Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα εχθές λογαριασμό για να βάλω μια αγγελία για λογαριασμό του αδερφού μου,ξέρω πως πάει η διαδικασία στο insomnia από τον αδερφό μου,οπότε μου κάνει εντύπωση που δέχθηκα από άτομο που είναι μέλος από το 15 τα μνμ θα δείτε παρακάτω ,και απορώ μέχρι και στο insomnia έχουν φτάσει οι scammers ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά ;αν δεν ήταν τόσο παλιό μέλος δεν θα παραξενευόμουνα IMG_1514.jpeg.00d1b17c7d8e0fadf889142190d798d4.jpegIMG_1515.png.a09687de8db3c558db0490bb213742b6.png

Επεξ/σία από Gpapanto
Δημοσ.

scam bot σε παλιό λογαριασμό;

ο powersam21 μάλλον χακαρίστηκε γενικότερα στο λάπτοπ σταθερό,  και εμφανίστηκε και αυτό το account από insomnia οπότε scamάρουν και μέσα από αυτό.

• Haha 1
Δημοσ.

Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε,και πολύ πιθανόν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του εδώ και καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Gpapanto είπε

Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε,και πολύ πιθανόν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του εδώ και καιρό.

Χθες εκανα αναφορα ιδιο σκηνικο, με το ιδιο μηνυμα ακριβως, απο παλιο account.
Μου ηρθε ειδοποιηση οτι αποκλειστηκε.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Χθες εκανα αναφορα ιδιο σκηνικο, με το ιδιο μηνυμα ακριβως, απο παλιο account.
Μου ηρθε ειδοποιηση οτι αποκλειστηκε.

Πως κάνεις αναφορά;

Δημοσ.

Αν εχει αγγελιες,πατας τη σημαιουλα.
Αλλιως στελνεις μηνυμα στο support.

Μπορεις επισης να κανεις αναφορα του post σου εδω και να γραψεις το λογο που κανεις αναφορα.

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

scam bot σε παλιό λογαριασμό;

Και εμενα μου εστειλε ενας stevee81 κατι τετοιο,λογαριασμος απο το 09.
Στεναχωρηθηκα πραγματικα για το account,μιας και ειμαι και εγω απο  πιο παλια εδω μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δε κατάλαβα τι παίχτηκε.

οκ το να θέλει Mail και τηλέφωνο για την πληρωμή κανει μπαμ ότι κάτι δε πάει καλά. Αλλά γενικά που το πάει ο τύπος; τι κομπίνα θα σκαρφιστεί;

Δημοσ.
2 hours ago, Neptu said:

εγώ δε κατάλαβα τι παίχτηκε.

οκ το να θέλει Mail και τηλέφωνο για την πληρωμή κανει μπαμ ότι κάτι δε πάει καλά. Αλλά γενικά που το πάει ο τύπος; τι κομπίνα θα σκαρφιστεί;

fake καταθεση οτι θα φανει μετα,οτι θα φανει αφου το στειλεις κτλ.αφελεις ψαχνει

Δημοσ.

μου έχει έρθει παρόμοιο με το που έβαλα αγγελία στο facebook marketplace, scam είναι και κάνει μπαμ ότι μιλάς με bot.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, zlave said:

μου έχει έρθει παρόμοιο με το που έβαλα αγγελία στο facebook marketplace, scam είναι και κάνει μπαμ ότι μιλάς με bot.

marketplace και car.gr γινεται χαμος.ειδικα marketplace

Δημοσ.
4 minutes ago, poulinos said:

marketplace και car.gr γινεται χαμος.ειδικα marketplace

Όχι απλά χαμός, πιο πολλά είναι τα bot που θα σου στείλουν, παρά οι κανονικοί χρήστες. Εγώ βέβαια το εγκατέλειψα το Marketplace (κι ένας απ' τους λόγους είναι αυτός).

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, Haldol said:

Όχι απλά χαμός, πιο πολλά είναι τα bot που θα σου στείλουν, παρά οι κανονικοί χρήστες. Εγώ βέβαια το εγκατέλειψα το Marketplace (κι ένας απ' τους λόγους είναι αυτός).

εχω δωσει τρια πραγματα μονο στο marketplace και μπορω να πω οτι και στα 3 οι αγοραστες ηταν λιγο οτι να ναι.οποτε και εγω προσπαθω να μην σηκωνω κατι εκει. περα απο τα bots κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...