SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 3/11/2024 στις 8:32 ΜΜ, poulinos είπε η εισοδος Πάρα έχω δει πολλά βίντεο στο τικτοκ μάλλον 1
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, SabotazNic said: Πάρα έχω δει πολλά βίντεο στο τικτοκ μάλλον το εχω δει το videaki που λες και ειναι αστα να πανε ειδικα αμα κατσεις να το δεις αναλυτικα το τι εγινε.παροτι εχω κανει σπηλαιολογια οχι δεν μπηκα ποτε σε στενα περασματα. το ιδιο και οταν εκανα cave diving. εχω μπει σε σπηλαιο στο σιντζι που η εισοδος ειναι στενη και επρεπε να γυρισω λιγακι για να περασω και εγω και οι φιαλες αλλα οχι κατι extreme. ναι μεν εχω πετυχει ας το πουμε στενα περασματα που πρεπει να γυρνας λιγακι γυρω γυρω για να χωρεσεις αλλα οχι σε φαση γλειφω το πατωμα και ρουφαω την κοιλια μου για να περασω(σαν αυτο που εβαλες) αν και η φωτο δεν ειναι καθαρη αυτη ειναι η εισοδος στο σιντζι στο cave diving.εχω τις φιαλες σε διαταξη sidemount.μια δεξια και μια αριστερα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από poulinos
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Με έπιασε κλειστοφοβία και μόνο που κοιτάζω τις φωτό.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Ukforthemoment said: Με έπιασε κλειστοφοβία και μόνο που κοιτάζω τις φωτό. αν και δεν ειναι τοσο στενα Επεξ/σία 23 Μαρτίου από poulinos 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, poulinos είπε αν και δεν ειναι τοσο στενα Ω να σου χ3σω!!!! 2
animor Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Ειχα δει κι εγώ βίντεο με αυτή την ιστορία στη σπηλιά… Όπως και άλλες ιστορίες. Εμένα ο δισταγμός μου πάντως είναι οι άλλοι άνθρωποι. Έχω κάνει κι εγώ κάποιες διαδρομές εκτός Ελλάδος, σε Αυστρία και Πυρηναία χωρίς κάποιον άλλον μαζί, έτυχε να μη συναντήσω ποτέ κανέναν, έτυχε και να καταλήξω παρέα με κάποιους αγνώστους. Αλλα εδώ, όταν επιχείρησα κάποιες φορες να πάω για ένα απλό δασικό τρέξιμο, λιγο έξω από την πόλη κι όλας, συνάντησα διάφορα, να με ακολουθούν, να με περιμένουν στην έξοδο… Και δυστυχώς το αποφεύγω. 1
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 hours ago, animor said: Ειχα δει κι εγώ βίντεο με αυτή την ιστορία στη σπηλιά… Όπως και άλλες ιστορίες. Εμένα ο δισταγμός μου πάντως είναι οι άλλοι άνθρωποι. Έχω κάνει κι εγώ κάποιες διαδρομές εκτός Ελλάδος, σε Αυστρία και Πυρηναία χωρίς κάποιον άλλον μαζί, έτυχε να μη συναντήσω ποτέ κανέναν, έτυχε και να καταλήξω παρέα με κάποιους αγνώστους. Αλλα εδώ, όταν επιχείρησα κάποιες φορες να πάω για ένα απλό δασικό τρέξιμο, λιγο έξω από την πόλη κι όλας, συνάντησα διάφορα, να με ακολουθούν, να με περιμένουν στην έξοδο… Και δυστυχώς το αποφεύγω. γενικως σε οσα βουνα εχω παει εξωτερικο ολο καποιο θα πετυχω .να μην πετυχω κανεναν ειναι λιγο δυσκολο . τωρα στην ελλαδα ειχα κανει καποια βουνα με συλλογο λογω χειμερινου σχολειου.παρνηθα ,πεντελη που εχω παει ειτε για πεζοπορια ειτε για τρεξιμο δεν πετυχα κατι παραξενο. βεβαια αν πας κανα ποικιλο και ειδικα καμια παραξενη ωρα παιζει να κατεβεις με κανα σωβρακο μονο κατω. υμηττο επισης εχω πετυχει ατομα αλλα τιποτα παραξενο. δε ξερω ποια μερη πηγες και ειχε παραξενο κοσμο αλλα να ξερεις οτι γενικα σε μερη που ειναι ευκολα προσβασιμα οπως αλση κτλ παιζει να βρεις πολλα παραξενα ατομα. στην πεντελη για παραδειγμα δυσκολα θα παει καποιος.εκτος απο ζευγαρακια που ειναι μεσα στο αμαξι και πανε το βραδυ για φικι φικι. ειδικα σε αλση πιστεω οτι πανε πολλοι για να κλεψουν ατομα κτλ.
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 5 ώρες πριν, poulinos είπε το εχω δει το videaki Φιλε ενιωσα τοσο ασχημα για εκεινο το παλικαρι.. Ποσο παιζει να υπεφερε..
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 hours ago, Ukforthemoment said: Ω να σου χ3σω!!!! δοκιμη αν χωρουσα.αν θυμαμαι καλα πιο μεσα ο χωρος ανοιγε αλλα σε εκεινο το σημειο επρεπε να βγαλεις καμια πετρα για να μπορεσεις να περασεις στον επομενο χωρο.πανε και μπολικα χρονια. δεν πηγα πιο μεσα.δεν ηταν μερος της εκπαιδευσης του σχολειου. παντως οι φοβοι ξεπερνιουνται σιγα σιγα VI000057.mp4 9 minutes ago, StamTheMan said: Φιλε ενιωσα τοσο ασχημα για εκεινο το παλικαρι.. Ποσο παιζει να υπεφερε.. η τραγικη ειρωνεια ηταν οταν τον εβγαλαν λιγακι που τον τραβουσαν με τα Pulleys και τα σχοινια και οτι ειχαν στησει και μετα που ειπαν κοπηκε το σχοινι και ξαναπεσε παλι μεσα και σφηνωσε πιο πολυ. εβλεπα το video και το ακουγα και λεω απλα αστα να πανε. Not a way to die. kai o χρονος που αντεξε upside down ηταν εξω πραγματικος.
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, poulinos είπε kai o χρονος που αντεξε upside down ηταν εξω πραγματικος. Φανταζομαι θα ηταν λογω καποιας φυσικης καταστασης σχετικη με το αντικειμενο. Αλλα εδω 1 λεπτο κρεμιεσαι αναποδα και κοκκινιζουν ολα.
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 minutes ago, StamTheMan said: Φανταζομαι θα ηταν λογω καποιας φυσικης καταστασης σχετικη με το αντικειμενο. Αλλα εδω 1 λεπτο κρεμιεσαι αναποδα και κοκκινιζουν ολα. ισως επειδη ηταν με κλιση και οχι αναποδα?ισως λογω αδρεναλινης? το ενστικτο της επιβιωσης.... ειναι παρομοια περιπτωση με την ταινια last breath αμα την εχεις δει (εχει βγει σε δυο εκδοσεις μια του 2017 ή του 2019) και μια πριν ενα μηνα που ειναι πραγματικο ατυχημα που εγινε σε saturated dive. ο τυπος εμεινε καπου 20 κατι λεπτα χωρις αερα αλλα παρολα αυτα εζησε και χωρις κανενα θεμα. ουτε οι γιατροι εδωσαν σαφη εξηγηση περα οτι πιθανοτατα την γλυτωσε λογω οτι οι ιστοι του ειχαν γινει saturated απο το οξυγονο + την χαμηλη θερμοκρασια + οτι λιποθυμησε κτλ.
unforgiven Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Σκέφτομαι να ξεκινήσω πεζοπορία, φυσικά ξεκινώντας από το πιο βατό επίπεδο και συνεχίζουμε ανάλογα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όσο αφορά τον εξοπλισμό. Αν θεωρήσουμε πως ο βασικός εξοπλισμός για οργανωμένη πεζοπορία με συνοδό (οπότε δεν χρειάζεται να έχω δικό μου φαρμακείο πχ) είναι παπούτσια, αντιανεμικό, σακίδιο, μπατόν, καπέλο, τι θα προτείνατε για ξεκίνημα; Ξέρω πως τα πάντα είναι σχετικά, όπως και αν το πάω σε ένα κατάστημα χύμα θα μεφορτώσουν με ό,τι άχρηστο και ακριβό έχουν, αλλά αν ψάχναμε για εξοπλισμό value for money για πεζοπορία άνοιξη-καλοκαίρι, για ξεκίνημα (με κάποια πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν μία φορά) με βατές διαδρομές, τι θα με συμβουλεύατε να πάρω, όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα (πχ με links από Skroutz); Σας ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, unforgiven said: Σκέφτομαι να ξεκινήσω πεζοπορία, φυσικά ξεκινώντας από το πιο βατό επίπεδο και συνεχίζουμε ανάλογα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όσο αφορά τον εξοπλισμό. Αν θεωρήσουμε πως ο βασικός εξοπλισμός για οργανωμένη πεζοπορία με συνοδό (οπότε δεν χρειάζεται να έχω δικό μου φαρμακείο πχ) είναι παπούτσια, αντιανεμικό, σακίδιο, μπατόν, καπέλο, τι θα προτείνατε για ξεκίνημα; Ξέρω πως τα πάντα είναι σχετικά, όπως και αν το πάω σε ένα κατάστημα χύμα θα μεφορτώσουν με ό,τι άχρηστο και ακριβό έχουν, αλλά αν ψάχναμε για εξοπλισμό value for money για πεζοπορία άνοιξη-καλοκαίρι, για ξεκίνημα (με κάποια πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν μία φορά) με βατές διαδρομές, τι θα με συμβουλεύατε να πάρω, όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα (πχ με links από Skroutz); Σας ευχαριστώ. παπουτσια πεζοπορικα πχ salomon(value for money). μπατονς.δεν υπαρχει λογος για κατι ακριβο.καποιοι δεν χρησιμοποιουν καν αλλα γενικα βοηθανε γυαλια ηλιου.καπελακι για τον ηλιο.εγω εχω ενα προστατευει και τον σβερκο απο ηλιο.μπλουζακι στυλ dryfit.παντελονι πεζοπορικο.θα επαιρνα να βγαινουν τα πατζακια και να γινεται βερμουδα.αντιανεμικο μπουφανακι.σακιδιο αναλογως ποσες μερες θα πας.εχω 38 λιτρων και βαζω μεσα και μπουφαν και sleeping bag κτλ. καλτσες.ενα δυο ζευγαρια πχ horizon socks. παγουρι ή camelbag. αντιηλιακο. αν εισαι αθηνα παιζεις decathlon ή εναλλακτικα polo που εχω να πω πολυ καλα λογια.δεν θυμαμαι αν ξεχασα κατι. τα πιο πολλα δεν θα πανε χαμενα ακομα και αν σταματησεις. και fleece για τα "κρυα" βραδυα ή για το καταφυγιο.παιζουν και στοκατζιδικα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από poulinos 3
Dante80 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Μπες decathlon και βγες με φουλ σετ, έχουν απ'όλα. Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς ή δεν είσαι σίγουρος αν θα συνεχίσεις, είναι ότι πρέπει. 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 hours ago, Dante80 said: Μπες decathlon και βγες με φουλ σετ, έχουν απ'όλα. Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς ή δεν είσαι σίγουρος αν θα συνεχίσεις, είναι ότι πρέπει. και μαζι η polo με καλυτερα πραγματα κσι περισσοτερο εξειδικευση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα