Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 οι χρονοι θα αυξηθουν σιγουρα απλα μερικες φορες δεν προλαβαινεις και παλι να ευχαριστηθεις αν δεν μπεις σε tec να μπορεις να κανεις deco να γουσταρεις οτι εχεις αρκετο χρονο .εδω οταν εκανα το tec 40 ξαφνικα ενιωσα τι σημαινει να εχεις χρονο.που και το tec40 σε περιοριζει σε 10 λεπτα max dec.το tec 45 και 50 μετα ειναι η απολαυση.2 χ 12 η 2 χ 15 στην πλατη και φυγαμε. Απεχω ακομα απο αυτο το επιπεδο , το tec ειναι η πεμπτουσια της αυτονομης καταδυσης και το ανωτερο σταδιο που φτανει καποιος δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο. Ηδη ομως παω πολυ γρηγορα ,θα φτασω μεχρι deep και μετα θα δω αν θα προχωρησω σε tec δεν εχω αποφασισει ακομα ειναι νωρις ,εδω δεν εχουμε dive computer ακομα ...
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απεχω ακομα απο αυτο το επιπεδο , το tec ειναι η πεμπτουσια της αυτονομης καταδυσης και το ανωτερο σταδιο που φτανει καποιος δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο. Ηδη ομως παω πολυ γρηγορα ,θα φτασω μεχρι deep και μετα θα δω αν θα προχωρησω σε tec δεν εχω αποφασισει ακομα ειναι νωρις ,εδω δεν εχουμε dive computer ακομα ... καλα ναι take it easy και enjoy.οχι τιποτε αλλο μετα τα tec πανε και ακριβα.σχεδον 500 each level.εκτος αν τα κανει ολα καποιος μαζι και του κανουν καλυτερη τιμη.αντι για 1500 πχ 1200.βαλε βουτιες για την ωρα και για εμπειρια αλλα και για να ευχαριστηθεις.το καλο ειναι οτι με καθε ειδικοτητα που κανεις βαζεις και λιγες βουτιες.πχ deep 4 βουτιες.night Νομιζω 3 αν την κανεις.κτλ κτλ. 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω ερωτευθει, το θελω οπως οι χοντρες το κολαν ... http://www.suunto.com/Dive-Collections/suunto-eon-steel/ Πουλινε εδω ειμαι τα εχει ολα νομιζω,τσεκαρε το και εσυ .Δεν κρατιεμαι. Ειμαι σε αναζητηση καλυτερης τιμης /drooling Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από Fotis13
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 οπως ειδα δινει τα παντα μεχρι και για Rebreather.10 mixes δινει.δεν νομιζω οτι βλεπω κατι να λειπει.suunto ειναι δεν ειναι να πεις καμια αγνωστη εταιρεια.θα πρεπει να ποναει η τιμη. τωρα συγκριτικο με τα αλλα δυο ναι ειναι δυσκολο να κανει καποιος γιατι θα πρεπει να τα εχει δοκιμασει και τα αλλα αρκετα για να πει αποψη. αν διαλεγεις λουρακι απο την αρχη παρτο με λαστιχα bungee και οχι με λουρακι.
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 οπως ειδα δινει τα παντα μεχρι και για Rebreather.10 mixes δινει.δεν νομιζω οτι βλεπω κατι να λειπει.suunto ειναι δεν ειναι να πεις καμια αγνωστη εταιρεια.θα πρεπει να ποναει η τιμη. τωρα συγκριτικο με τα αλλα δυο ναι ειναι δυσκολο να κανει καποιος γιατι θα πρεπει να τα εχει δοκιμασει και τα αλλα αρκετα για να πει αποψη. αν διαλεγεις λουρακι απο την αρχη παρτο με λαστιχα bungee και οχι με λουρακι. Ναι ειναι ακριβο, 1300 με το transmitter αλλα ειναι θεμα την ανοιξη βγηκε ολοκαινουριο μοντελο.Στην συσκευασια περιλαμβανει λουρακι και bungee λαστιχα .
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 το transmitter δεν θα το πληρωνα.πολλα λεφτα συνηθως το χρεωνουν και δεν το θεωρω τιποτα τρελλο.πιο πολυ gadgetaki για οποιον βαριεται να δει απο το spg παρα κατι αλλο.
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 το transmitter δεν θα το πληρωνα.πολλα λεφτα συνηθως το χρεωνουν και δεν το θεωρω τιποτα τρελλο.πιο πολυ gadgetaki για οποιον βαριεται να δει απο το spg παρα κατι αλλο. Οχι ρε συ γιατι ειναι ευκολια ,δεν ειναι το ιδιο να κοιτα spg ολη την ωρα απο το να εχεις ολες τις ενδειξεις μαζεμενες στο dive computer και φυσικα το spg ως back up.
wizzy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εχω ερωτευθει, το θελω οπως οι χοντρες το κολαν ... suunto-eon-steel-570x380px-01.jpg http://www.suunto.com/Dive-Collections/suunto-eon-steel/ Πουλινε εδω ειμαι τα εχει ολα νομιζω,τσεκαρε το και εσυ .Δεν κρατιεμαι. Ειμαι σε αναζητηση καλυτερης τιμης /drooling Ρε συ Φώτη, τι "τούμπανο" είναι αυτό, μόνο καφέ δεν ψήνει κι είναι κι ωραιό το γ@μήδι! ΟΚ, είναι ακριβό, αλλά είναι once in a lifetime investment, δεν νομίζω να "ψαχτείς" για dive computer σε 5 χρόνια π.χ.! Συμφωνώ και για το transmitter, στο δικό μου είχα παραδεχθεί την ίδια ευκολία. Είχα και το spg για επιβεβαίωση, αλλά μια χαρά με βόλεψε το transmitter. 1
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Οχι ρε συ γιατι ειναι ευκολια ,δεν ειναι το ιδιο να κοιτα spg ολη την ωρα απο το να εχεις ολες τις ενδειξεις μαζεμενες στο dive computer και φυσικα το spg ως back up. σε recreational ναι βολευει οτι τα βλεπεις ολα στο χερι απευθειας.αν πας σε tec το να εχεις 5 τετοια για ολες τις φιαλες βγαινει ακριβο.επισης το να πρεπει σε ολες τις φιαλες να εχεις spg να εχεις και transmitter το θεωρω μεγαλυτερο Point of failure για κατι.πιο πολυ στο tec παρα για το recreational. 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 σε recreational ναι βολευει οτι τα βλεπεις ολα στο χερι απευθειας.αν πας σε tec το να εχεις 5 τετοια για ολες τις φιαλες βγαινει ακριβο.επισης το να πρεπει σε ολες τις φιαλες να εχεις spg να εχεις και transmitter το θεωρω μεγαλυτερο Point of failure για κατι.πιο πολυ στο tec παρα για το recreational. Στο tec και στις πολυ βαθιες που παιζουν πολλες φιαλες σιγουρα δεν γινεται να εχεις σε ολες transmitter .Αυτο που λεει στην περιγραφη του tank pod (οπως το ονομαζει ) τι ειναι ?: The robust digital communications technology brings not only improved stability but also new features such as multiple tank pressure readings. Ρε συ Φώτη, τι "τούμπανο" είναι αυτό, μόνο καφέ δεν ψήνει κι είναι κι ωραιό το γ@μήδι! ΟΚ, είναι ακριβό, αλλά είναι once in a lifetime investment, δεν νομίζω να "ψαχτείς" για dive computer σε 5 χρόνια π.χ.! Συμφωνώ και για το transmitter, στο δικό μου είχα παραδεχθεί την ίδια ευκολία. Είχα και το spg για επιβεβαίωση, αλλά μια χαρά με βόλεψε το transmitter. Wizzy το εχω παρει ηδη απλα δεν το ξερω ακομα...
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Στο tec και στις πολυ βαθιες που παιζουν πολλες φιαλες σιγουρα δεν γινεται να εχεις σε ολες transmitter .Αυτο που λεει στην περιγραφη του tank pod (οπως το ονομαζει ) τι ειναι ?: The robust digital communications technology brings not only improved stability but also new features such as multiple tank pressure readings. Wizzy το εχω παρει ηδη απλα δεν το ξερω ακομα... οπως το περιγραφει γιατι το ειδα και εγω ειναι οτι λογικα μπορεις να βαλεις πολλα τετοια και να σου διαβαζει απο ολες τις φιαλες.οταν θα γυρνας στο αλλο gas τοτε λογικα αυτοματως θα σου λεει και την πιεση της συγκεκριμενης φιαλης.εγω παντως οπως ειπα και για θεμα κοστους αλλα και θεμα οτι προτιμω το κλασσικο spg (δεν εξαρτωμε απο ενα ηλεκτρονικο) δεν θα τα περνα.τωρα σε καθε deco να βαζω και spg να βαζω και αυτο οχι παλι δεν θα το εκανα.αλλα τωρα ενα να παρεις για τωρα που ακομα εισαι στο recreational αμα σε νοιαζει η ευκολια τοτε δεν ειναι θεμα.απλα σκεψου και ποσο κανει.αν πχ λεμε κανει 100 ευρω ενα trasmitter εγω θα τα εδινα σε κατι αλλο.
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 οπως το περιγραφει γιατι το ειδα και εγω ειναι οτι λογικα μπορεις να βαλεις πολλα τετοια και να σου διαβαζει απο ολες τις φιαλες.οταν θα γυρνας στο αλλο gas τοτε λογικα αυτοματως θα σου λεει και την πιεση της συγκεκριμενης φιαλης.εγω παντως οπως ειπα και για θεμα κοστους αλλα και θεμα οτι προτιμω το κλασσικο spg (δεν εξαρτωμε απο ενα ηλεκτρονικο) δεν θα τα περνα.τωρα σε καθε deco να βαζω και spg να βαζω και αυτο οχι παλι δεν θα το εκανα.αλλα τωρα ενα να παρεις για τωρα που ακομα εισαι στο recreational αμα σε νοιαζει η ευκολια τοτε δεν ειναι θεμα.απλα σκεψου και ποσο κανει.αν πχ λεμε κανει 100 ευρω ενα trasmitter εγω θα τα εδινα σε κατι αλλο. Nαι αυτο εννοει λογικα. 260 το βρηκα το transimitter ...
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν γινοταν να μην το παρω απλα δεν γινοταν ... Suunto EON steel + transmitter
wizzy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αυτά είναι, μπράβο ρε! Άπαιχτο "κομμάτι"! Καλές καταδύσεις με αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα