Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Δεν ήξερα οτι παίζει τέτοιο. Με αυτη τη λογική μπορώ να βάλω τώρα το Πάσχα το vpn το δικό μου στον γέρο μου στην επαρχία που έχει πελαγώσει με το τρελάς;;;
vadada Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Δεν ήξερα οτι παίζει τέτοιο. Με αυτη τη λογική μπορώ να βάλω τώρα το Πάσχα το vpn το δικό μου στον γέρο μου στην επαρχία που έχει πελαγώσει με το τρελάς;;; Φυσικα και να του το αφησεις και μονιμα μαλιστα.Ποιο vpn εχεις ?Το νετφλιξ μονο δεν κανει για σπλιτ γιατι σε πεταει συνηθως απο τις tv εξω.Ειχαμε για χρονια 6 φιλοι μαζι μεχρι που αρχισαν τα κομπλεξικα τους.Το prime το μοιραζομαστε ακομη. Επεξ/σία 13 Απριλίου από vadada
Aurumnus Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σαν προσωρινή λύση, αν χρησιμοποιούμε OPERA browser με το built-in VPN που έχει μαζί με κάποιο video downloader extension του OPERA, για video grabbing από site τύπου xrysoi, tenies-online, anime, κτλ, και αποθήκευση στον δίσκο (επειδή και αυτά υα site κάποια στιγμή θα κλείσουν) είμαστε προσωρινά καλυμμένοι ή υπάρχει πρόβλημα; Επεξ/σία 14 Απριλίου από Aurumnus
9-11 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 17 hours ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Δεν ήξερα οτι παίζει τέτοιο. Με αυτη τη λογική μπορώ να βάλω τώρα το Πάσχα το vpn το δικό μου στον γέρο μου στην επαρχία που έχει πελαγώσει με το τρελάς;;; (Ειλικρινής) απορία: τι είναι το «τρελάς»; Όταν ολοκληρώσεις, κάνε τον κόπο να ενημερώσεις για τα βήματα που ακολούθησες. Η διαδικασία είναι απλή, πλην όμως δημιουργεί θέματα ασφαλείας. Δίνοντας login & password, το συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Όχι μόνο στο VPN αλλά σε email, proton pass κ.λπ. (αυτά είναι πακέτο)
great Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 2 hours ago, Aurumnus said: είμαστε προσωρινά καλυμμένοι ή υπάρχει πρόβλημα προβλημα υπαρχει εδω και παρα πολλα χρονια απο την εποχη του piratebay ας πουμε, προσωρινα δεν καταλαβαινω τι σημαινει. Να ξαναοδυμε λιγο τι εχει γινει και εχετε πεσει ολοι στον πανικο. Δεν υπαρχουν ΑΦΜ με την IP σου. H πειρατεια και το να κατεβαζεις ηταν και θα ειναι παρανομο. Εχουμε μπερδεψει λιγο τι εχει γινει τωρα και γιατι εχει πιασει αυτη η μανια τον τελευταιο καιρο με την καθε βλακεια που αναπαραγετε απο καποιο blog. 1
vadada Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το vpn plus πακετο της Proton που μοιραζομαι εγω δεν εχει email και τα σχετικα.Σου κατεβαζει το vpn και αυτο ειναι ολο. Επεξ/σία 14 Απριλίου από vadada
great Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) €71,76 / 2 χρονια = 35,88 αρα 2,99 τον μήνα αληθεια τωρα ψαχνουμε ατομα για να το παρει καποιος / 10 ??????????? Επεξ/σία 15 Απριλίου από great 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 9-11 είπε (Ειλικρινής) απορία: τι είναι το «τρελάς»; Όταν ολοκληρώσεις, κάνε τον κόπο να ενημερώσεις για τα βήματα που ακολούθησες. Η διαδικασία είναι απλή, πλην όμως δημιουργεί θέματα ασφαλείας. Δίνοντας login & password, το συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Όχι μόνο στο VPN αλλά σε email, proton pass κ.λπ. (αυτά είναι πακέτο) Το trellas είναι τορρεντάδικο. Αυτά που δίνεις είναι για συνδρομή family που είναι πιο ακριβή. Προφανώς για "τυπικούς" χρήστες. Τεσπα έδωσα στον γερό μου από χθες τον λογαριασμό μου κι άμα δω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θα μοιράσω τα υπόλοιπα έχω 6/10 να κάθονται Επεξ/σία 14 Απριλίου από Geralt_Haute_Bellegarde 1
9-11 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 20 minutes ago, vadada said: Το vpn plus πακετο της Proton που μοιραζομαι εγω δεν εχει email και τα σχετικα.Σου κατεβαζει το vpn και αυτο ειναι ολο. Free tier user aka τζαμπατζής εδώ, υποθέσεις κάνω: Είχα την εντύπωση πως προϋπόθεση για την αγορά του Proton VPN είναι η δημιουργία Proton Mail. Ακόμα και αν το χρησιμοποιήσεις μόνο για την απόκτηση της συνδρομής και το inbox παραμένει άδειο. Λάθος κάνω; Λάθος έκανα, σύμφωνα με τα screenshots που βλέπω στα Payment Options, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε email για τη δημιουργία account.
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Κανονικά στη proton μαζί με το VPN είναι πακέτο και οι άλλες εφαρμογές proton email, proton cloud και κάτι άλλες που δεν ασχολήθηκα καν 1
9-11 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 minutes ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Το trellas είναι τορρεντάδικο. Αυτά που δίνεις είναι για συνδρομή family που είναι πιο ακριβή. Προφανώς για "τυπικούς" χρήστες. Τεσπα έδωσα στον γερό μου από χθες τον λογαριασμό μου κι άμα δω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θα μοιράσω τα υπόλοιπα έχω 6/10 να κάθονται Το αγνοούσα εντελώς. Σταμάτησα να ασχολούμαι με ελληνικούς private trackers μετά το κλείσιμο του blue-white gt. Σχετικά με τις 6 θέσεις που σου περισσεύουν: Αν το επόμενο διάστημα δεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα με ταυτόχρονη χρήση*, στείλε μου p.m. και θα τα βρούμε. Υποθέτω πως έχεις Revolut, έτσι; 😉 *Μιλάμε πάντα για torrenting, όχι απλό browsing. 1
vasilis_ts Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 4 ώρες πριν, great είπε €71,76 / 2 χρονια = 35,88 αρα 2,99 τον χρονο αληθεια τωρα ψαχνουμε ατομα για να το παρει καποιος / 10 ??????????? 2.99 τον μήνα, οχι τον χρόνο. 1
demolutioner Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 21/3/2025 στις 4:23 ΠΜ, takisffff είπε Γεια σας παιδιά. Θέλω να βάλω ένα vpn για torrent, stremio taniomania κλπ. Εχω όμως μπερδευτεί πολύ με όσα έχω διαβάσει. Άλλο δεν κάνει για torrent, άλλο κρατάει δεδομένα, άλλο είναι σε χώρες 5/9/14 Eyes Countries όπως λέει το άρθρο εδώ https://www.vpnmentor.com/blog/understanding-five-eyes-concept/ Το Nord Που τα κάνει όλα είναι ακριβό. Το proton δεν είναι στη λίστα του άρθρου αλλά κι αυτό είναι ακριβό. Το cyberghost που προτείνεται στο παραπάνω άρθρο είναι καλό? Απ οσα διάβασα με τα φτωχά μου Αγγλικά είναι στην Ρουμανία και δεν κρατάει δεδομένα. Λέει πως θα συνεργαστεί με τις αρχές αν το χρησιμοποιούμε για παράνομες ενέργειες, αλλά εφόσον δεν κρατάει δεδομένα δεν υπάρχει θέμα γιατί δεν έχει τι να τους δώσει. Μπορεί κάποιος με υπευθυνότητα να μου προτείνει κάποια vpn που να με καλύπτουν αλλά και να μην συνεργάζονται με τις αρχές? Το Nord δεν υποστηρίζει port forwarding!! Οπότε δεν τα κάνει όλα, ψαχνω και εγώ ενα αλλά θέλω port forwarding και streaming και 0 logs, το nord έχει τις καλύτερες ταχύτητες σε streaming που είδα κάτι βιντεακια στο youtube και έχει περάσει 4ης φορές από δοκιμασία για 0 logs ενώ άλλα όχι, ΑΛΛΑ δεν υποστηρίζει torrent! 😮💨 Ξέρει κάποιος να μου πει ένα καλό vpn με γρήγορη ταχύτητα για streaming, να υποστηρίζει port forwarding (torrents) Και να έχει 0 logs? Που όλα λένε ότι έχουν αλλά έχω διαβάσει ότι δεν ισχύει για όλα. Έχω ρωτήσει στο youtube σε βιντεακια που λένε για τα 4 ξέρω γω καλύτερα vpn, ξένους και Έλληνες και δεν μου απαντάει κανείς σε αυτήν την ερώτηση!! Τι να πω... Έχω ψαχτεί αλλά 1-2 που είδα ότι υποστηρίζουν port forwarding λένε δεν έχουν ταχύτητα για streaming, αλλά που είναι πολύ καλά για streaming και 0 logs όπως το nord που είναι από τα καλύτερα λένε, αλλά δεν υποστηρίζει port forwarding, τι σκατα?! Δεν υπάρχει ένα που να είναι καλό σε αυτά τα 3 που ψάχνω?? Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει που να ασχολείται με τα vpn!!
vadada Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Αν παρω ρουτερ που παιρνει vpn η καθε συσκευη που συνδεεται σε αυτο μετραει σαν + συσκευη στον vpn παροχο η το ρουτερ φαινεται σαν 1 συσκευη?Γνωριζει καποιος ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα