dhmhtries22 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Καλησπέρα 'Ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από bitdefender vpn και αν στέκεται ισάξια με τα κορυφαία του είδους
Pansp32 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, jimakos234 είπε Εστω οτι καποιος βλεπει αθλητικα παρανομα μεσω καποιου stream - IPTV. (που κυριως για αυτο γινεται το ολο θεμα - νομοθεσια, καθως εχανε το καρτελ). Ο server που θα ειναι στην Ελλαδα, ο ISP του θα εμπιπτει στην Ελληνικη νομοθεσια. Που ξερεις πχ αν στο μελλον κανουν στους σερβερ αυτους καποιο data traffic analysis τυπου Γερμανιας οι ISP και αρχιζουν να τους βρισκουν? Τραβηγμενο μεν, οχι απιθανο δε (πχ ο ΟΤΕ ανηκει σε γερμανικο ομιλο - γιατι να μην ζητησει την αντιστοιχη τεχνολογια αν δει οτι συνεχιζει να χανει?) Θεωρητικά αυτό όντως γίνεται. Ανεξάρτητα την τοποθεσία του σέρβερ. Απλά αν είναι εντός της χώρας ίσως είναι πιο πρακτικό. Υποτίθεται όμως ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Άμα έχω καταλάβει καλά στην ουσία κάνουν ανάλυση μοτίβων. Ανάλυση συμπεριφοράς. Και σταμπάρουν τα άτομα που φαίνεται να ταιριάζουν στα συγκεκριμένα προφιλ. Φυσικά όλα αυτά δεν είναι καταδικαστικά. Οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ είτε περιμένουν να γίνει μία στραβή είτε έχουν ακόοοοοοοοομα πιο εξιδεικευμένο λογισμικό για να βρουν πρακτικά στοιχεία είτε ζητούν δικαστικά από τις εταιρείες vpn να παρακολουθεί συγκεκριμένους χρήστες(μπορούν να κάνουν ντου αλλά υποθέτω ότι δεν θα βρουν τίποτα άμα είναι no logs -όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις-). Άμα η εταιρεία vpn συμφωνήσει ή όχι, αυτό είναι μεγάλη συζήτηση. Υποθέτω πως αν μιλάμε για υποθέσεις τρομοκρατίας, όπλων, ναρκωτικών κλπ ίσως ναι. Τώρα αν μιλάμε για 2 ταινίες και 3 σειρές εεεεεεε αμφιβάλλω ότι ασχολείται κανείς. Μην ξεχνάτε ότι οτιδήποτε σπάει, βγαίνει κάτι καλύτερο. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται. Αν βρουν τρόπο να καταλαβαίνουν τι κάνεις με vpn τότε πολύ απλά οι εταιρείες θα το κάνουν διαφορετικά(υπάρχουν πολλά project ή νέες μικρές vpn εταιρείες με νέες τεχνολογίες). Αν οι εταιρείες vpn κάνουν πολλές μλκιες, θα χάσουν την πελατεία.. 5
jimakos234 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 4 ώρες πριν, darkman είπε Και ο server που θα ειναι στην Ελλαδα ειναι υπο την επίβλεψη της μαμα εταιριας που εδρεύει στο Τζιμπουτί ( λεμε τωρα ) , και σου λεει δεν κρατάμε logs για να σας τα δώσουμε ( εχουν ενημερώσει και το τζιμπουτι για το οτι ο Ελληνας ζηταει στοιχεια ) , μπορείτε να μπείτε και στην επιστήμη ιστοσελίδα μας το γράφουμε και εκει.......... και όντως δεν εχει. Παρακατω ? Δεν καταλαβες τι ειπα περι server, ISP, και data traffic analysis. Δεν πειραζει. Καλη συνεχεια. 2 ώρες πριν, polyvios είπε Όχι δεν θα το κάνουν σύντομα. Θα πάρει πολύ καιρό, γιατί ακόμα και το 49% του ελληνικού ομίλου τρέχει με ;όλα projects και δεν έχουν το προσωπικό για να τα κάνουν σε συνεργασία με τους Γερμανούς OTE / Cosmote λειτουργουν αρκετα και με εξωτερικους (ειδικα στο dev κομματι). 2 χρονια ημουν εκει ως developer, απο εξωτερικο συνεργατη. Ο κωδικας που εγραψα, κατεληξε στο github της Deutsche, μετα που βγηκε Live εδω μετα απο κανενα 9μηνο. Γινεται και αντιστροφα. 45 λεπτά πριν, Pansp32 είπε Θεωρητικά αυτό όντως γίνεται. Ανεξάρτητα την τοποθεσία του σέρβερ. Απλά αν είναι εντός της χώρας ίσως είναι πιο πρακτικό. Υποτίθεται όμως ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Άμα έχω καταλάβει καλά στην ουσία κάνουν ανάλυση μοτίβων. Ανάλυση συμπεριφοράς. Και σταμπάρουν τα άτομα που φαίνεται να ταιριάζουν στα συγκεκριμένα προφιλ. Φυσικά όλα αυτά δεν είναι καταδικαστικά. Οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ είτε περιμένουν να γίνει μία στραβή είτε έχουν ακόοοοοοοοομα πιο εξιδεικευμένο λογισμικό για να βρουν πρακτικά στοιχεία είτε ζητούν δικαστικά από τις εταιρείες vpn να παρακολουθεί συγκεκριμένους χρήστες(μπορούν να κάνουν ντου αλλά υποθέτω ότι δεν θα βρουν τίποτα άμα είναι no logs -όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις-). Άμα η εταιρεία vpn συμφωνήσει ή όχι, αυτό είναι μεγάλη συζήτηση. Υποθέτω πως αν μιλάμε για υποθέσεις τρομοκρατίας, όπλων, ναρκωτικών κλπ ίσως ναι. Τώρα αν μιλάμε για 2 ταινίες και 3 σειρές εεεεεεε αμφιβάλλω ότι ασχολείται κανείς. Μην ξεχνάτε ότι οτιδήποτε σπάει, βγαίνει κάτι καλύτερο. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται. Αν βρουν τρόπο να καταλαβαίνουν τι κάνεις με vpn τότε πολύ απλά οι εταιρείες θα το κάνουν διαφορετικά(υπάρχουν πολλά project ή νέες μικρές vpn εταιρείες με νέες τεχνολογίες). Αν οι εταιρείες vpn κάνουν πολλές μλκιες, θα χάσουν την πελατεία.. Ξανα λεω κυριως γινεται κυριως για το αθλητικο περιεχομενο κλπ. Με μοτιβα λειτουργουν στην Γερμανια, και το ραβασακι ερχεται απλα με την υποψια - αρκει να σε flagarei το συστημα με τα μοτιβα. Βεβαια στην Γερμανια, λογο αυτου, εχουν ξεκινησει δικαστηρια για ελευθερια λογου κλπ Αν σε καποια φαση γινει το ιδιο στην Ελλαδα, με το εγχωριο δικαστικο συστημα, πως πιστευεις οτι θα παει αυτο (αν κρινουμε υποκλοπες, Τεμπη κλπ)? 3
icenex Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τι μοτιβο και πρασινα αλογα λετε ρε παιδια δεν στεκει αυτο ακομη και στη γερμανια εχουν παει στα δικαστηρια, αν εισαι συνδεμενος σε πριβε δικτυο ο παροχος βλεπει μονο που εισαι συνδεμενος σε αυτο και βλεπει απλα τι ογκος δεδομενων περναει.Δηλαδη αν εσυ βλεπεις youtube ή netflix αμερικης ή στριμ πειρατικο πως θα το ξεχωρισει.Τα μοτιβα ισως παιζουν ρολο αν κατεβαζεις μεγαλο ογκο δεδομενων αλλα κ παλι δεν γνωριζουν τι ακριβως κατεβαζεις.Εσυ μπορει απλα να κατεβαζεις αρχεια νομιμα η παιχνιδια.Δηλαδη αν εγω βαλω να κατεβει ολη η βιβλιοθηκη μου απο τα 150 παιχνιδια που εχω στο steam γιατι θελω να φτιαξω backup να τα εχω στο σκληρο για να μπορω αυριο την αλλη να τα παιξω offline τι θα μου πουνε κ γιατι θα πρεπει να θεωρησουν οτι επειδη κατεβαζω μεγαλο ογκο δεδομενων οτι κανω κατι παρανομο. Επεξ/σία 6 Απριλίου από icenex 2
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Ο όγκος δεδομένων δε θεωρείται μοτίβο για να σε φλαγκάρουν. 2
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, neo80 είπε Εγώ πάντως θα πρότεινα airvpn & proton VPN Το airvpn από ταχύτητες Ελλάδα πως πάει;; Το proton το ξέρω πάει σφαίρα τώρα δοκιμάζω και το Private Internet Access VPN. Από ταχύτητα Ελλάδα πιάνω 100% στα τόρρεντ αλλά έχει σοβαρά θέματα στο browsing και το θέμα είναι οτι δεν έχει και πολλές ρυθμίσεις αυτό αλλά δεν έχω βρει ακόμα τι φταίει...
Nermpistolo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μόλις ψώνισα και εγώ απο g2a, 2 χρόνια nord complete στα 15 ευρώ. Αναφέρθηκε ξανά στο νήμα.... Προς το παρόν παίζει κομπλέ... Επεξ/σία 7 Απριλίου από Nermpistolo 1
takisffff Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 1:46 ΜΜ, zvarthangalos είπε Για πες μας για ποιό λόγο κατέληξες σε Nord; Γιατί κι εγώ είμαι στο ψάξιμο επίσης δεν βρήκα στην σελίδα του Nord και δεν ξέρω αν έχει την επιλογή να πληρώνεις ανά μήνα δηλαδή να τραβάνε αυτόματα απο τον λογαριασμό σου κάθε μήνα και όχι ολόκληρο το ποσό που ειναι για έναν ή δυο χρόνια ανάλογα τι επέλεξες. Πήρα νορντ γιατί είναι γρήγορο, έχει κιλσουιτς, έχει τούνελ, 10 συνδέσεις, είναι στον Παναμά, νο λογκς πολισι, π2π σερβερ, ραμ σερβερ. Τι άλλο να ζητήσω; Ένα μήνα δεν συμφέρει να πληρώσεις. Είναι 14ευρω το πλας και για δύο χρόνια βγαίνει 4ευρω ο μήνας. Αν εννοείς να πάρεις το διετές και να σου τραβάνε κάθε μήνα 4ευρω νομίζω δεν γίνεται.
Panos1987 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 5 ώρες πριν, takisffff είπε Πήρα νορντ γιατί είναι γρήγορο, έχει κιλσουιτς, έχει τούνελ, 10 συνδέσεις, είναι στον Παναμά, νο λογκς πολισι, π2π σερβερ, ραμ σερβερ. Τι άλλο να ζητήσω; Ένα μήνα δεν συμφέρει να πληρώσεις. Είναι 14ευρω το πλας και για δύο χρόνια βγαίνει 4ευρω ο μήνας. Αν εννοείς να πάρεις το διετές και να σου τραβάνε κάθε μήνα 4ευρω νομίζω δεν γίνεται. Αν μπει απευθείας σε Router, οι 10 συνδέσεις πως ορίζονται? Επιλέγεις και τις ανάλογες mac adress ή το router πιάνεται για μια σύνδεση οπότε όπου μοιράζει αυτό είσαι κομπλε???
kazantzidis Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 8 ώρες πριν, Nermpistolo είπε Μόλις ψώνισα και εγώ απο g2a, 2 χρόνια nord complete στα 15 ευρώ. Αναφέρθηκε ξανά στο νήμα.... Προς το παρόν παίζει κομπλέ... Μαπα το καρπουζι... περιμενα καλυτερα. το UI είναι αθλιο, στο youtube και σε αλλα site με βγαζει πως εχω vpn και δεν με αφηνει να μπω. χρησιμοποιησα και τους αλλους servers και καλα που κρυβουν οτι εισαι με vpn, αλλα καμια τυχη. Στον υπολογιστη μου ξαφνικα δεν ειχα ιντερνετ καθολου με το που το εβαλα... με επανεγκατασταση λυθηκε. μετα δεν εμπαινε μονο στο google.com ενω εμπαινε στα αλλα... Ευτυχως το πηρα κ εγω ετσι, αλλιως δεν θα αξιζε. Την αλλη φορα θα δω το protonvpn
zvarthangalos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 9 ώρες πριν, Nermpistolo είπε Μόλις ψώνισα και εγώ απο g2a, 2 χρόνια nord complete στα 15 ευρώ. Αναφέρθηκε ξανά στο νήμα.... Προς το παρόν παίζει κομπλέ... Kρίμα δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα πριν μερικές μέρες το πήρα για έναν χρόνο με 75,25 από το επίσημο site.😩
darkman Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, jimakos234 είπε Δεν καταλαβες τι ειπα περι server, ISP, και data traffic analysis. Δεν πειραζει. Καλη συνεχεια. Σε πήγα στο τέλος με την μια και μαλον σε μπέρδεψα η ανάλυση κυκλοφορίας των δεδομένων απο τον ISP σου εχει να κανει με ποιον server εχεις συνδεθει ? γιατι αν ηταν τοσο απλο τοτε στην Γερμανια θα εβαζαν την Ελλαδα και θα ειχαν λυσει ολα τα προβληματα τους εδω και καιρο αρα που θα καταλήξουμε ? και αντε και η cosmote το κανει και οτι server και να βαλεις θα σε βρει , δεν θα πρεπει να το κανει και η Nova και η voda ? δεν νομιζω καποιος να κατσει στην cosmote οταν κανουν τοσο deep seek στα δεδομενα σου για να σε πιασουν ..... Ξαναλεω λοιπων η βαλεις Ελλαδα η βαλεις χονολουλου ειναι μια απο τα ιδια οταν εισαι πισω απο Vpn Επεξ/σία 7 Απριλίου από darkman 1
adi32 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 21 ώρες πριν, paiktaras69 είπε στο proton σε android tv έκδοση πως ενεργοποιούμε το kill switch ? kill switch σε android tv εχει μονο το VPN Vanish
paiktaras69 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 29 λεπτά πριν, adi32 είπε kill switch σε android tv εχει μονο το VPN Vanish και το surfshark
The_Judas Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 21/3/2025 στις 12:12 ΜΜ, Aris_ είπε και να σου λεει οτι δεν κραταει δεν υπαρχει τροπος να το επαληθευσεις, οι αρχες με μια απλη εντολη ξερουν που εχεις παει, λιγη σιγουρια εχεις αν στησεις vps αλλα και παλι θελει γνωσεις και εξοδα ναι απλά αν δεν κρατάει logs... θα πρέπει να γίνει εισαγγελική παραγγελία για να ανοίξουν τα logs ή να σε παρακολουθήσουν προσωπικά. Οι πάροχοι vpn παρέχουν και σχετική βεβαίωση no log policy από εξωτερικούς ελεγκτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα