great Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:02 ΜΜ, Vassia_M είπε Γειά σε όλους. Έχω προβληματιστεί αρκετά για το πιο VPN θα διαλέξω. Μένω σε χωριό της επαρχίας, δεν υπάρχει οπτική ίνα, χαμηλές ταχύτητες ακόμη και με 50αρα σύνδεση με το ζόρι φτάνει τα 20, ορισμένες φορές αναγκάζομαι να κάνω hotspot το κινητό μου στον υπολογιστή προκειμένου να μπορέσω να δουλέψω χωρίς να μου κόβεται κάθε λίγο η σύνδεση πχ σε μια διαδικτυακή σύσκεψη. Μην μου πείτε για ethernet διότι το ρούτερ βρίσκεται σε άλλο χώρο του σπιτιού το οποίο είναι διόροφο και παίζουμε μπάλα με acces point. Σύμφωνα με ότι έχετε δοκιμάσει τι θα μπορούσε να είναι ιδανικό για τόσο χαμηλές ταχύτητες κ επίσης τι απώλεια θα υπάρχει? Ταινίες βλέπω από Stremio και Άνιμε από κάνα σάιτ, δεν με νοιάζει το να κατεβάζω. Επέκταση θα σου πω για ethernet ομως, δεν εισαι στην αλλη ακρη του χωριου, εισαι εναν οροφο πανω πετα το απο το μπαλκονι και περασε το μέσα. Δεν εχεις αλλη πολυ σιγουρη λύση.
sstav Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου καλημέρα...κάποιες διευκρινίσεις (για πολλούς γνωστές και χιλιοειπωμένες ισως...) nordvpn vs proton vpn (εκτός τιμής όπου η προσφορά του nord τον καθιστά 1η επιλογή για ολους) γιατί να μην επιλέξω το proton? και τα δύο υποστηρίζουν kill switch, σωστά; το nord vpn δεν παίζει split tunneling? το nordvpn σεταρεται στο qbtorrent ενώ το proton oxi? Μπαινεις βλέπειις ιστοσελίδα με torrents...κατεβάζεις magnet link...χωρίς vpn δεν εχεις θέμα...σωστά; ανοίγεις bittorent client με vpn...με Split tunneling η εφαρμογή κατεβάζει μέσω του vpn που έχεις σετάρει ενώ σερφάρεις κανονικά ;
alex89 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αν κατεβάζω από το youtube τραγούδια και βίντεο που δημιουργούν διάφοροι χρήστες, θα έχω θέμα; Προχτές κατέβασα 400gb με βίντεο που έχει κάνει ένας τύπος για μία κατασκευή. Θα χρειαστώ vpn με τον νέο νόμο; Netflix παρακολουθώ με πληρωμή. Δεν κατεβάζω torrents...Αλλά κατεβάζω από το youtube πολλά Gigabytes αν βρω καλά βίντεο.
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 8:11 ΠΜ, sstav είπε καλημέρα...κάποιες διευκρινίσεις (για πολλούς γνωστές και χιλιοειπωμένες ισως...) nordvpn vs proton vpn (εκτός τιμής όπου η προσφορά του nord τον καθιστά 1η επιλογή για ολους) γιατί να μην επιλέξω το proton? και τα δύο υποστηρίζουν kill switch, σωστά; το nord vpn δεν παίζει split tunneling? το nordvpn σεταρεται στο qbtorrent ενώ το proton oxi? Μπαινεις βλέπειις ιστοσελίδα με torrents...κατεβάζεις magnet link...χωρίς vpn δεν εχεις θέμα...σωστά; ανοίγεις bittorent client με vpn...με Split tunneling η εφαρμογή κατεβάζει μέσω του vpn που έχεις σετάρει ενώ σερφάρεις κανονικά ; Επέκταση Το proton φυσικα και σεταρεται στο qb και οχι μονο αυτο αλλα με port forwarding που σου δινει κατεβαζεις με ακομα καλυτερες ταχυτητες. 1
polyvios Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 9:49 ΠΜ, prince_21 είπε Το proton φυσικα και σεταρεται στο qb και οχι μονο αυτο αλλα με port forwarding που σου δινει κατεβαζεις με ακομα καλυτερες ταχυτητες. Όταν ενεργοποιείτε όμως το port forwarding σε βάζει κανονικά σε server της Ελλάδας και απενεργοποιεί την αριστερή επιλογή που κάνει bypass σε 2 servers. Δεν είναι ρίσκο έτσι;
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 10:58 ΠΜ, polyvios είπε Όταν ενεργοποιείτε όμως το port forwarding σε βάζει κανονικά σε server της Ελλάδας και απενεργοποιεί την αριστερή επιλογή που κάνει bypass σε 2 servers. Δεν είναι ρίσκο έτσι; Σε σερβερ Ελλαδας συνδεομαι ετσι κ αλλιως, αλλα δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. 1
great Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 9:47 ΠΜ, alex89 είπε Θα χρειαστώ vpn με τον νέο νόμο; να μας πει καποιος τον νόμο, που λεει οτι ¨"το αφμ συνδεεται με την IP" και ετσι ολοι θα εχουμε ταμπέλα οποτε δεν θελουμε ipv6 γιατι φτανουν για ολους. Δεν θελω απο καποιο blog, τον νομο τον καινουριο που λυσαξε ο κόσμος και ολο το tik-tok.
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2025 στις 1:50 ΜΜ, great είπε να μας πει καποιος τον νόμο, που λεει οτι ¨"το αφμ συνδεεται με την IP" και ετσι ολοι θα εχουμε ταμπέλα οποτε δεν θελουμε ipv6 γιατι φτανουν για ολους. Δεν θελω απο καποιο blog, τον νομο τον καινουριο που λυσαξε ο κόσμος και ολο το tik-tok. Ο γενικός νόμος είναι ο 5179/2025 (ΦΕΚ Α’/26/20-2-2025 Κεφάλαιο Β'-Άρθρα 81-82) και αναφέρεται σε όλα τα θέματα για την πνευματική ιδιοκτησία. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω (με μια γρήγορη ματιά) κάπου που να αναφέρει το συγκεκριμένο αλλά θα το μελετήσω καλύτερα το βράδυ, εκτός αν το εντοπίσει κάποιος πιο επίμονος. EDIT: Βλέπω αυτό... Αναφορά σε κείμενο Αντίστοιχα, οι αρχές του πρώτου εδαφίου δύνανται, με σκοπό τη διαπίστωση των διοικητικών παραβάσεων της παρ. 2Β και την επιβολή των αντίστοιχων κυρώσεων, να ζητούν από τους παρόχους της παρ. 10Α του άρθρου 66Ε, οποιοδήποτε απαραίτητο στοιχείο για την ταυτοποίηση των προσώπων που παραβιάζουν τα δικαιώματα της παρ. 2Β”. Επεξ/σία 9 Απριλίου από micos000 2
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 7:22 ΠΜ, prince_21 είπε Wireless ή ethernet? θα προτιμούσα ethernet μιας και θα το έχω δίπλα στο αλλο.. αυτό που προτείναν πιο πάνω αξίζει; για τιμή καλή το κόβω έχω γεμίσει ρούτερ και όλα είναι άχρηστα πλέον με τις οπτικές και το vpn... άντε ξανά καινούρια μηχανήματα..
blackhill66 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Φανταστική Οντότητα Βασει Οργανωμένου Σχεδίου πώς ρε παίδες όμως με μιά κίνηση (οι νόμοι τους) Έσπειραν φόβο και πανικό σε εκατομμύρια έλληνες ,ρε άντε μου στο δια@λο μην μασήσουμε πάλι,εμείς μπροστά τους είμαστε αγγελούδια. off topic αλλά δεν άντεχα να μη το πώ .sorry 2
Vassia_M Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 8:06 ΠΜ, great είπε θα σου πω για ethernet ομως, δεν εισαι στην αλλη ακρη του χωριου, εισαι εναν οροφο πανω πετα το απο το μπαλκονι και περασε το μέσα. Δεν εχεις αλλη πολυ σιγουρη λύση. Δεν παίζει αυτό δυστυχώς, το σπίτι είναι τεράστιο και η σκάλα δεν είναι κρυφή, είναι στη μέση του σπιτιού, δεν γίνεται να προεξέχουν καλώδια σαν τσαντίρ μπερντε και τα μπαλκόνια δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για το ethernet.
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 4:09 ΜΜ, Geralt_Haute_Bellegarde είπε θα προτιμούσα ethernet μιας και θα το έχω δίπλα στο αλλο.. αυτό που προτείναν πιο πάνω αξίζει; για τιμή καλή το κόβω έχω γεμίσει ρούτερ και όλα είναι άχρηστα πλέον με τις οπτικές και το vpn... άντε ξανά καινούρια μηχανήματα.. Αυτό έχω κ εγω κ για τη χρήση που θέλεις είναι μια χαρά 1
Vassia_M Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:28 ΜΜ, Pansp32 είπε Και εγώ καβουρνιάρα σύνδεση έχω. Τα περισσότερα vpn πλέον δεν κόβουν ταχύτητα. Υπολόγιζε ένα 10% κάτω αλλά μπορεί και λιγότερο στους κοντικούς σέρβερ. Για σέρβερ στην άλλη άκρη της γη, προφανώς κόβουν. Οπότε άμα είσαι γύρω στα 20 την δουλειά σου την κάνεις. Προφανώς δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι vpn δεν χρειάζεται να το έχεις ανοιχτό παρά μόνο για κανά stream και κανά θείο.. Σκέφτομαι για Mullvad, τι άποψη έχεις?
LuckyLook245 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 4/4/2025 στις 7:01 ΜΜ, jt1973 είπε Πήρα Surfshark. Το έβαλα στο Avm 7530 και δεν μου έπαιζε ή κοσμοτε τιβι και μου έχανε και το τηλέφωνο. Fiber 100 στην κοσμοτε. καμία ιδέα κανείς ; Να εξαιρέσεις απο την ροη μεσω VPN την tv κ το τηλεφωνο (split tunneling)
adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Εβαλα το vpn vanish μαζι με το killswitch σε android tv και αποσυνδεεται χειροτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα