Panos1987 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 μμ (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2025 στις 10:47 ΠΜ, nautilus7 είπε 1 συσκευή Δηλαδή από τις 10 συσκευές του nord, μια δεσμεύει το ρουτερ (ανεξάρτητα πόσες συσκευές θα κουμπώσουν επάνω του)? Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:17 μμ από Panos1987
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 03:53 μμ 2 hours ago, Panos1987 said: Δηλαδή από τις 10 συσκευές του nord, μια δεσμεύει το ρουτερ (ανεξάρτητα πόσες συσκευές θα κουμπώσουν επάνω του)? Δυστυχώς το γράφουν σαν 10 devices ενώ ουσιαστικά είναι 10 tunnels. 1
imr Δημοσ. Παρασκευή στις 08:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:07 μμ (επεξεργασμένο) Με το proton vpn αν απλα θελω να κατεβασω κατι πειρατικο υπαρχει καποιος λογος να επιλεγω σερβερ διαφορετικης χωρας η να μενω στον default που μου βγαζει? Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:08 μμ από imr
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 μμ Όταν κατεβάζεις τόρρεντ καλό είναι να μπαίνεις σε προφίλ p2p έτοιμο που έχει και να ανοίγεις port forward. Έχει έτοιμα προφίλ ή αν θες φτιάχνεις ένα δικό σου. Όταν δε κατεβάζεις μπες σε ένα faster ή οτι άλλο θες εκείνη την ώρα. Τώρα άμα είσαι καμένος σαν κι εμένα και seedάρεις για ratio το έχεις μόνιμα σε p2p και απλά το ξεχνάς οτι υπάρχει..Αν κατεβάζεις direct και οχι τόρρεντ δε χρειάζεσαι p2p παρά μόνο faster
Panos1987 Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Όταν κατεβάζεις τόρρεντ καλό είναι να μπαίνεις σε προφίλ p2p έτοιμο που έχει και να ανοίγεις port forward. Έχει έτοιμα προφίλ ή αν θες φτιάχνεις ένα δικό σου. Όταν δε κατεβάζεις μπες σε ένα faster ή οτι άλλο θες εκείνη την ώρα. Τώρα άμα είσαι καμένος σαν κι εμένα και seedάρεις για ratio το έχεις μόνιμα σε p2p και απλά το ξεχνάς οτι υπάρχει..Αν κατεβάζεις direct και οχι τόρρεντ δε χρειάζεσαι p2p παρά μόνο faster Το routerακι το έβαλες τελικά? Επεξ/σία Σάββατο στις 02:01 πμ από Panos1987
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 πμ Δεν το πήρα ακόμα. Αυτές τις μέρες κάνω share τον κωδικό μου στον πατέρα μου αλλά δε πάει καλά. Με Kill switch του κόβει το ίντερνετ ανα μισάωρο για 3-4 λεπτά. 1
Panos1987 Δημοσ. Σάββατο στις 10:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:13 πμ 5 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Δεν το πήρα ακόμα. Αυτές τις μέρες κάνω share τον κωδικό μου στον πατέρα μου αλλά δε πάει καλά. Με Kill switch του κόβει το ίντερνετ ανα μισάωρο για 3-4 λεπτά. Που το έχεις το kill switch? Android box?
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Σάββατο στις 02:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:08 μμ 3 ώρες πριν, Panos1987 είπε Που το έχεις το kill switch? Android box? Στο pc του είτε basic είτε advanced του το κόβει. Με το που το κλείνω σταματάει να κόβεται το ίντερνετ. 1
kokotas kokos Δημοσ. Κυριακή στις 08:19 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:19 πμ Χρόνια σας πολλά και Χριστός Ανέστη. Μία ερώτηση. Αν συνδέεις το λάπτοπ σου μέσω κινητού , που πρέπει να είναι εγκατεστημένο το vpn? Πρέπει και οι δύο συσκευές να το τρέχουν? Ευχαριστώ
tzitzikas2 Δημοσ. Κυριακή στις 10:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:57 μμ Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ stremio για 1-2 προβολές ανά βδομάδα max, λόγω έλλειψης χρόνου. Οπότε σκέφτομαι αν υπάρχει κάποια δωρεάν έκδοση vpn για να είμαστε ήσυχοι, και για να μην πληρώνω χρήματα για τόσο μικρή χρήση.Διαβασα ότι με τις δωρεάν εκδόσεις δεν μπορώ να βλέπω stremio. Γιατί? Ευχαριστώ!!
micos000 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Χρησιμοποιώ stremio για 1-2 προβολές ανά βδομάδα max, λόγω έλλειψης χρόνου. Οπότε σκέφτομαι αν υπάρχει κάποια δωρεάν έκδοση vpn για να είμαστε ήσυχοι, και για να μην πληρώνω χρήματα για τόσο μικρή χρήση. Καλημέρα. Δεν έχει σημασία αν βλέπεις μια ταινία τον μήνα ή 10 την ημέρα, οι απαιτήσεις για να λειτουργήσει το stremio είναι ίδιες. 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Διαβασα ότι με τις δωρεάν εκδόσεις δεν μπορώ να βλέπω stremio. Γιατί? Γιατί οι δωρεάν εκδόσεις δεν έχουν p2p optimized servers, οπότε δεν πρόκειται να συνδεθεί το stremio με άλλους χρήστες για να κατεβάσει τα torrents και οι δωρεάν λύσεις δεν προσφέρουν τόσο ψηλές ταχύτητες ώστε να μπορέσεις να στριμάρεις μια ταινία χωρίς διακοπές. 1 1
Gogotsa Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εμεις που βλεπουμε μια χαρα δωρεαν και χωρις συνδρομες, δε μας πιανει αυτο.
great Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες η κοπελα βλεπει απο stremio απο ενα MIBOX που της εχω βαλει, και αρχιζε να μουρμουριζει οτι κατι διαβασε και τετοια και προτιματει να τα δωσει στο sephora τα 750€. Οποτε σκεφτομαι να βαλω το nordvpn Που ουσιαστικα ειναι απο τα καλυτερα, εχει το πακετο 2 χρονια να τελειωνουμε μια συνδρομη. Απλα θα πρεπει λογικα επειδη βλεπει και ertflix να βαλεις καποιο exception, τετοια εχει ή θα πρεπει να ανοιγοκλεινει το VPN ? εχει να βαλεις exception ας πουμε το live toy star γιατι εχει και το masterchef. Please don't ask.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα