Nikdes13 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Χαιρετώ την ομάδα.Θα ήθελα τις γνώσεις σας.Αγόρασα το συγκεκριμένο για να το χρησιμοποιήσω σαν repeater από ένα δίκτυο που πιάνω απέναντι από το σπίτι μου.Ολα τα έκανα αυτοποιημενα και συνδέθηκε αλλά έχω μόνο 10 mbps ενώ το δίκτυο εκείνο εκπέμπει 200.Τι θα μπορούσα να πειράξω για να έρθω πιο κοντά στη ταχύτητα αυτή;ότι οδηγίες μου πείτε θα ήθελα βήμα βήμα να μου το εξηγήσετε γιατί δεν ξέρω και πολλά.. ευχαριστώ
achilles_g_ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:55 μμ Δύο εξωτερικές κεραίες να βλέπει η μία την άλλη.....
Nikdes13 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:07 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:07 μμ Το θέμα είναι αν μπορεί να ρυθμιστεί σωστά αυτό που ήδη έχω και να καλυτερεύσει το σήμα ..να πλησιάσω δηλαδή στη ταχύτητα που μου δίνει το ρούτερ
chios Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Αν δεν πιάνει καλό σήμα δεν θα δεις διαφορά, θέλει εξωτερικές κεραίες για να κάνεις σωστή δουλειά.
Nikdes13 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:12 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:12 πμ Πιάνει καλό σήμα ..εκεί κολλάω ..αλλά μέσα από το repeater πέφτει κάτω από 10 mbps ενώ το ρούτερ με το κινητό μου στο μπαλκόνι πιανω 100 το λιγότερο
Nikdes13 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:01 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:01 μμ Και το μηχάνημα από το μπαλκόνι είναι στο ένα μέτρο ..μήπως θέλει κάποια διόρθωση στις ρυθμίσεις του repeater?
chios Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Τα repeater ρίχνουν την ταχύτητα, για να έχεις καλή ταχύτητα θες access point που να λειτουργεί σε client mode, πάρε ένα εξωτερικό σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/10773623/TP-LINK-CPE210-v1-Access-Point-Wi-Fi-4-Single-Band-2-4GHz-gia-Exoteriki-topothetisi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Για να κάνεις σωστή δουλειά.
Nikdes13 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:10 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:10 μμ Εγώ θέλω να δώσω ασύρματα σήμα στο σπίτι και όχι ενσύρματα ..και αυτό που έχω έχει επιλογή client αλλά δεν με βολεύει
uniquegr Δημοσ. Παρασκευή στις 08:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:59 μμ Φέρνεις ενσύρματα τη σύνδεση στο σπίτι και τη μοιράζεις με ένα wifi router.
Nikdes13 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 μμ Όλα ασύρματα μπορούν να γίνουν μόνο..το άλλο σπίτι είναι απέναντι στα εκατό μετρα
chios Δημοσ. χθες στις 04:49 πμ Δημοσ. χθες στις 04:49 πμ 7 ώρες πριν, uniquegr είπε Φέρνεις ενσύρματα τη σύνδεση στο σπίτι και τη μοιράζεις με ένα wifi router. Αυτό είναι το σωστό για αυτό του πρότεινα εξωτερικό access point, το φέρνει ενσύρματα στο σπίτι και το μοιράζει με ένα ρούτερ, με repeater δεν πρόκειται να κάνει δουλειά.
uniquegr Δημοσ. χθες στις 07:33 πμ Δημοσ. χθες στις 07:33 πμ 10 ώρες πριν, Nikdes13 είπε Όλα ασύρματα μπορούν να γίνουν μόνο..το άλλο σπίτι είναι απέναντι στα εκατό μετρα Χρησιμοποιώ για την ίδια χρήση ένα ζεύγος ubiquiti loco m2 (αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα τα loco m5 ). Ένα στη κάθε τοποθεσία, στο σπίτι μου έχω βάλει ένα router zyxel vmg8623-t50b (βάζεις οποίο θέλεις). Τα χρησιμοποιω 8 χρόνια τώρα. Ο γείτονας έχει συμφωνήσει να σου παρέχει τη σύνδεσή του?
Nikdes13 Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Τελικά παρειγγειλα ένα dual band repeater να πιάσω όσο γίνεται περισσότερη ταχύτητα ..ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις .
chios Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ Τζάμπα θα το πάρεις δεν θα κάνεις σωστή δουλειά, από την στιγμή που το έχεις σε λειτουργία repeater θα έχεις και χαμηλή ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. χθες στις 08:29 μμ Δημοσ. χθες στις 08:29 μμ 12 hours ago, Nikdes13 said: Τελικά παρειγγειλα ένα dual band repeater να πιάσω όσο γίνεται περισσότερη ταχύτητα ..ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις . οπως εγραψα.θες dual band καταρχην. β.μπορεις να ριξεις καλωδιο ethernet μεχρι μεσα και να βαλεις access point για να μην ζοριζεις το radio του repeater αλλα και για καλυτερη εμβελεια. (αν δεν σε καλυψει ως repeater ή αν η αποσταση μπαλκονι και εσωτερικος χωρος ειναι μακρυα οποτε και δεν θα πιανεις καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα