δεν βγαινει σωστα. Ακομα και οι επομενες σελιδες βγαινουν λαθος. παλαιότερα θυμάμαι μου εκτύπουνε κανονικά και δεν είχα τέτοια ζητήματα και έλεγα μήπως είναι απλά πρόβλημα των windows 11 των office. Αν εσύ έχεις microsoft office μπορείς να δεις με τις ίδιες ρυθμίσεις αν σου δίνουν σωστά η σελίδες? Επεξ/σία 26 Μαρτίου από Thomasaig
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στείλε μου το word με την Αλίκη. Κάνε τις διαμορφώσεις και σώσ' το όπως το έχεις εσύ για να δω πως θα το βγάλει σε μένα.
Thomasaig Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το ανεβασα εδω.. https://limewire.com/d/zGzuv#frvq29Vp08
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Οι εκτυπώσεις βγαίνουν όπως πρέπει να βγουν για να είναι ένα σωστό δίπτυχο φυλλάδιο (booklet) μπρος-πίσω σελίδα στο οποίο τα φύλλα θα μπουν το ένα πάνω στο άλλο και θα διπλώσουν στη μέση οπότε οι πρώτες 12 σελίδες θα είναι στο αριστερό μέρος και οι υπόλοιπες στο δεξί. Αν θέλεις απλά να έχει δύο σελίδες ανά φύλο άλλαξε το στη διαμόρφωση σελίδας αντί για δίπτυχο σε κανονικό. Το πρόβλημα που μάλλον σε μπερδεύει είναι ότι για να βγει ένα σωστό booklet πρέπει οι σελίδες/2 να είναι ζυγός αριθμός. Οι 22 και οι 6 που βάζεις είναι (στα μισά) 11 και 3 αντίστοιχα οπότε προσθέτει από μόνο του δύο σελίδες στο τέλος για να γίνουν οι μισές σελίδες ζυγός αριθμός (24 και 8). Αν δεν το έκανε θα σου τύπωνε δύο λευκές σελίδες στο κέντρο του booklet. Οπότε, αν θέλεις να μην έχεις τις δύο λευκές σελίδες στο τέλος θα πρέπει ή να το μικραίνεις κατά 2 σελίδες είτε να το μεγαλώσεις. Στα δύο παρακάτω Pdf, το 1ο είναι με τις 22 σελίδες και το 2ο με τις 24. τεστ22.pdfτεστ24.pdf Ενώ στο παρακάτω είναι με 22 σελίδες αλλά όχι booklet (δίπτυχο) αλλά κανονική διαμόρφωση. τεστ2σελιδες.pdf Αν είναι αυτό που ήθελες τότε δεν θέλεις booklet 1
Thomasaig Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ΟΚ Φιλε μου! Το καταφερα με την πολυτιμη βοηθεια σου! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Thomasaig
Thomasaig Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εκανα αυτό που μου είπες, δηλαδή πρόσθεσα δύο σελίδες για να βγούνε ζυγές ούτως ώστε να μη μου εμφανίζει κενές σελίδες. Δεν είχα καταλάβει τον τρόπο που δουλεύει αλλά μέσα από τα κείμενα σου το κατανόησα! Εφτιαξα και άλλα κείμενα τα οποία τα εκτυπώνει κανονικά όπως τα θέλω. Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου!😀 Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Thomasaig 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα