venuets Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Καλημερα Υπαρχει καποιο οικονομικο VPN που να δουλευει για χρηση στο Netflix. Θελω να δω καποιες σειρες που δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα αλλα ειναι διαθεσιμες στην Αμερικη
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 5 ώρες πριν, venuets είπε Καλημερα Υπαρχει καποιο οικονομικο VPN που να δουλευει για χρηση στο Netflix. Θελω να δω καποιες σειρες που δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα αλλα ειναι διαθεσιμες στην Αμερικη Αν μπαινεις απο PC, χρησιμοποιησε 1ClickVPN . Ειναι add on στον chrome.
1ns0mn1a Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 3-MONTH AVIRA PRIME TRIAL https://campaigns.avira.com/en/crm/trial/prime-trial-3m
venuets Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 hours ago, StamTheMan said: Αν μπαινεις απο PC, χρησιμοποιησε 1ClickVPN . Ειναι add on στον chrome. Δωρεαν; Επι πληρωμη;
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, venuets είπε Δωρεαν; Επι πληρωμη; Δωρεαν.
teodgeor Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Να ρωτήσω κάτι.Το κινητό το έχω συνδεμένο στο nord vpn και βάζω χωρα Αμερική και μου βγάζει κανονικα netflix Αμερικής. Συνδέω την tv στο κινητό με hotspot αλλά δεν βγάζει τη χώρα του vpn.Γιατι;
Billator Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, teodgeor είπε Να ρωτήσω κάτι.Το κινητό το έχω συνδεμένο στο nord vpn και βάζω χωρα Αμερική και μου βγάζει κανονικα netflix Αμερικής. Συνδέω την tv στο κινητό με hotspot αλλά δεν βγάζει τη χώρα του vpn.Γιατι; Δεν λειτουργεί το VPN μέσω hotspot, τουλάχιστον όχι Plug and play όπως προσπαθείς να το κάνεις.
teodgeor Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν λειτουργεί το VPN μέσω hotspot, τουλάχιστον όχι Plug and play όπως προσπαθείς να το κάνεις. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει με Hotspot η όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα