Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polyvios είπε

Δεν πρέπει να το κάνει στο ρούτερ του παρόχου, αλλά να μπεις στην διαδικασία να πάρεις ένα μη παρόχου να το ρυθμίσεις για τον πάροχο και να υποστηρίζει vpn, διαφορετικά δεν κάνεις σωστή δουλειά 

Αυτο εννοουσα, εγω  εχω ξεχωριστο TP-link Archer X10 αλλα δεν υποστηριζει..

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια μπηκα να δω τι παιζει απο τιμες στο nord vpn και στο τελος οταν διαλεξεις το πακετο που θες σου δειχνει οτι πχ βρισκεται Ελλαδα και οτι θα σου χρεωσουν 24% φπα.Αναρωτιεμαι αν διαλεξεις χωρα με 0% θα κανεις δουλιτσα και θα το αγορασεις κανονικα ή θα εχεις θεμα?Γιατι να μην γλυτωσεις το φπα που αναθεμα και αν θα το αποδωσει η Nordvpn.

Τα αλλα τα features που εχει αξιζουν η καλυτερα την basic?

Καταγραφή1.JPG

Καταγραφή2.JPG

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Καλησπερα εμενα με Nord και utorrent δεν εχω καλες ταχύτητες :( 

Να δοκιμάσω  BitTorrent με αυτες της ρυθμίσεις του nord ?

https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20465085067665-NordVPN-proxy-setup-for-BitTorrent

Εγώ με ProtonVPN και qBittorent έχω σχεδόν full ταχύτητα

Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 3:43 ΜΜ, Lizarazou είπε

Χρησιμοποιώ το proton vpn no-logs policy στην δωρεάν έκδοση και σκέφτομαι από εδώ και πέρα να το κάνω με συνδρομή...

Το εγκατέστησα σε tv box για kodi και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.

Καλησπέρα δηλαδή παρόλο που είναι δωρεάν δουλεύει κανονικά?? Επίσης άμα ξέρεις, όταν βλέπεις μέσω real debrid χρειάζεται VPN 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο spam θα κάνω... Το firefox vpn το έχετε δοκιμάσει; από no logs only* ram ξέρετε τι παίζει;

Επεξ/σία από FiLw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Εμενα μα 100αρα πιανω μαξ 1,5 το 2 δεν το εχω δει και ελεγα ισως ειναι το app :( 

Κατεβασε το qbittorent ειναι πολυ καλυτερο απο το utorrent το οποιο το εχουν χαλασει.

• Like 3
Δημοσ.

Πεφτει πολυ παπατζα με το ολο θέμα βλεπω και αρχισε ο κόσμος να φοβάται.

Αυτο το "η IP θα δενεται με το ΑΦΜ του χρήστη" απλά ΔΕΝ υπάρχει. Αλλος τροπος ειναι αλλο γινεται παντα και αλλο πανε να κανουν. Μην διαβαζετε αρθρα απο copy-paste blogs.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχει βαλει κανεις vpn με wireguard σε fritzbox? Προσπαθω εδω και μερες αλλα κατι δεν κανω καλα .... ξερετε αν υπαρχει κανενας οδηγος?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, great είπε

Πεφτει πολυ παπατζα με το ολο θέμα βλεπω και αρχισε ο κόσμος να φοβάται.

Αυτο το "η IP θα δενεται με το ΑΦΜ του χρήστη" απλά ΔΕΝ υπάρχει. Αλλος τροπος ειναι αλλο γινεται παντα και αλλο πανε να κανουν. Μην διαβαζετε αρθρα απο copy-paste blogs.

Σίγουρα έχει ρίξει άδειο καλάθι και με αυτόν τον τρόπο τρομοκρατούν. Αλλά όσο ναναι με το πληρωμένο VPN έχεις μία καλύτερη σιγουριά για οτιδήποτε στο μέλλον... Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό!

Δημοσ.

Εγώ πήρα PIA Vpn με unlimited συσκευές. Έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. 

ΥΠΕΡ:
-Σε torrenting δε μου χάνει ταχύτητα(δοκίμασα μόνο ενα LINUX ISO)
-Έχει μάχιμο kill switch.
-To split tunneling δουλεύει σωστά.
-Έχει port forwarding που προσπαθώ να κάνω να δουλέψει, αλλά μαλλον φταίω εγώ.(έχω ρουτερ πάνω στο modem του ISP και κατι παει στραβά κάπου)

ΚΑΤΑ:
-Τρώω άκυρο από πολλά site(πχ best price) και είναι σπαστικό να κλείνω το vpn κάθε φορά. Προς το παρον έχω άλλο browser για κανονική πλοήγηση και άλλο για "βρωμοδουλειες"(το πρώτο μέσω Split tunnelling)
-Στα streaming site(πχ disney plus) δε σε αφήνει να συνδεθείς απο το εξωτερικό(πχ Τουρκια)

Δεν έχω ξαναδουλέψει VPN οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...