AonDuine Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 2 hours ago, zvarthangalos said: Kρίμα δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα πριν μερικές μέρες το πήρα για έναν χρόνο με 75,25 από το επίσημο site.😩 Nομίζω έχει πολιτική για επιστροφή χρημάτων τς πρώτες 30 μέρες. Μπορείς να τσεκάρεις. 1
prince_21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με Proton. Πολυ γρηγορες ταχυτητες τοσο σε torrenting οσο και σε browsing streaming απο PC (σε ελληνικο σερβερ με 500αρα οπτικη πιανει 350 - 380 wireless). Ειδικα για οσους ενδιαφερονται να κατεβαζουν torrents το συστηνω ανεπιφυλακτα μιας και ειναι πολυ ευκολο να το κανετε bind με qbittorent + port forwarding . Χρησιμοποιω και ενα δευτερο router ως VPN client το οποιο συνδεεται με ethernet στην τηλεοραση για να παιζει Stremio και ολα μια χαρα. Τωρα θελω να δοκιμασω να παρω αυτο το gadget μπας και πιασει μεγαλυτερη ταχυτητα ασυρματα και εκει γιατι η ethernet της LG OLEDC1 φτανει μεχρι 100 https://www.tp-link.com/gr/home-networking/usb-ethernet-adapter/ue300c/ Επεξ/σία 7 Απριλίου από prince_21 2
polyvios Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 15 λεπτά πριν, prince_21 είπε Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με Proton. Πολυ γρηγορες ταχυτητες τοσο σε torrenting οσο και σε browsing streaming απο PC (σε ελληνικο σερβερ με 500αρα οπτικη πιανει 350 - 380 wireless). Ειδικα για οσους ενδιαφερονται να κατεβαζουν torrents το συστηνω ανεπιφυλακτα μιας και ειναι πολυ ευκολο να το κανετε bind με qbittorent + port forwarding . Χρησιμοποιω και ενα δευτερο router ως VPN client το οποιο συνδεεται με ethernet στην τηλεοραση για να παιζει Stremio και ολα μια χαρα. Τωρα θελω να δοκιμασω να παρω αυτο το gadget μπας και πιασει μεγαλυτερη ταχυτητα ασυρματα και εκει γιατι η ethernet της LG OLEDC1 φτανει μεχρι 100 https://www.tp-link.com/gr/home-networking/usb-ethernet-adapter/ue300c/ Και εγώ με το proton και το qbittorrent είμαι πολύ ευχαριστημένος στην 200αρα γραμμή. Δεν έχω κάνει όμως port forwarding στο μαμά ρούτερ της voda. Φοβάμαι ότι θα δουν κάποια στιγμή τις αλλαγές που έχω κάνει μέσα για το vpn. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αν σε περίπτωση που μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών και το ελέγξουν; Ή βλέπουν μόνο τα logs;
prince_21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, polyvios said: Και εγώ με το proton και το qbittorrent είμαι πολύ ευχαριστημένος στην 200αρα γραμμή. Δεν έχω κάνει όμως port forwarding στο μαμά ρούτερ της voda. Φοβάμαι ότι θα δουν κάποια στιγμή τις αλλαγές που έχω κάνει μέσα για το vpn. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αν σε περίπτωση που μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών και το ελέγξουν; Ή βλέπουν μόνο τα logs; Δεν εχω πειραξει κατι στο μαμα ρουτερ. Για καλυτερες ταχυτητες απλως βαζω port τον αριθμο που δινει η proton αναλογως με το σερβερ. Επεξ/σία 7 Απριλίου από prince_21 1
kostashagi Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγκατέστησα Την εφαρμογή NordVPN στο Mi tv box Αφού πρώτα αγόρασα συνδρομή. Δουλεύει κανονικά το nord Αλλά έχω ένα πρόβλημα με το kodi: Δεν γίνεται σύνδεση με το πρόσθετο gamato. Κάθε φορά που προσπαθώ να δω κάτι από εκεί βγάζει σφάλμα. Τα υπόλοιπα πρόσθετα δουλεύουν κανονικά αλλά στριμαρουν περιεχόμενο μόνο σε SD. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δε δουλεύει το gamato με VPN?
prince_21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 12 minutes ago, kostashagi said: Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγκατέστησα Την εφαρμογή NordVPN στο Mi tv box Αφού πρώτα αγόρασα συνδρομή. Δουλεύει κανονικά το nord Αλλά έχω ένα πρόβλημα με το kodi: Δεν γίνεται σύνδεση με το πρόσθετο gamato. Κάθε φορά που προσπαθώ να δω κάτι από εκεί βγάζει σφάλμα. Τα υπόλοιπα πρόσθετα δουλεύουν κανονικά αλλά στριμαρουν περιεχόμενο μόνο σε SD. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δε δουλεύει το gamato με VPN? Εχεις δοκιμασει διαφορους σερβερ και εκτος Ελλαδας;
kostashagi Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, prince_21 είπε Εχεις δοκιμασει διαφορους σερβερ και εκτος Ελλαδας; Ναι με το ίδιο αποτέλεσμα
great Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 05/04/2025 at 18:20, great said: άλλη καλη ερωτηση αυτη. Μπαινεις VPN Και σου λεει διαλεξε χωρα. Τι βάζεις; εχει νοημα τι θα διαλεξεις? αν υποθεσουμε οτι ειναι logless και σου δινουν και σφραγιδα για αυτο και αυτο ειναι και το νοημα. Αλλα βασει ναι νομων και τι ακολουθει η χωρα οντως τι καλυτερο να διαλεξεις απο τις επιλογες; για αυτο εδω εχει καποιος κατι να προσθεσει; υπαρχει νοημα στο τι θα διαλεξεις στην τελικη;
nikpoth Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 5 ώρες πριν, prince_21 είπε Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με Proton. Πολυ γρηγορες ταχυτητες τοσο σε torrenting οσο και σε browsing streaming απο PC (σε ελληνικο σερβερ με 500αρα οπτικη πιανει 350 - 380 wireless). Ειδικα για οσους ενδιαφερονται να κατεβαζουν torrents το συστηνω ανεπιφυλακτα μιας και ειναι πολυ ευκολο να το κανετε bind με qbittorent + port forwarding . Χρησιμοποιω και ενα δευτερο router ως VPN client το οποιο συνδεεται με ethernet στην τηλεοραση για να παιζει Stremio και ολα μια χαρα. Τωρα θελω να δοκιμασω να παρω αυτο το gadget μπας και πιασει μεγαλυτερη ταχυτητα ασυρματα και εκει γιατι η ethernet της LG OLEDC1 φτανει μεχρι 100 https://www.tp-link.com/gr/home-networking/usb-ethernet-adapter/ue300c/ Bind εννοείς δημιουργία proxy setup vpn για το qbittorent? 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Έχετε καμια πρόταση για δεύτερο ρούτερ να βάλω πάνω το vpn; Πως κουμπώνουν αυτά ανάμεσα σε αυτό της nova και το pc?
Vassia_M Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Γειά σε όλους. Έχω προβληματιστεί αρκετά για το πιο VPN θα διαλέξω. Μένω σε χωριό της επαρχίας, δεν υπάρχει οπτική ίνα, χαμηλές ταχύτητες ακόμη και με 50αρα σύνδεση με το ζόρι φτάνει τα 20, ορισμένες φορές αναγκάζομαι να κάνω hotspot το κινητό μου στον υπολογιστή προκειμένου να μπορέσω να δουλέψω χωρίς να μου κόβεται κάθε λίγο η σύνδεση πχ σε μια διαδικτυακή σύσκεψη. Μην μου πείτε για ethernet διότι το ρούτερ βρίσκεται σε άλλο χώρο του σπιτιού το οποίο είναι διόροφο και παίζουμε μπάλα με acces point. Σύμφωνα με ότι έχετε δοκιμάσει τι θα μπορούσε να είναι ιδανικό για τόσο χαμηλές ταχύτητες κ επίσης τι απώλεια θα υπάρχει? Ταινίες βλέπω από Stremio και Άνιμε από κάνα σάιτ, δεν με νοιάζει το να κατεβάζω.
Pansp32 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 22 λεπτά πριν, Vassia_M είπε Γειά σε όλους. Έχω προβληματιστεί αρκετά για το πιο VPN θα διαλέξω. Μένω σε χωριό της επαρχίας, δεν υπάρχει οπτική ίνα, χαμηλές ταχύτητες ακόμη και με 50αρα σύνδεση με το ζόρι φτάνει τα 20, ορισμένες φορές αναγκάζομαι να κάνω hotspot το κινητό μου στον υπολογιστή προκειμένου να μπορέσω να δουλέψω χωρίς να μου κόβεται κάθε λίγο η σύνδεση πχ σε μια διαδικτυακή σύσκεψη. Μην μου πείτε για ethernet διότι το ρούτερ βρίσκεται σε άλλο χώρο του σπιτιού το οποίο είναι διόροφο και παίζουμε μπάλα με acces point. Σύμφωνα με ότι έχετε δοκιμάσει τι θα μπορούσε να είναι ιδανικό για τόσο χαμηλές ταχύτητες κ επίσης τι απώλεια θα υπάρχει? Ταινίες βλέπω από Stremio και Άνιμε από κάνα σάιτ, δεν με νοιάζει το να κατεβάζω. Και εγώ καβουρνιάρα σύνδεση έχω. Τα περισσότερα vpn πλέον δεν κόβουν ταχύτητα. Υπολόγιζε ένα 10% κάτω αλλά μπορεί και λιγότερο στους κοντικούς σέρβερ. Για σέρβερ στην άλλη άκρη της γη, προφανώς κόβουν. Οπότε άμα είσαι γύρω στα 20 την δουλειά σου την κάνεις. Προφανώς δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι vpn δεν χρειάζεται να το έχεις ανοιχτό παρά μόνο για κανά stream και κανά θείο..
Panos1987 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Έχετε καμια πρόταση για δεύτερο ρούτερ να βάλω πάνω το vpn; Πως κουμπώνουν αυτά ανάμεσα σε αυτό της nova και το pc? Επειδή και εγώ το ψάχνω το όλο θέμα κατέληξα εδώ https://www.skroutz.gr/s/40810243/Cudy-R700-VPN-Router.html Έχει kill switch για να σου κόψει το internet άμα πέσει το vpn. Θα το βάλω ανάμεσα στου παροχου που κάνει μόνο τον συγχρονισμό και σε αυτό που μοιράζω στο σπίτι Επεξ/σία 7 Απριλίου από Panos1987 1
myst77 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 06/04/2025 at 19:33, myst77 said: Καλησπέρα αν παρω το NordVPN θα μπορω να το εχω σε εναν υπολογιστη μου και να μοιραζομαι το account με φιλο, σε αλλο σπιτι ωστε να το χρησιμοποιεί και εκεινος; μπορεί να γίνει;
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 12 hours ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Έχετε καμια πρόταση για δεύτερο ρούτερ να βάλω πάνω το vpn; Πως κουμπώνουν αυτά ανάμεσα σε αυτό της nova και το pc? Wireless ή ethernet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα