Asevastos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Ένα παράδειγμα του τι εννοώ στο λινκ παρακάτω όπου ενώ η proton έλεγε no logs policy και στο protonmail τελικά τον δώσανε τον ακτιβιστάκο. ProtonMail Amends Its Policy After Giving Up an Activist’s Data Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Το no logs policy αφορά το VPN. Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά το Proton Mail. Η εταιρεία αυτή, όπως όλες οι νόμιμες εταιρείες, πρέπει να λειτουργούν στα πλαίσια του νόμου. Συνεπώς, όταν έρχεται επίσημη εντολή, οφείλουν να παρέχουν βοήθεια. Στη προκειμένη περίπτωση, φάνηκε η δύναμη της υπηρεσίας αφού δε μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες για συνημμένα και περιεχόμενα των emails αφού ήταν κρυπτογραφημένα αλλά δώσανε πράγματα όπως recovery email (προφανώς πρέπει να το κρατάνε για να προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να επαναφέρουν τον λογαριασμό τους κατ αυτόν τον τρόπο) και την IP από την οποία συνδεόταν ο χρήστης. Στο email ξαναλέω όλα αυτά, όχι στο VPN. 1
paiktaras69 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου στο proton σε android tv έκδοση πως ενεργοποιούμε το kill switch ?
theoilia Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 23 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε στο proton σε android tv έκδοση πως ενεργοποιούμε το kill switch ? Δεν... Για ένα περίεργο λόγο η εφαρμογή για Android TV είναι μόνο για τα πολύ βασικά. Χώρα σύνδεσης και tunnel. Τίποτα άλλο
jimakos234 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 5 ώρες πριν, salpnik είπε Κάθε VPN υποστηρίζει κάποιο αριθμό συσκευών. Ξέρει κανείς αν αυτό λειτουργεί μόνο από ένα router ηδεν έχει σημασία; Ρωτάω μήπως μοιραστώ το λογαριασμό μου με έναν ξάδερφο που ενδιαφέρεται για VPN και να μας βγει πιο φθηνά. Σε mullvad (λογικα και στ αυπολοιπα) αν το βαλεις σε επιπεδο ρουτερ, φαινεται σαν 1 συσκευη, οσες και αν ειναι πανω.
ardi21 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 hours ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Ένα παράδειγμα του τι εννοώ στο λινκ παρακάτω όπου ενώ η proton έλεγε no logs policy και στο protonmail τελικά τον δώσανε τον ακτιβιστάκο. ProtonMail Amends Its Policy After Giving Up an Activist’s Data Δεν εχει σχεση το mail με το VPN. Εντελως αλλες υπηρεσιες.
Panosss_2023 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Θέλω να βάλω για λίγο διάστημα κάποιο VPN και μετά θα ακυρώσω την συνδρομή γιατί η σεζόν τελειώνει και για τις ταινίες δεν νομίζω ότι χρειάζεται στα γνωστά σάιτ Το πιο φθηνό που βρήκα είναι το Cyber Ghost VPN /2€ ανά μήνα αλλά νομίζω δεν αξίζει ενώ το Nord VPN / 3€ ανά μήνα νομίζω είναι το πιο φθηνό από αυτά που έχουν τις καλύτερες κριτικές Νομίζω ότι όλα πάντως υποστηρίζουν ακύρωση συνδρομής και ακύρωση αυτόματης πληρωμής Εσείς ποιο προτείνετε να βάλω ??? Μόνο για αγώνες Κ επιπρόσθετα μια έξτρα απορία , ακόμα και εάν δω αγώνες από ένα ξένο σάιτ που δείχνουν αγώνες μέσω ξένων καναλιών κ όχι τα δικά μας θα θεωρηθεί παράνομο ???
darkman Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, jimakos234 είπε Το να βαλω γενικα server Ελλαδα και να γινει το οτιδηποτε και να μπλεξω δεν με ψηνει Τι σχεση εχει αν ο server ειναι Ελλαδα η οχι ? οταν εισαι πισω απο vpn και ειναι no log εισαι οκ , αυτο που λενε κάποιοι οτι θα κανουν ντου στα γραφεια για να κατάσχουν τους servers και καλο να ειναι ram γιατι οταν μπουν να χαθουν τα δεδομενα ειναι απο το Mission Impossible την ταινια . Και ο λογος του ντου στα γραφεια???? .... οτι ο μητσος εβλεπε το 3 επεισοδιο απο το walking dead Επεξ/σία 6 Απριλίου από darkman 2
icenex Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, darkman είπε Τι σχεση εχει αν ο server ειναι Ελλαδα η οχι ? οταν εισαι πισω απο vpn και ειναι no log εισαι οκ , αυτο που λενε κάποιοι οτι θα κανουν ντου στα γραφεια για να κατάσχουν τους servers και καλο να ειναι ram γιατι οταν μπουν να χαθουν τα δεδομενα ειναι απο το Mission Impossible την ταινια . Και ο λογος του ντου στα γραφεια???? .... οτι ο μητσος εβλεπε το 3 επεισοδιο απο το walking dead Αυτο ελεγα και εγω σε προηγουμενο ποστ μου τι σημασια εχει απο την στιγμη που η συγκεκριμενη Ip ειναι σε ιδιωτικο δικτυο που υποτιθεται δεν εχει no logs και δεν ειναι συνδεμενη με το αφμ σου οπως του παροχου τι σε νοιαζει? 1
darkman Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ετσι , το μονο που θα καταφερεις ειναι να εχεις περισσότερη καθυστέρηση απόκρισης , αλλαγη χωρας αν βλεπεις η θελεις να κανεις κατι που εχει Geoblocking. Επεξ/σία 6 Απριλίου από darkman 1
jimakos234 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, darkman είπε Τι σχεση εχει αν ο server ειναι Ελλαδα η οχι ? οταν εισαι πισω απο vpn και ειναι no log εισαι οκ , αυτο που λενε κάποιοι οτι θα κανουν ντου στα γραφεια για να κατάσχουν τους servers και καλο να ειναι ram γιατι οταν μπουν να χαθουν τα δεδομενα ειναι απο το Mission Impossible την ταινια . Και ο λογος του ντου στα γραφεια???? .... οτι ο μητσος εβλεπε το 3 επεισοδιο απο το walking dead Εστω οτι καποιος βλεπει αθλητικα παρανομα μεσω καποιου stream - IPTV. (που κυριως για αυτο γινεται το ολο θεμα - νομοθεσια, καθως εχανε το καρτελ). Ο server που θα ειναι στην Ελλαδα, ο ISP του θα εμπιπτει στην Ελληνικη νομοθεσια. Που ξερεις πχ αν στο μελλον κανουν στους σερβερ αυτους καποιο data traffic analysis τυπου Γερμανιας οι ISP και αρχιζουν να τους βρισκουν? Τραβηγμενο μεν, οχι απιθανο δε (πχ ο ΟΤΕ ανηκει σε γερμανικο ομιλο - γιατι να μην ζητησει την αντιστοιχη τεχνολογια αν δει οτι συνεχιζει να χανει?)
darkman Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Και ο server που θα ειναι στην Ελλαδα ειναι υπο την επίβλεψη της μαμα εταιριας που εδρεύει στο Τζιμπουτί ( λεμε τωρα ) , και σου λεει δεν κρατάμε logs για να σας τα δώσουμε ( εχουν ενημερώσει και το τζιμπουτι για το οτι ο Ελληνας ζηταει στοιχεια ) , μπορείτε να μπείτε και στην επιστήμη ιστοσελίδα μας το γράφουμε και εκει.......... και όντως δεν εχει. Παρακατω ?
josuts Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου καλησπερα παιδια, αγορασα το νορντ απο την προσφορα εδω.Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει τι ρυθμισεις να κανω ωστε να μπορω να μπαινω κ να κατεβαζω ταινια στο γαματο κ τενιες ονλιν ευχαριστω
myst77 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Καλησπέρα αν παρω το NordVPN θα μπορω να το εχω σε εναν υπολογιστη μου και να μοιραζομαι το account με φιλο, σε αλλο σπιτι ωστε να το χρησιμοποιεί και εκεινος;
polyvios Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, jimakos234 είπε Εστω οτι καποιος βλεπει αθλητικα παρανομα μεσω καποιου stream - IPTV. (που κυριως για αυτο γινεται το ολο θεμα - νομοθεσια, καθως εχανε το καρτελ). Ο server που θα ειναι στην Ελλαδα, ο ISP του θα εμπιπτει στην Ελληνικη νομοθεσια. Που ξερεις πχ αν στο μελλον κανουν στους σερβερ αυτους καποιο data traffic analysis τυπου Γερμανιας οι ISP και αρχιζουν να τους βρισκουν? Τραβηγμενο μεν, οχι απιθανο δε (πχ ο ΟΤΕ ανηκει σε γερμανικο ομιλο - γιατι να μην ζητησει την αντιστοιχη τεχνολογια αν δει οτι συνεχιζει να χανει?) Όχι δεν θα το κάνουν σύντομα. Θα πάρει πολύ καιρό, γιατί ακόμα και το 49% του ελληνικού ομίλου τρέχει με ;όλα projects και δεν έχουν το προσωπικό για να τα κάνουν σε συνεργασία με τους Γερμανούς
neo80 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θα πρότεινα airvpn & proton VPN Επεξ/σία 6 Απριλίου από neo80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα