Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή είμαι από επαρχία και θα είμαι Σάββατο απόγευμα Αθήνα εξαρχεια. Ξέρετε κάποιο οικονομικό πάρκινγκ 24ωρο ; Φαντάζομαι δε θα βρω να παρκάρω εκείνη την ώρα. Λίγη βοήθεια είμαι άσχετος απο Αθήνα

• Haha 1
Δημοσ.

Τελευταία φορά που πήγα Εξάρχεια έκανα 40 λεπτά κύκλους και βρήκα εντελώς τυχαία στην παλιά διεύθυνση των γραφείων της Ένωσης Κεντρώων, Χαλκοκονδύλη 9. Το κλιπάκι με τον Λεβέντη που καλεί σε συγκέντρωση ακριβώς εκεί, γιατί του κλείνουν το κανάλι ζει rent free στο μυαλό μου 😂

Τέλος πάντων, μη περιμένεις να βρεις, εκτός και αν είσαι τυχερός. Γίνεται πραγματικά χάος που δεν είχα ξαναδεί. Αυτά από έναν επίσης επαρχιώτη. 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, nasos96 said:

Καλησπέρα, επειδή είμαι από επαρχία και θα είμαι Σάββατο απόγευμα Αθήνα εξαρχεια. Ξέρετε κάποιο οικονομικό πάρκινγκ 24ωρο ; Φαντάζομαι δε θα βρω να παρκάρω εκείνη την ώρα. Λίγη βοήθεια είμαι άσχετος απο Αθήνα

Τι εννοείς οικονομικό;

Έχει ένα στην Σόλωνος λίγο πιο πάνω από την Εμμανουήλ Μπενάκη 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nasos96 είπε

Ίσως να βρεις πιο εύκολα από άλλες μέρες γιατί έχουν φύγει κάμποσοι για 4ήμερο.

Το Εξάρχεια σκέτο είναι λίγο ασαφές όπως και το τι εννοείς οικονομικό. Μπορείς να κοιτάξεις σε αυτό στην Ιπποκράτους 33 που είναι χρόνια εκεί αλλά αν η δουλειά που έχεις είναι πχ στη Μετσόβου θα περπατήσεις.

Δημοσ.

Οικονομικό εννοώ μέχρι 10-12 ευρώ τη μέρα. Και εγώ για 4ημερο ανέβηκα. Εκεί μπενακη θα μείνω κ γώ. Εννοώ να κάνω 2-3 κύκλους κ αν δε βρω να το βάλω σε κάποιο πάρκινγκ 

Δημοσ.
On 22/03/2025 at 08:51, nasos96 said:

βαλτετσιου 31

αν θες τσαμπε πισω απο το Γαλλικο ινστιτουτο και ασκληπιου (βεβαια πεζουν κλεψιες σπασιματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...