Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

😢 Φώτη εδώ και 7 σχεδόν χρόνια που άνοιξα το τοπικ ήσουν η καλύτερη παρέα. Κάθε φορά που έκανα ένα post περίμενα πως και πως την επόμενη μέρα για να το σχολιάσεις και να μιλήσουμε για αυτο.:(😔

• Like 4
  • Thanks 3
  • Sad 9
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω παντελόνια για ορειβασία και πεζοπορειες σε βουνα γιατί πάω χύμα με φόρμες και τις σκίζω. Τι προτείνετε?

Κάτι Helikon και Pentagon πού βρίσκω αξίζουν?

https://www.skroutz.gr/s/38293790/Helikon-Tex-Trekking-VersaStretch-Kynigetiko-Panteloni-se-Mayro-chroma.html?product_id=127771517&sponsored=listing

https://www.skroutz.gr/s/24686698/Pentagon-BDU-2-0-Stratiotiko-Panteloni-se-Mayro-chroma.html

Δημοσ.

Η pentagon είναι ελληνική και πολύ καλή εταιρεία αλλά ειδικεύεται κυρίως σε ρούχα εργασίας και σωμάτων ασφάλειας , δυο φορες πηρα παντελόνι εργασίας και ήταν απο τις καλύτερες αγορές μου 

Πανε δοκίμασε μερικά παντελόνια απο κοντά γιατί κάποια έχουν περίεργες γραμμές και θα σε δυσκολεύουν στο περπάτημα , την τιμη την καθορίζει κυρίως το υλικο που θα είναι κατασκευασμένο , την διαπνοή και η αδιαβροχοποίηση του 
Δοκιμασμένες φθηνές και ποιοτικές μάρκες είναι northfinder και icepeak

Δημοσ.
3 hours ago, therock said:

Παιδιά ψάχνω παντελόνια για ορειβασία και πεζοπορειες σε βουνα γιατί πάω χύμα με φόρμες και τις σκίζω. Τι προτείνετε?

Κάτι Helikon και Pentagon πού βρίσκω αξίζουν?

https://www.skroutz.gr/s/38293790/Helikon-Tex-Trekking-VersaStretch-Kynigetiko-Panteloni-se-Mayro-chroma.html?product_id=127771517&sponsored=listing

https://www.skroutz.gr/s/24686698/Pentagon-BDU-2-0-Stratiotiko-Panteloni-se-Mayro-chroma.html

αφου θες να πας για πεζοποριες και ορειβασιες γιατι δεν πας να παρεις ενα columbia ενα north face για Trekking(αναλογως και τις θερμοκρασιες) και θες να παρεις κυνηγετικα και στρατιωτικα.αυτο ποτε δεν το καταλαβα.τοσες ορειβατικες εταιρειες υπαρχουν.

1 hour ago, manapa said:

Δοκιμασμένες φθηνές και ποιοτικές μάρκες είναι northfinder και icepeak

northfinder δεν εχω δοκιμασει.αλλα Icepeak που εχω 2 πραγματακια (παντελονι, Fleece)εχω μεινει ικανοποιημενος

Δημοσ.
21 minutes ago, poulinos said:

αφου θες να πας για πεζοποριες και ορειβασιες γιατι δεν πας να παρεις ενα columbia ενα north face για Trekking(αναλογως και τις θερμοκρασιες) και θες να παρεις κυνηγετικα και στρατιωτικα.αυτο ποτε δεν το καταλαβα.τοσες ορειβατικες εταιρειες υπαρχουν.

northfinder δεν εχω δοκιμασει.αλλα Icepeak που εχω 2 πραγματακια (παντελονι, Fleece)εχω μεινει ικανοποιημενος

Είμαι εντελώς αρχάριος δε ξέρω τι παίζει. Απλά έβαλα στο Σκρουτζ παντελόνια πεζοπορειες και είδα αυτα γιατί θέλω να χαλάσω γύρω στο 50αρικο. Πχ στο YouTube που έβλεπα κάτι βιντεάκια δίνουν σαν κορυφαίο το fhalraven vidda pro αλλά δε θέλω να δώσω 160.

Εντάξει στη φάση που είμαι δε κάνω κάτι ακραιο για να πάρω και κάτι κορυφαιο οπότε το σκεφτομαι πως με τα 60 που θα δώσω και να διαλύσει απλά θα πάρω καινούριο και δεν είναι και κάτι μοδάτο να το κλαις όπως τώρα που τρύπησαν μια φόρμα..

Τσέπες θέλω να χει αρκετές και με φερμουάρ να είναι άνετα και να χει προστασία στα γόνατα. 

Δημοσ.
1 hour ago, therock said:

Είμαι εντελώς αρχάριος δε ξέρω τι παίζει. Απλά έβαλα στο Σκρουτζ παντελόνια πεζοπορειες και είδα αυτα γιατί θέλω να χαλάσω γύρω στο 50αρικο. Πχ στο YouTube που έβλεπα κάτι βιντεάκια δίνουν σαν κορυφαίο το fhalraven vidda pro αλλά δε θέλω να δώσω 160.

Εντάξει στη φάση που είμαι δε κάνω κάτι ακραιο για να πάρω και κάτι κορυφαιο οπότε το σκεφτομαι πως με τα 60 που θα δώσω και να διαλύσει απλά θα πάρω καινούριο και δεν είναι και κάτι μοδάτο να το κλαις όπως τώρα που τρύπησαν μια φόρμα..

Τσέπες θέλω να χει αρκετές και με φερμουάρ να είναι άνετα και να χει προστασία στα γόνατα. 

αν εισαι αθηνα περνα καμια βολτα απο polo. εναλλακτικα απο το Mc arthur Που εχει stock north face.

εναλλακτικα απο factory outlet σε πειραιως και αεροδρομιο.εχουν stock columbia και north face. ε δεν νομιζω να μην βρεις σε καποιο απο ολα αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, poulinos είπε

Εχω και απο τα δυο , northfinder μακρυ παντελόνι , icepeak columbia βερμούδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο όλα 

10 ώρες πριν, therock είπε

Κανε μια βολτα απο φυσικά καταστήματα , στο ιντερνέτ ψάξε αργότερα οταν θα έχεις καταληξη τι θέλεις να αγοράσεις , κάθε εταιρεία εχει διάφορα μοντέλα για διαφορετικές περιστάσεις ,υπάρχουν αντιανεμικά , αδιάβροχα , με μεγάλη UV προστασία  , softshell κ.λ ,θα βρεις και στο μπατζετ σου ποιοτικά προϊόντα , πρώτα προσδιόρισε σε εναν πωλητή την χρήση που θέλεις να κάνεις να σου δειξει τα αντίστοιχα παντελονια 

Επεξ/σία από manapa
  • Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, manapa said:

Εχω και απο τα δυο , northfinder μακρυ παντελόνι , icepeak columbia βερμούδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο όλα 

εχουμε γεμισει μαρκες να ξεκινανε απο north. north face,north sails, north finder :P

11 hours ago, basilis_k6 said:

Έχω δει αυτα και φαίνονται μια χαρα για τα λεφτα τους https://www.decathlon.com.gr/el/9933-copy-of-mountaineering-trousers

σωστα υπαρχει και το decalthon.ενα στην κορινθο κοντα και ενα στο εκπωτικο χωριο που φερνει simond,quechua κτλ.ωραια value for money

Δημοσ.
2 hours ago, Maurikycli said:

Τα  north sails προϋπήρχαν 

δεν το πηγα με βαση ποιος το βγαλε πρωτος αλλα οτι υπαρχουν πολλοι με την λεξη north ;)

Δημοσ.

Η σκεψη του backpacking και του να κατασκηνωσεις ενα βραδυ σε καποια κορυφη βουνου εντος αθηνας παιζει, η ειναι πολυ οι κινδυνοι? 

Αν δε κρατας λεφτα και κατι πολυτιμο, περα απο κινητο και τα αξεσουαρ που εχεις μαζι, θα ρθει κανας τρελλος να σε κλεψει η να σου επιτεθει χωρις λογο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...