sotris99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Είναι αλήθεια ότι τα video club απαγορεύετε να φέρνουν καινούριες ταινίες region 2 χωρίς υπότιτλους ελληνικούς??? Στα video club που έχω γραφτεί σταματάνε σιγά σιγά να φέρνουν!!!
dim_b Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Ναι. Επιτρέπεται η ενοικίαση μόνο γιά τους τίτλους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, γιατί απαιτείται η άδεια από την εταιρία διανομής. Η πώληση βέβαια είναι νόμιμη.
sotris99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Και εγώ που θα βρω ταινίες που δεν έχω δει στην ελλάδα με ελληνικούς υπότιτλους???? (Από τότε που ανακάλυψα το play.com και playusa.com τους έχω κάνει πλούσιους). Αν θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος να βρώ ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους σε ελληνικά βιντεοκλάμπ θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!! (Ήμαρτον αλλά έχω φουσκώσει την πιστωτική μου κάρτα εκεί που δεν πάει άλλο!!! Αχ ρε play τι μας έχεις κάνει????) Ενδεικτική λίστα με ταινίες που ψάχνω 12 monkeys Studio 54 (a.k.a 54) Kevin and Perry go large (a.k.a στα ελληνικά Διακοπές στην Ίμπιζα ) Usual Suspects Pulp Fiction Mortal Kombat και άλλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.