Edito Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ Καλησπέρα σας , έχω ένα πρόβλημα σε καινούριο σύστημα . Μου πετάει τα usb ports και τα κάνει πάλι reconnect meta apo 1-2 second . 7950x3d x670e crosshair hero hx1200 Corsair 4090 rog strix δεν ξέρω τ να κάνω και είπα μήπως υπάρχει άτομο εδώ μέσα που να έχει βρει κάτι για να σταματήσει . ευχαριστω προκαταβολικά
nazarene Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Πολλά πράγματα διαφορετικά, άλλα ανώδυνα και άλλα όχι, από bios update οπου χρειάζεται μετά από κάποιες ενημερώσεις του λειτουργικού, από προβληματικό περιφεριακό εκτός των usb, hdmi, ειδικά αν έχεις dp to hdmi καλώδιο, τροφοδοτικό, και στα δύσκολά, προβληματικό chipset, αρκετά συνηθισμένο fail σε amd πλατφόρμα, με το χειρότερο όλων το X570, και Β450 και τα υπόλοιπα να έχουν μικρότερες αστοχίες εδώ απλά αλλάζεις μητρική δεν γίνεται τίποτα, αλλά από απόσταση δεν γίνεται προφανώς κάποιος να σε βοηθήσει
Aris_ Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες πρεπει να δεις αν στο κανει συσκευη η φταιει το chipset/drivers θελει δοκιμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα