Mitsakoss1984 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Καλησπερα μου εδωσε ο αδερφος μου αυτο τον σταθερο υπολογιστη γιατι πηρε αλλο στο γιο του εχει καποια θεματα και μας ειπαν οτι χρειαζεται format και ισως αλλαγη windows τωρα οπως θα δειτε στην φωτογραφια φοραει windows 7 Τι windows μου προτεινετε σε αυτο το συστημα και κατα ποσο ευκολο ειναι να κανεις φορματ γιατι ειδα σε βιντακια youtube εχουν αλλαξει πολλα ειχα κανει καποτε στα windows xp που ειχα και δεν θυμαμαι τωρα πως γινεται? ευχαριστω
GnsP Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Αυτό το μηχάνημα θα κάνει μισή ώρα να ανοίξει εναν browser, απλά το ξεφορτωθηκε. 1
jimakos00 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Βρες κάποιο πρόγραμμα uninstaller που να μπορεί να αφαιρέσει "σκουπίδια" και να καθαρίσει το σύστημα από άχρηστα αρχεία και άστο όπως είναι. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με αυτό.
Mitsakoss1984 Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Ε θα ηθελα να σβηστει οτι ειχε ο ανηψιος μου για αυτο σκεθηκα φορματ και να το χρησιμοιποιω ως 2 μηχανημα για office youtube μουσικουλα αντε τιποτα να ψαξω στο google αρα δεν θα ελεγα οχι να υπαρχει κτ στο δωματιο γιατι εγω εχω ηδη το λαπτοπ ευχαριστω πολυ
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου πρώτα απ όλα θα σου έλεγα να βάλεις πχ το hard disk sentinel, βγαινει και σε trial εκδοση να δουμε την υγεία του δίσκου ίσως και για αυτό να έχει πρόβλημα το σύστημα. Απο εκει και πέρα, για τα σημερινά δεδομένα με 4γιγα ραμ και μηχανικό δίσκο θα το ανάβεις 2-3 λεπτά σίγουρα πριν τον χρειαστείς και θα περιμένεις κιόλας. Απ ότι βλέπω στη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής, υπάρχουν drivers για windows 10. Τώρα το κατα πόσο θα τρέξουν αξιοπρεπώς σε εναν διπύρηνο επεξεργαστή με 4 γίγα ραμ δεν νομίζω οτι μπορεί να στο πει κανείς. https://www.asus.com/us/supportonly/h81m-e/helpdesk_download/
Kthulhou Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) πριν κάνεις οτιδήποτε, θα πρέπει να βγει ο HDD κ να μπει SSD να προστεθεί μνήμη RAM κ να βρεις συμβατό επεξεργαστή της προκοπης (σχετικά) https://www.asus.com/us/supportonly/h81m-e/helpdesk_cpu/ δες τα κόστη και αποφάσισε Επεξ/σία 22 Μαρτίου από Kthulhou 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Mitsakoss1984 είπε Ε θα ηθελα να σβηστει οτι ειχε ο ανηψιος μου για αυτο σκεθηκα φορματ και να το χρησιμοιποιω ως 2 μηχανημα για office youtube μουσικουλα αντε τιποτα να ψαξω στο google αρα δεν θα ελεγα οχι να υπαρχει κτ στο δωματιο γιατι εγω εχω ηδη το λαπτοπ ευχαριστω πολυ Θες ~15 για ssd 240ρη, κανα 10ρικο να πας 6 ή 8 ραμ και κανα 10ρικο για κάποιον 4πύρηνο επεξεργαστή. Ετσι ναι κάτι θα τρέχει Αλλιώς θέλει πατέντες με windows lite 10ρια κτλ κτλ 1
uniquegr Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Με τη προϋπόθεση ότι θα αγοράσεις ένα φτηνό ssd ( όχι κάποιο μεγάλο, 120~240Gb, ό,τι βρεις φθηνότερο ), μπορείς αρχικά να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις μια ελαφριά διανομή linux, για παράδειγμα lubuntu. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορείς να κάνεις τη χρήση που περιέγραψες, με εξαίρεση το office που δεν παρέχεται στο linux και θα πρέπει να συμβιβαστείς με το libreoffice ( νομίζω ότι έρχεται προεγκατεστημένο στο lubuntu ). Διαφορετικά και όπως ειπώθηκε, θα πρέπει να επεκτείνεις τη ram και να αγοράσεις κάποιον επεξεργαστή τέταρτης γενιάς, π.χ. έναν core i3 που τους δίνουν σχετικά φθηνά. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να πειραματιστείς είτε με Windows ( επίσημα windows10 και δεν θα έχεις ενημερώσεις ασφαλείας απο τον Οκτώβριο που λήγει η υποστήριξη του λειτουργικού, είτε Windows11 με πλάγιο τρόπο, βλέπε rufus ), είτε να πειραματιστείς με μια πιο πλήρη διανομή του linux, όπως linux mint ή ubuntu. H χρήση που περιγράφεις είναι αρκετά απλή, οπότε δεν είναι μονόδρομος τα Windows.
NiKoSmile Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αυτή η cpu σηκώνει τρελό oc με την stock ψήκτρα! Άνετα πάει από τα 3.2GHz στα 4.2GHz. Επεξ/σία 6 Απριλίου από NiKoSmile
donblunts Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Με αυτά τα specs, Windows 7. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση τον δίσκο σε SSD, θα έλεγα Windows 10 Home.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα