magicnumbers Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ Ευτυχώς έχω αρχαίο μηχάνημα χωρίς TPM κ δε πηρε Windows 11 εξ ορισμού 😅😅😅
Petros Electron Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 μμ Και το Linux χαμογέλασε.. (Γιατί το Linux ξέρει.. 🙂) 1 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:13 μμ Στις 21/3/2025 στις 7:06 ΜΜ, johnzoro750 είπε Μόνο εμένα με τρελαίνει η κλίμακα βαθμολόγησης στην εικόνα; Δηλαδή ποιος σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να βάλουν χαμηλότερο βαθμό το 1 και υψηλότερο το 7,9; Όπως έλεγε και ένα καθηγητής μου το 9 είναι για μένα και το 10 για το θεό….. 😛 1
TaxiarhisGR Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ (επεξεργασμένο) Αρχικα ας ασχοληθει να βγαλει ενα νεο λειτουργικο Windows το οποιο δεν θα μοιαζει με android χωρις τον bloatware και ας αφησει εμας να ξερουμε καλυτερα για το hardware, που απορει γιατι δεν βαζουμε τα 11, αν μπορουσα να ειχα τα Windows 7 θα τα ειχα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:19 μμ από TaxiarhisGR 1
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 μμ Η αλλιώς "νέο feature των Win11. Τώρα η M$ θα σας ειδοποιεί ποιο κομμάτι του hardware σας χρειάζεται αντικατάσταση. Οι προτάσεις θα είναι μόνο από εταιρείες και κατασκευαστές με τους οποίους έχει υπογράψει ειδική συμφωνία η M$."
menthol1979 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:51 μμ Ας λέει ότι θέλει, σάμπως τα πληρώσαμε ;
kodorevi8ulis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 μμ όταν δεν δουλεύουν taskbar/explorer κλπ τι θα λέει ; κάνε φορματ ;
Tlykog Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 μμ Στις 21/3/2025 στις 7:55 ΜΜ, Petros Electron είπε Και το Linux χαμογέλασε.. (Γιατί το Linux ξέρει.. 🙂) Σε κάθε θέμα το ίδιο πράγμα λέμε. Όσοι βάζουν Windows θέλουν Windows, όσοι θέλουν Linux βάζουν Linux. Το θέμα εδώ είναι τα Windows και όχι οι εναλλακτικές λύσεις. 2 1
~Joker~ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:12 μμ Να'ναι καλά τα custom script που έχω βγάλει όλη της την σαβούρα εκτός... 😘
freegr Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 πμ Μήπως να βελτιώσουμε ακόμα το UI πριν βάλουν νέα χαρακτηριστικά;
PLHROPPP Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 πμ (επεξεργασμένο) Αν δεν σταματούσε η m$ με το έτσι θέλω την υποστήριξη στις παλιωτερες εκδόσεις Windows 7, 10 θα τις έδειχνε και ο κόσμος χωρίς μηνύματα κτλ ποιο κομμάτι του software της χρειάζεται αντικατάσταση και τι ποσοστό θα είχαν τα 11 στο σύνολο των χρηστών που έχουν εγκατεστημένα τα wondows . Επεξ/σία Σάββατο στις 05:11 πμ από PLHROPPP
dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 05:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:45 πμ Στις 22/3/2025 στις 3:10 ΠΜ, PLHROPPP είπε Αν δεν σταματούσε η m$ με το έτσι θέλω την υποστήριξη στις παλιωτερες εκδόσεις Windows 7, 10 θα τις έδειχνε και ο κόσμος χωρίς μηνύματα κτλ ποιο κομμάτι του software της χρειάζεται αντικατάσταση και τι ποσοστό θα είχαν τα 11 στο σύνολο των χρηστών που έχουν εγκατεστημένα τα wondows . Ποια εταιρεία τεχνολογίας δηλαδή υποστηρίζει λειτουργικά 25 ετών;;; 1
d4mage Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 πμ Ωραία κίνηση η Micro, με αφορμή την φηφιοποίηση της εποχής όπου σχεδόν όλοι τρέχουν επαγγελματικά τα πάντα επάνω στα windows 10 και έχει χαθεί η μπάλα με όλο αυτό το αλαλούμ του κρατικού μηχανισμού, σου λέει ας τερματίσω την υποστήριξη ή μάλλον ας βάλω χρέωση κι όσοι θέλουν ας μείνουν, οι υπόλοιποι αναβαθμίστε στα 11 κι όποιον πάρει ο Χάρος... Στις 22/3/2025 στις 3:45 ΠΜ, dtk-386 είπε Ποια εταιρεία τεχνολογίας δηλαδή υποστηρίζει λειτουργικά 25 ετών;;; Τα windows 10 είναι λειτουργικό 25 ετών; Δεν θα πω με ποστοστό % άλλα δεν έχω δει εταιρεία να δουλευεί κάτι άλλο εκτός από windows 10. Πριν 5 μήνες σε αλλαγή τιμολόγησης που είχα έφτιαξα το δικό μου PC (σιγά μην άφηνα αυτούς να μου πασάρουν ότι να ναι) με την προΰπόθεση πως θα έχω υποχρεωτικά windows 10. Τονίζω το παραπάνω επειδή ως Backup είχανε ξεχάσει να μου πουν πως έπρεπε να κάνω RAID τους δίσκους οπότε όταν το έμαθα ήταν αργά... όμως θυμήθηκαν τα windows 10. Aυτό γιατί τα προγράμματα επικοινωνούν μεταξύ τους (διπλοί υπολογιστές, κονέκτορες, share φακέλων κ.α) και δουλεύουν ομαλά. Κάτι που σημαίνει πως για να καταλήξουν εκεί, κάνανε κάποιες δοκιμές πριν πουλήσουν οτιδήποτε, συνεπώς τι να το κάνεις όταν μια εταιρεία θα έχει αναβαθμίσει τα δικά της προγράμματα άλλα τα windows 11 με την έλειψη σταθερότητας θα δημιουργούν προβλήματα;
Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ Η ΕΕ θα κάνει κάτι για τους περιορισμούς ή θα τα βάζει μόνο με την Apple? Γιατί τα windows κατά κάποιο τρόπο είναι μονόδρομος, έχει πολλά προγράμματα που δεν τρέχουν σε άλλο λειτουργικό και το iOS είναι απλά για μηχανήματα που βγάζει η apple. και μην ακούσω για linux, εδώ πραγματικά δεν είναι το ίδιο και μειώνει κατά πολύ την λειτουργικότητα ενός μηχανήματος σε επίπεδο χρήστη. ...όχι δεν πήραμε όλοι υπολογιστή του 1995 και του βάλαμε linux και τρέχει σφαίρα γιατί "τΟ ΜοΝο ΠοΥ χΡεΙαΖεΣαΙ εΙνΑι BrOwSeR γΙα Να ΜπΕιΣ σΤο Fb". Κάποιοι τρέχουν επαγγελματικά προγράμματα και ο υπολογιστής τους ενδεχομένως να μην χρειάζεται αναβάθμιση από άποψη specs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα