mpalakis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, polyvios είπε Δεν πρέπει να το κάνει στο ρούτερ του παρόχου, αλλά να μπεις στην διαδικασία να πάρεις ένα μη παρόχου να το ρυθμίσεις για τον πάροχο και να υποστηρίζει vpn, διαφορετικά δεν κάνεις σωστή δουλειά Αυτο εννοουσα, εγω εχω ξεχωριστο TP-link Archer X10 αλλα δεν υποστηριζει.. 1
icenex Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Ετσι απο περιεργεια μπηκα να δω τι παιζει απο τιμες στο nord vpn και στο τελος οταν διαλεξεις το πακετο που θες σου δειχνει οτι πχ βρισκεται Ελλαδα και οτι θα σου χρεωσουν 24% φπα.Αναρωτιεμαι αν διαλεξεις χωρα με 0% θα κανεις δουλιτσα και θα το αγορασεις κανονικα ή θα εχεις θεμα?Γιατι να μην γλυτωσεις το φπα που αναθεμα και αν θα το αποδωσει η Nordvpn. Τα αλλα τα features που εχει αξιζουν η καλυτερα την basic?
darkman Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπερα εμενα με Nord και utorrent δεν εχω καλες ταχύτητες Να δοκιμάσω BitTorrent με αυτες της ρυθμίσεις του nord ? https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20465085067665-NordVPN-proxy-setup-for-BitTorrent
polyvios Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, darkman είπε Καλησπερα εμενα με Nord και utorrent δεν εχω καλες ταχύτητες Να δοκιμάσω BitTorrent με αυτες της ρυθμίσεις του nord ? https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20465085067665-NordVPN-proxy-setup-for-BitTorrent Εγώ με ProtonVPN και qBittorent έχω σχεδόν full ταχύτητα
darkman Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εμενα μα 100αρα πιανω μαξ 1,5 το 2 δεν το εχω δει και ελεγα ισως ειναι το app
Alexrose Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 26/3/2025 στις 3:43 ΜΜ, Lizarazou είπε Χρησιμοποιώ το proton vpn no-logs policy στην δωρεάν έκδοση και σκέφτομαι από εδώ και πέρα να το κάνω με συνδρομή... Το εγκατέστησα σε tv box για kodi και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Καλησπέρα δηλαδή παρόλο που είναι δωρεάν δουλεύει κανονικά?? Επίσης άμα ξέρεις, όταν βλέπεις μέσω real debrid χρειάζεται VPN
FiLw Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λίγο spam θα κάνω... Το firefox vpn το έχετε δοκιμάσει; από no logs only* ram ξέρετε τι παίζει; Επεξ/σία 4 Απριλίου από FiLw
icenex Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, darkman είπε Εμενα μα 100αρα πιανω μαξ 1,5 το 2 δεν το εχω δει και ελεγα ισως ειναι το app Κατεβασε το qbittorent ειναι πολυ καλυτερο απο το utorrent το οποιο το εχουν χαλασει. 3
great Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Πεφτει πολυ παπατζα με το ολο θέμα βλεπω και αρχισε ο κόσμος να φοβάται. Αυτο το "η IP θα δενεται με το ΑΦΜ του χρήστη" απλά ΔΕΝ υπάρχει. Αλλος τροπος ειναι αλλο γινεται παντα και αλλο πανε να κανουν. Μην διαβαζετε αρθρα απο copy-paste blogs. 3
ev13 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπέρα Εχει βαλει κανεις vpn με wireguard σε fritzbox? Προσπαθω εδω και μερες αλλα κατι δεν κανω καλα .... ξερετε αν υπαρχει κανενας οδηγος?
mpalakis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 λεπτά πριν, ev13 είπε Καλησπέρα Εχει βαλει κανεις vpn με wireguard σε fritzbox? Προσπαθω εδω και μερες αλλα κατι δεν κανω καλα .... ξερετε αν υπαρχει κανενας οδηγος? αυτος ειναι για tp-link just in case...https://www.tp-link.com/gr/support/faq/3772/?app=tether
polyvios Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 14 λεπτά πριν, great είπε Πεφτει πολυ παπατζα με το ολο θέμα βλεπω και αρχισε ο κόσμος να φοβάται. Αυτο το "η IP θα δενεται με το ΑΦΜ του χρήστη" απλά ΔΕΝ υπάρχει. Αλλος τροπος ειναι αλλο γινεται παντα και αλλο πανε να κανουν. Μην διαβαζετε αρθρα απο copy-paste blogs. Σίγουρα έχει ρίξει άδειο καλάθι και με αυτόν τον τρόπο τρομοκρατούν. Αλλά όσο ναναι με το πληρωμένο VPN έχεις μία καλύτερη σιγουριά για οτιδήποτε στο μέλλον... Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό!
eri77 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Μού κάνει εντύπωση που δεν έχει προτείνει κανείς το express vpn
ageloskalp Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εγώ πήρα PIA Vpn με unlimited συσκευές. Έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. ΥΠΕΡ: -Σε torrenting δε μου χάνει ταχύτητα(δοκίμασα μόνο ενα LINUX ISO) -Έχει μάχιμο kill switch. -To split tunneling δουλεύει σωστά. -Έχει port forwarding που προσπαθώ να κάνω να δουλέψει, αλλά μαλλον φταίω εγώ.(έχω ρουτερ πάνω στο modem του ISP και κατι παει στραβά κάπου) ΚΑΤΑ: -Τρώω άκυρο από πολλά site(πχ best price) και είναι σπαστικό να κλείνω το vpn κάθε φορά. Προς το παρον έχω άλλο browser για κανονική πλοήγηση και άλλο για "βρωμοδουλειες"(το πρώτο μέσω Split tunnelling) -Στα streaming site(πχ disney plus) δε σε αφήνει να συνδεθείς απο το εξωτερικό(πχ Τουρκια) Δεν έχω ξαναδουλέψει VPN οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα