Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω κανενα σαπουνι για το σφουγγαρισμα της Xiaomi X20+
Βλεπω κατι "ειδικα" σαπουνια που τα πουλανε χρυσαφι. απο 20€/μισολιτρο και πανω.
Εχει χρησιμοποιησει καποιος , καποιο παραδοσιακο καθαριστικό πατωμάτων, για το σφουγγαρισμα με σκουπα ρομποτ ?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Σαπούνι για σκούπα robot
Δημοσ.

Βλέπω η δικιά σου  έχει και τον σταθμό που αλλαζει το νερό οπότε η δικη μου εμπειρία μπορεί να μην σε βοηθήσει. 

Εχω μια Roborock Q7 Max και για σφουγγαρισμα βαζω αραιωμένο με νερό το απλο καθαριστικό για σφουγγαρισμα laminate. 

Τα θετικά:

- το πρώτο σφουγγαρισμα ειναι τέλειο 

Τα αρνητικά:

- πρέπει να αλλαξω το νερο μετά το πρώτο σφουγγαρισμα 

- πρέπει να αλλαξω και το πανάκι μετά το πρώτο σφουγγαρισμα 

Το βρεγμένο πανί αν δεν το αλλαξω μυρίζει σαν σφουγγαριστρα που δεν την εχεις ξεπλύνει. 

Δεν σκέφτηκα ποτέ οτι μπορεί να υπάρχει ειδικο σαπούνι για αυτό. Τωρα που το είπες θα το κοιτάξω. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα ριξω και εγω λιγο καθαριστικο για πατωματα. Απλα φοβαμαι μη τυχον και αφρισει ή βουλωσει κανενα σωληνακι. Αν και η σκουπα βρισκεται σε χωριο , σε σπιτι που ακομα εχει χωμα απεξω. Εχει σφουγγαρισει απειρη λασπη κυριολεκτικα και δεν εχει βουλωσει κατι.

Δημοσ.

Υπόψιν ότι ο κατασκευαστής λέει να ΜΗΝ χρησιμοποιείται οτιδήποτε πέραν του νερού.
Εγώ βάζω 1/4 ξύδι. Καμιά φορά, περισσότερο για το yolo, ρίχνω και 1 καπάκι καθαριστικό υγρό πατώματος.

Δημοσ.

Εδώ και 3 χρόνια που έχω την Xiaomi mi c1 προσθέτω πάντα 2ml απορρυπαντικό πατώματος κατά το σφουγγάρισμα.

Η αναλογία είναι 2 ml απορρυπαντικου σε 600 ml του δοχείου νερού της σκούπας.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και το σπίτι μοσχομυριζει μετά το σφουγγάρισμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...