ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Eρωτηση για οσους χρησιμοποιουν proton σε τηλεοραση. Στο android tv app εχει επιλογη να χρησιμοποιησεις p2p server για να δεις πχ stremio? Γιατι εχω κατεβασει το free αλλα το βλεπω πολυ φτωχο σε σχεση με τις εφαρμογες σε windows και android tablet/κινητα.
takisffff Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν το δοκίμασα ακόμη για torrent. Για srtemio που το έβαλα δεν κατάλαβα διαφορά. 22 ώρες πριν, giannis1223 είπε Πως ειναι, το εχεις δοκιμασει να κατεβασεις torrents? Απο ασφαλεια και ταχυτητα εχεις προσεξει κατι? Δεν έχω δει διαφορά. Ούτε στην ταχύτητα. Από αφάλεια τι να πω. Θα δείξει Επεξ/σία 30 Μαρτίου από takisffff
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 7 minutes ago, takisffff said: Δεν το δοκίμασα ακόμη για torrent. Για srtemio που το έβαλα δεν κατάλαβα διαφορά. Δεν έχω δει διαφορά. Ούτε στην ταχύτητα. Από αφάλεια τι να πω. Θα δείξει To εχεις πληρωμενο και σου παιζει το stremio στην tv?
takisffff Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, jpcupra είπε Ευχαριστημενος? Σε ποιες χωρες διαλεγεις να συνδεθεις για καλυτερα αποτελεσματα? Να φανταστω ειναι χαζο να συνδεθεις σε σερβερ ελλαδας? Από μόνο του συνδέεται σε Ελληνικό server. Ακόμη και όταν διαλέγω p2p server. Εγώ για καλό και για κακό διαλέγω άλλη χώρα. Ας μας πει κάποιος που ξέρει αν είναι σωστό. 10 λεπτά πριν, ardi21 είπε To εχεις πληρωμενο και σου παιζει το stremio στην tv? Ναι το έχω πληρωμένο. Το stremio το έχω στο pc και στο laptop. Εχω διαβάσει όμως πως παίζει σε android tv https://nordvpn.com/download/android-tv/ Επίσης μπορείς να β΄λαεις το vpn στο rοuter και να έχεις όλες σου τις συσκευές καλυμμένες αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από takisffff
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 33 minutes ago, takisffff said: Από μόνο του συνδέεται σε Ελληνικό server. Ακόμη και όταν διαλέγω p2p server. Εγώ για καλό και για κακό διαλέγω άλλη χώρα. Ας μας πει κάποιος που ξέρει αν είναι σωστό. Ναι το έχω πληρωμένο. Το stremio το έχω στο pc και στο laptop. Εχω διαβάσει όμως πως παίζει σε android tv https://nordvpn.com/download/android-tv/ Επίσης μπορείς να β΄λαεις το vpn στο rοuter και να έχεις όλες σου τις συσκευές καλυμμένες αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Μάλλον τα μπλέξαμε. Αναφέρομαι στο proton vpn, όχι στο Nord 😎
takisffff Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου Εχεις δίκιο τα μπέρδεψα. Εσύ το αναφέρεις πως μιλάς για proton εγώ δεν το είδα
zvarthangalos Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 5:08 ΜΜ, takisffff είπε Τελικά πήρα nord Για πες μας για ποιό λόγο κατέληξες σε Nord; Γιατί κι εγώ είμαι στο ψάξιμο επίσης δεν βρήκα στην σελίδα του Nord και δεν ξέρω αν έχει την επιλογή να πληρώνεις ανά μήνα δηλαδή να τραβάνε αυτόματα απο τον λογαριασμό σου κάθε μήνα και όχι ολόκληρο το ποσό που ειναι για έναν ή δυο χρόνια ανάλογα τι επέλεξες.
Panosss_2023 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Θέλω να βάλω προληπτικά VPN δοκιμαστικά για λίγο μόνο κ μόνο για τον νέο νόμο (εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ την free έκδοση του Proton VPN) αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο premium να αγοράσω Μόνο ταινίες / σειρές κ αγώνες βλέπω δεν κατεβάζω απολύτως τίποτα Είμαι ανάμεσα σε : Surfshark VPN Proton VPN Nord VPN Το πρώτο είναι το πιο φθηνό αλλά λόγω Ολλανδίας το έχετε αποκλείσει αρκετοί (μου φαίνεται παράξενο να ζητήσουν από την Ολλανδία τ στοιχεία για να μας γράψουν) , κ για τα άλλα δύο ακούγονται καλές κριτικές νομίζω το καλύτερο θεωρούν το Proton VPN οι περισσότεροι Εσείς τι λέτε ???
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε μου φαίνεται παράξενο να ζητήσουν από την Ολλανδία τ στοιχεία για να μας γράψουν Ότι και να ζητήσουν, το surfshark δεν κρατάει logs οπότε θα πρέπει να κουμπώσουν πάνω στον σέρβερ και να παρακολουθήσουν live τις κινήσεις σου. Αναφορά σε κείμενο Does Surfshark VPN keep logs? Since Surfshark VPN is based in the Netherlands, a country with no data retention laws, we’re not required to keep logs of your surfing habits — and we absolutely don’t. We never track, log, or store your browsing history, data transfers, or anything else you do online, so you can rest assured that your personal information remains private and secure. We maintain a warrant canary, a regularly updated statement confirming that we have not received any secret government subpoenas or warrants; Surfshark VPN uses RAM-only servers, meaning all your data is wiped clean every time the VPN server is rebooted; Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να πω. 1
Panosss_2023 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Ότι και να ζητήσουν, το surfshark δεν κρατάει logs οπότε θα πρέπει να κουμπώσουν πάνω στον σέρβερ και να παρακολουθήσουν live τις κινήσεις σου. Τραβηγμένο το σενάριο αυτό για τα δεδομένα της Ελλάδας πιστεύω
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Αυτό πιστεύω κι εγώ. Επίσης υπάρχει και αυτό. https://surfshark.com/warrant-canary Μπορείς να δεις επιτόπου αν υπάρχει κάποιο warant από κάποιον οργανισμό ή κυβέρνηση.
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Έχω εδώ και κάποιες μέρες δοκιμαστικά proton vpn. Οι ταχύτητες του είναι πολύ καλές με 300άρα πιάνω 298 στα τόρρεντ. Το μόνο κακό που έχει είναι οτι δεν είναι only ram server κάτι το οποίο τελικά είναι σημαντικό απο άποψη ασφάλειας. Το nord vpn όμως είναι, αλλά αυτό δεν έχει port forward όπως το proton το οποίο είναι είναι σημαντικό για να seedαρεις τα τορρεντ. Τα surfshark και cyberghost δεν τα εμπιστεύομαι γιατί στο reddit λένε οτι έχουν "δώσει" χρήστες στο παρελθόν. Για λίγες μέρες ακόμα θα μείνω proton αλλά μετα σκέφτομαι να δοκιμάσω airvpn που τα έχει και τα 2 μαζί. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο το οποίο να είναι και only ram server και να έχει port forward αλλά και να έχει σχετικά γρήγορους server;;;
mpalakis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Hello Guys, καλα τα λετε, αλλα για να το κανεις στο router που για εμενα ειναι το ποιο σωστο, πρεπει να το υποστηριζει και router, μπηκα στη σελιδα του surfshark και λεει οτι για το router πρεπει να υποστηριζει VPN client https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/4405991612946-How-to-check-if-your-router-supports-VPN επομενος και αλλα εξοδα..
polyvios Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 16 λεπτά πριν, mpalakis είπε Hello Guys, καλα τα λετε, αλλα για να το κανεις στο router που για εμενα ειναι το ποιο σωστο, πρεπει να το υποστηριζει και router, μπηκα στη σελιδα του surfshark και λεει οτι για το router πρεπει να υποστηριζει VPN client https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/4405991612946-How-to-check-if-your-router-supports-VPN επομενος και αλλα εξοδα.. Δεν πρέπει να το κάνει στο ρούτερ του παρόχου, αλλά να μπεις στην διαδικασία να πάρεις ένα μη παρόχου να το ρυθμίσεις για τον πάροχο και να υποστηρίζει vpn, διαφορετικά δεν κάνεις σωστή δουλειά 1
iliata2410 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου στο router της ΝΟΒΑ το ZTE ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ 100αρα γραμμη μπαινει vpn η οχι; καλυτερα να το δουλευω απο τις συσκευες μου και οχι απο το ρουτερ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα