Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη κάνει και κλείσει το apple tv, περιμένουμε silo season 3..Είναι το μονο προϊόν της apple που με ενδιαφέρει.. Το iphone καντο ότι θες, βάλτο 2000, κόψτω.. 

:)

• Like 7
  • Haha 4
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

"Αχ, μου πέταξες το Uno Reverse! 😂 Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε: Θεωρώ ότι η Apple δεν καινοτομεί όσο παλιά. Αν έχεις επιχειρήματα ότι είμαι λάθος, σε ακούω!"

Βλέπω ήδη τα περί πτώχευσης πήγαν περίπατο. Άραγε τέτοιες απόψεις δεν είναι για να κάνουν Flame; Γιατί αν ήταν αστείο μάλλον ήταν κακό.
Εσύ πρέπει να στηρίξεις αυτό που λες και  όχι εγώ να καταρρίψω τα statement  του καθενός. 
Η δική μου άποψη δεν έχει καμία σημασία ποια είναι αν δεν βλέπω διάθεση για διάλογο. Θα καταλήξει σε μια ατέρμονη συζήτηση με cherry picking μεμονωμένων φράσεων που έχω βαρεθεί να κάνω. Και δεν μιλάω μόνο για την Apple ή για εσένα.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aeljim είπε

Λες μια μπαρούφα χωρίς κανένα επιχείρημα και ξεκάθαρα δεν είχες ποτέ συσκευή Apple. 

Άρα λες ότι μόνο όποιος δεν έχει Apple μπορεί να την κρίνει; Ενδιαφέρον... Για πες, ποια ήταν η τελευταία μεγάλη καινοτομία που σε εντυπωσίασε; 😂

2 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Βλέπω ήδη τα περί πτώχευσης πήγαν περίπατο. Άραγε τέτοιες απόψεις δεν είναι για να κάνουν Flame; Γιατί αν ήταν αστείο μάλλον ήταν κακό.
Εσύ πρέπει να στηρίξεις αυτό που λες και  όχι εγώ να καταρρίψω τα statement  του καθενός. 
Η δική μου άποψη δεν έχει καμία σημασία ποια είναι αν δεν βλέπω διάθεση για διάλογο. Θα καταλήξει σε μια ατέρμονη συζήτηση με cherry picking μεμονωμένων φράσεων που έχω βαρεθεί να κάνω. Και δεν μιλάω μόνο για την Apple ή για εσένα.

Μιλάς για cherry-picking, αλλά διάλεξες τη λέξη 'πτώχευση' ενώ το σχόλιό μου ήταν γενικότερα για την καινοτομία. Αν θες διάλογο, μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς να βαφτίζουμε κάθε άποψη 'flame'.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι και λιγο το καψιμο καθε χρονο σταθερα   1 δισεκατομυριου , δεν ειναι στραγαλια . Απο την αλλη εχει μια παρουσια στον χωρο προσφορας περιεχομενου, διευρυνει την πελατειακη βαση , μπαινει στα σπιτια  κτλπ  .Μπορει και να δικαιολογηθει στα γενικα εξοδα προωθησης της μπραντας.

Επεξ/σία από nepomuk
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Άρα λες ότι μόνο όποιος δεν έχει Apple μπορεί να την κρίνει; Ενδιαφέρον... Για πες, ποια ήταν η τελευταία μεγάλη καινοτομία που σε εντυπωσίασε; 😂

Μιλάς για cherry-picking, αλλά διάλεξες τη λέξη 'πτώχευση' ενώ το σχόλιό μου ήταν γενικότερα για την καινοτομία. Αν θες διάλογο, μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς να βαφτίζουμε κάθε άποψη 'flame'.

Eίπες 2 φράσεις και σου απάντησα και στις 2. Που ακριβώς βλέπεις να απομονόνω κάτι ή να αλλάζω αυτό που είπες.
Περιμένω να στηρίξεις όποια από τις 2 φράσεις σου θες. Αλλιώς συγνώμη  αλλά σταματάω την κουβέντα εδώ.

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Όλη η εταιρία είναι στο χείλος του γκρεμού. Ακόμα και στα αϊφόνια καμία καινοτομία και οι τιμές ίδιες! 😶‍🌫️

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και μόνο για το severance, το Silo και το Slow Horses, χαλάλι το αν μπαίνει μέσα! Σας ξεβλαχεψαμε ΚΑΙ στις σειρές! 😛 

• Like 8
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπήρξα συνδρομητής σε Netflix, Prime, Apple TV και προσφάτως Disney+. Εχω δει πάνω απο 10-15 originals σε κάθε πλατφόρμα πλην της Disney. Προσωπική μου άποψη ότι από πλευράς ποιότητας υλικού το Apple TV ειναι το καλύτερο με διαφορά μάλιστα. Δεν υπάρχει κακή σειρά με την έννοια της προχειρης και φθηνής παραγωγής. Όλες έχουν κορυφαίο cast και εξαιρετική παραγωγή και σκηνοθεσία. Αν ισχύει το άρθρο, οι λόγοι που ίσως να μην τραβάει η πλατφόρμα ειναι αρχικά το εξαιρετικά ακριβό κόστος της, αφού όπως έγραψα όλες οι σειρές της ειναι πανάκριβες παραγωγές, το κόστος συνδρομής που είναι κάπως τσιμπημένο, θα μπορούσε να έχει μία συνδρομή στα 6-7€ με θέαση έως δύο οθόνες απο τις έξι που έχει τώρα και το γεγονός ότι έχει συνδεθεί στο κοινό ως η πλατφόρμα του iPhone, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που νομιζει ότι δεν μπορεί να δει Apple TV επειδή δεν έχει iPhone ή Mac. Τέλος, μπήκε τελευταία σε μία αγορά που είχε ήδη μία μοιρασμένη πίτα και θα πάρει χρόνο να «κλέψει» κοινό απο άλλες πλατφόρμες. Σίγουρα δεν απευθύνεται σε κοινό του τύπου «βάλε να δούμε μία μ@λ@κι@ να περάσει η ωρα», ένα κοινό που το έχει κερδίσει το Netflix. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 13
Δημοσ.
2 minutes ago, gianniskks said:

Υπήρξα συνδρομητής σε Netflix, Prime, Apple TV και προσφάτως Disney+. Εχω δει πάνω απο 10-15 originals σε κάθε πλατφόρμα πλην της Disney. Προσωπική μου άποψη ότι από πλευράς ποιότητας υλικού το Apple TV ειναι το καλύτερο με διαφορά μάλιστα. Δεν υπάρχει κακή σειρά με την έννοια της προχειρης και φθηνής παραγωγής. Όλες έχουν κορυφαίο cast και εξαιρετική παραγωγή και σκηνοθεσία. Αν ισχύει το άρθρο οι λόγοι που ίσως να μην τραβάει η πλατφόρμα ειναι αρχικά το εξαιρετικά ακριβό κόστος της, αφού όπως έγραψα όλες οι σειρές της ειναι πανάκριβες παραγωγές, το κόστος συνδρομής που είναι κάπως τσιμπημένο, θα μπορούσε να έχει μία συνδρομή στα 6-7€ με θέαση έως δύο οθόνες απο τις έξι που έχει τώρα και το γεγονός ότι έχει συνδεθεί στο κοινό ως η πλατφόρμα του iPhone, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που νομιζει ότι δεν μπορεί να δει Apple TV επειδή δεν έχει iPhone ή Mac. Τέλος, μπήκε τελευταία σε μία αγορά που είχε ήδη μία μοιρασμένη πίτα και θα πάρει χρόνο να «κλέψει» κοινό απο άλλες πλατφόρμες. Σίγουρα δεν απευθύνεται σε κοινό του τύπου «βάλε να δούμε μία μ@λ@κι@ να περάσει η ωρα», ένα κοινό που το έχει κερδίσει το Netflix. 

Συμφωνώ οτι μάλλον είναι το καλύτερο απο ποιότητα. Όμως έχει πολυ μικρη ποσότητα. Τα βλέπει ο άλλος και το κόβει, οπότε δεν πιάνει πολλούς συνδρομητές αρα πως να βγάλει κέρδος.. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Μη κάνει και κλείσει το apple tv, περιμένουμε silo season 3..Είναι το μονο προϊόν της apple που με ενδιαφέρει.. Το iphone καντο ότι θες, βάλτο 2000, κόψτω.. 

:)

ποτε βγαινει ξερουμε;;; το περιμενω και γω πως και πως

• Haha 1
Δημοσ.

Το μοναδικό Apple προϊόν που πραγματικά μου αρέσει, με ποιοτικές παραγωγές, πίσω μόνο από το HBO.. 

Όσο βαστάνε οι πωλήσεις iphone, ipad, mac & app store θα συνεχίσει να υπάρχει, ακόμα και σε βαθύ κόκκινο (το καλό που του θέλω, περιμένουμε το Silo 3 😁).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aeljim είπε

Λες μια μπαρούφα χωρίς κανένα επιχείρημα και ξεκάθαρα δεν είχες ποτέ συσκευή Apple. 

GjduQJxWcAAD9X5.jpg

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, manolis27 said:

ποτε βγαινει ξερουμε;;; το περιμενω και γω πως και πως

Τελευταία που διάβαζα, λέγανε για Οκτώβριο φέτος, δεν ξέρω αν άλλαξε κατι. Επίσης κατι λέγανε ότι γυρνάνε 3 και 4 μαζι, αρα το 4 δεν θα αργήσει μετα. Η ιστορία είναι συγκεκριμένη, βασίζεται σε 3 βιβλία επομένως δε θα τραβήξει πχ 10 seasons.. 

Εκατσα και διάβασα τα βιβλία (το 2ο και 3ο, το 1ο το ειδαμε),  γιατί είχα περιέργεια τι θα γίνει παρακάτω. Ειχα να διαβάσω βιβλίο 15-20  χρόνια.. Ομολογουμένως αξίζουν τα βιβλία. Με εντυπωσιασαν, και δεν εντύπωσιαζομαι εύκολα..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...