jimmy213 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Μια χαρά είναι το ProtonVPN (πληρώνω όλη τη σουίτα) και ακόμα και στη free version δεν έκοβε πολύ ταχύτητα (σε σχέση με άλλα). 1
dkstopo Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου mullvad μόνο, ο λόγος ένας, δεν θελουν να σε ξερουν ουτε αυτοι 6 1
icenex Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 4 λεπτά πριν, dkstopo είπε mullvad μόνο, ο λόγος ένας, δεν θελουν να σε ξερουν ουτε αυτοι Νομιζω αυτο απευθυνεται σε ανθρωπους που ισως θελουν να κανουν κατι πολυ περισσοτερο απο το να δουν μια ταινια ή να κατεβασουν ενα παιχνιδι πειρατικα.Προφανως αμα θες πας και σε αυτην την υπερβολη, αλλα το θεωρω απιθανο να καταφερει το ελληνικο δημοσιο να πιασει κοσμο ακομη και πισω απο το πιο φθηνο vpn.
nikoskola Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) αγορασα απο G2A συνδρομη NORD 2 χρονια 16 euro τελικη τιμηκαι παιζει μια χαρα.torrent γονατιζει την γραμμη μου 200 mb. Επεξ/σία 4 Απριλίου από nikoskola 2 1
vadada Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εγω ειμαι με Proton vpn απο gosplit συνδρομη εδω και λιγες μερες.Καλη ταχυτητα σε τορρεντς που δοκιμασα με 200αρα ειδα μεχρι 20mb/s με qbitorrent με ρυθμισμενο το Port που σου δινει για p2p.Μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω καλα απο vpn,σε ποια χωρα συνδεεστε?Εγω στο αυτοματο ελληνικο σερβερ που μου βγαζει μπαινω.Να αλλαξω ?
great Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Ερωτηση για το VPΝ που είχα, ολα εχουν εναν client που κατεβαζεις και κανεις connect. Εκανες κατεβαζεις κατι που δεν κανει κατεβαινει, κλεινει για καποιο λογο το client και το VPN γιατι χαθηκε το connetion δεν ξερω, αυτο εξακολουθει και κατεβαζει μετα κανονικα ή κοβει το network. Γιατι ας πουμε θα ηθελα εαν δεν ειμαι sto VPN ουτε ping το www.in.gr να μην κάνω.
ev13 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 4 ώρες πριν, mpalakis είπε αυτος ειναι για tp-link just in case...https://www.tp-link.com/gr/support/faq/3772/?app=tether Σε ευχαριστω πολύ!! Όταν επιλέγω να κάνει tunel όλες τις συσκευές δουλεύει μια χαρά, όταν επιλέγω να χρησιμοποιούν μόνο κάποιες από τις συνδεδεμενες συσκευές το vpn σκαλώνει και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος.
jt1973 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πήρα Surfshark. Το έβαλα στο Avm 7530 και δεν μου έπαιζε ή κοσμοτε τιβι και μου έχανε και το τηλέφωνο. Fiber 100 στην κοσμοτε. καμία ιδέα κανείς ; Επεξ/σία 4 Απριλίου από jt1973
ZoReN Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 minutes ago, jt1973 said: Πήρα Surfshark. Το έβαλα στο Avm 7530 και δεν μου έπαιζε ή κοσμοτε τιβι και μου έχανε και το τηλέφωνο. Fiber 100 στην κοσμοτε. καμία ιδέα κανείς ; Νομίζω cosmote tv κλπ δε παίζουν με vpn. Για αυτό το λόγο δε το βάζω στο ρουτερ
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Cosmote, nova, vodafone είναι geo-restrictive και δεν παίζουν σε μη Ελληνική ip.
jimakos234 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, great είπε Ερωτηση για το VPΝ που είχα, ολα εχουν εναν client που κατεβαζεις και κανεις connect. Εκανες κατεβαζεις κατι που δεν κανει κατεβαινει, κλεινει για καποιο λογο το client και το VPN γιατι χαθηκε το connetion δεν ξερω, αυτο εξακολουθει και κατεβαζει μετα κανονικα ή κοβει το network. Γιατι ας πουμε θα ηθελα εαν δεν ειμαι sto VPN ουτε ping το www.in.gr να μην κάνω. Αν εισαι με εφαρμογη πχ σε σταθερο, δημιουργει ενα network interface/ virtual controller-adapter, βαζεις στον torrent client μονο το network interface του VPN, και αμα πεσει το VPN, πεφτει και το connection του vpn, δεν συνεχιζει, μεχρι να επανελθει Spoiler Επεξ/σία 4 Απριλίου από jimakos234 2
salpnik Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εγώ κατεβάζω μόνο torrent η κανένα roms από παλιές κονσόλες, ψάχνοντας είδα ότι τα καλύτερα VPN γι αυτή την δουλειά είναι το PIA VPN και το Nord VPN και λόγο κόστους επέλεξα PIA VPN. Δεν ξέρω αν έκανα σωστά γιατί δεν έχω ξανά ασχοληθεί με VPN και βασίστηκα σε σχόλια από ξένα forums.
zerobit Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 12 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Έχω εδώ και κάποιες μέρες δοκιμαστικά proton vpn. Οι ταχύτητες του είναι πολύ καλές με 300άρα πιάνω 298 στα τόρρεντ. Το μόνο κακό που έχει είναι οτι δεν είναι only ram server κάτι το οποίο τελικά είναι σημαντικό απο άποψη ασφάλειας. Το nord vpn όμως είναι, αλλά αυτό δεν έχει port forward όπως το proton το οποίο είναι είναι σημαντικό για να seedαρεις τα τορρεντ. Τα surfshark και cyberghost δεν τα εμπιστεύομαι γιατί στο reddit λένε οτι έχουν "δώσει" χρήστες στο παρελθόν. Για λίγες μέρες ακόμα θα μείνω proton αλλά μετα σκέφτομαι να δοκιμάσω airvpn που τα έχει και τα 2 μαζί. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο το οποίο να είναι και only ram server και να έχει port forward αλλά και να έχει σχετικά γρήγορους server;;; Καλύτερο από το proton δύσκολα θα βρεις. Προσωπικά τους εμπιστεύομαι φουλ και χρησιμοποιώ τα προϊόντα τους εδώ και χρόνια. Αν θες κάτι ακόμη πιο private υπάρχει το Mullvad. Να ξέρεις όμως ότι είναι πολύ φτωχό σε features. 1
Lizarazou Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 8 ώρες πριν, Alexrose είπε Καλησπέρα δηλαδή παρόλο που είναι δωρεάν δουλεύει κανονικά?? Επίσης άμα ξέρεις, όταν βλέπεις μέσω real debrid χρειάζεται VPN Δουλεύει κανονικά με περιορισμένη ταχύτητα και χώρα... Μέσο real debrid είναι καθεαυτού παράνομη και η συνδρομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα