Mood Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Καλησπέρα.Ξερει κάνεις τι είναι αυτό το έντομο? Κυκλοφορούν πολλά τέτοια σε όλο το σπίτι μου δυστυχώς.στο σαλονι,στη κουζίνα αλλά κυρίως στο δωμάτιο μου και σκαρφαλώνει και στις κουρτίνες και στον τοίχο.Εμφανίζεται Φεβρουάριο-Μαρτιο κυριως.Τα ειχα δει και πέρυσι αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία (μάλλον λάθος μου) διότι ήταν θέμα ημερών και μετά εξαφανίστηκαν.Αλλά τώρα αυτό το πράγμα φέτος κρατάει πολλες εβδομάδες έχω βαρεθει να τα βλεπω και να σκοτώνω πολλά από αυτά.
fmarkos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Ο ευλογητός από την Λάμψη επέστρεψε με μορφή εντόμου... 11
nickol-us Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Με αυτή την φωτό, ακόμη κι αν κάποιος γνωρίζει , δεν μπορεί παρά μόνο να μαντέψει. Με μια καθαρή και κοντινή φωτό, ίσως σταθείς τυχερός. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από nickol-us
Mood Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε Ο ευλογητός από την Λάμψη επέστρεψε με μορφή εντόμου... Χωρις πλάκα όταν το έβγαλα και είδα μετά την φωτογραφία αυτό σκέφτηκα αλλά δεν υπάρχει επεξεργασία στην εικόνα. Δεν κάνω δηλαδή trolling..
Rebelos2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, milos_ είπε https://el.wikipedia.org/wiki/Κοριός 5 ώρες πριν, Mood είπε Καλησπέρα.Ξερει κάνεις τι είναι αυτό το έντομο? Κυκλοφορούν πολλά τέτοια σε όλο το σπίτι μου δυστυχώς.στο σαλονι,στη κουζίνα αλλά κυρίως στο δωμάτιο μου και σκαρφαλώνει και στις κουρτίνες και στον τοίχο.Εμφανίζεται Φεβρουάριο-Μαρτιο κυριως.Τα ειχα δει και πέρυσι αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία (μάλλον λάθος μου) διότι ήταν θέμα ημερών και μετά εξαφανίστηκαν.Αλλά τώρα αυτό το πράγμα φέτος κρατάει πολλες εβδομάδες έχω βαρεθει να τα βλεπω και να σκοτώνω πολλά από αυτά. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από Rebelos2018
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Δεν πρέπει να είναι κοριός. Αν ήταν θα το ένιωθε ο/η Mood στο πετσί του (κυριολεκτικά). Μια καλύτερη φώτο με φλας και όσο μπορείς να είναι ακίνητο το τηλέφωνο. Επίσης πάτα στην οθόνη στο σημείο που είναι το έντομο για να πάρει μέτρηση για εστίαση από εκεί και να μην μπερδεύεται με το φόντο.
Helionar Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Θα μπορούσε να είναι ονισκος https://www.alphaapolymantiki.gr/portfolio/ψαράκια/
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου Eιναι ενα carpet beetle σε χαλια (see what I did here lol) αναλυση 😅 3
Mood Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι είναι κοριός (ευτυχώς) αν ήταν θα το καταλάβαινα πολύ καλά! Μια ακόμη φωτό που σκαρφάλωσε πάλι στη κουρτίνα μου. Ξέρω πρέπει να βγάλω καλύτερη φωτό. Ξέχασα να τονίσω ότι πετάνε κιόλας ,μη φανταστείτε δηλαδή σαν μύγες ή κουνούπια αλλά μπορούν να πηδήξουν από ένα σημείο σε άλλο.κουρτίνες,έπιπλα,τοίχους και παντού τα έχω δει μεσα στο σπίτι.Πριν δυόμιση χρόνια έκανα απεντομωση στο σπίτι όταν είχε γεμίσει με μυρμήγκια με φτερά. Τώρα έχω αυτά! Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Mood
Drogan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Βρωμούσα είναι κατά πάσα πιθανότητα. Όταν τις σκότωνες ή τις έδιωχνες είχες παρατηρήσει μία έντονη άσχημη μυρωδιά; Εάν ναι τότε 100% είναι βρωμούσες! Τα καλά νέα είναι πως δεν κάνουν φωλιές μέσα στα σπίτια. Θα πρέπει να βάλεις σίτες σίγουρα στα παράθυρα/μπαλκονόπορτες που ανοίγεις συχνά για να αερίσεις το σπίτι σου. Τσέκαρε και αυτή την λύση Επειδή μένω κοντά σε δάσος πάντα όταν αρχίζει η γύρη και μέχρι τον Σεπτέμβρη περίπου, έχω και εγώ τέτοιου είδους επισκέψεις αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Αν μένεις σε αγροτική περιοχή ή υπάρχουν κοντά σου μποστάνια, καλλιέργειες κτλ είναι λογικό.
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Ψέκασε ένα με εντομοκτόνο για ιπτάμενα έντομα και βάλτο πάνω σε μια σκούρα επιφάνεια να το βγάλεις σωστή φώτο. Έτσι όμως όπως το βλέπω στην νέα φωτογραφία τότε κι εγώ θα έλεγα ότι είναι βρομούσα.
Mood Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες και τις συμβουλές σας.δεν νομίζω ότι είναι βρομουσα διοτι δεν υπάρχει καμία δυσάρεστη οσμή όταν τις διώχνω ή σκοτώνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα