Shadowjump Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Από χθες αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα. Προσπαθώ να κατεβάσω μια εφαρμογή μόλις 88MB και μου βγάζει χρόνο λήψης 20 λεπτά, κάτι που φυσικά δεν είναι φυσιολογικό. Το ίδιο συμβαίνει είτε είμαι σε Wi-Fi, είτε σε δίκτυο 5G. Το δοκίμασα και σε άλλη περιοχή με 5G, πάλι τα ίδια. Έχω ήδη κάνει επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου, ενώ δοκίμασα και με το κινητό της γυναίκας μου, χωρίς καμία διαφορά. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υ.Γ. Cosmote σταθερό και κινητό. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Shadowjump
GATE123 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αφού δοκίμασες δύο διαφορετικά κινητά και δίκτυα τότε έχει θέμα το Play Store. Περίμενε μπας και κάνει κάποια ενημέρωση. Σίγουρα είναι κάτι προσωρινό. Επίσης πήγαινε στην εφαρμογή και κάνε μια εκκαθάριση μνήμης. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από GATE123
Shadowjump Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Το app store δεν έχει εκκαθάριση μνήμης. Αλλά όπως τα λες θα ειναι. Αλλά 3 μέρες πρόβλημα;;
GATE123 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 12:10 ΠΜ, Shadowjump είπε Το app store δεν έχει εκκαθάριση μνήμης. Αλλά όπως τα λες θα ειναι. Αλλά 3 μέρες πρόβλημα;;
BadBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Αυτό είναι το Play Store, ο άνθρωπος αναφέρεται στο App Store του iOS.
GATE123 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 22 ώρες πριν, BadBoy είπε Αυτό είναι το Play Store, ο άνθρωπος αναφέρεται στο App Store του iOS. Ας διευκρίνιζε καλύτερα.
geomrk Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου σημερα το πρωι που κατεβασα απο το app store μια εφαρμογη 80mb,αργησε παρα πολυ και παραξενευτηκα, οποτε νομιζω το προβλημα ακομα κρατει
LordNodens Δημοσ. Τρίτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:09 μμ Τώρα έπεσα πάνω στον εν λόγω thread. Να επιβεβαιώσω κι εγώ από την πλευρά μου, ότι εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιόμουν τι γίνεται. Πλέον έχει λυθεί βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα