Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, woox-2 είπε

Στη πραγματικότητα οπως είδα αλλά δείχνουν τα πράγματα, ότι έχει καλύτερη αυτονομία το galaxy a56. 

Δεν λεω οτι ειναι κακο τηλεφωνο, απεναντίας..... Απλα με βαση το, ισως, πιο εγκυρο τεχνολογικό σαιτ, φαίνεται πως έχει λίγο υποδεεστερη αυτονομία. Περιμενω να δω και το τεστ του Α36 για να δούμε πως συμπεριφέρεται και αυτό σε σχέση με το Α35 γιατί και εδω εχουν γραφτεί για υποδεεστερη μπαταρία. 

Οπως και να χει στα +100 ευρώ που είναι η διαφορά τους σήμερα στις εκδοσεις 8/256, νομίζω δεν αξίζει....εαν πέσει η διαφορά, εκεί ναι θα αξίζει. Για τις εκδοσεις 8/128 νομιζω δεν αξιζει το Α56 λογω του οτι δεν εχει επεκτασιμη μνήμη 

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει είναι όντως έγκυρο το gsmarena, αλλά εντάξει δεν φιλάμε και το ευαγγέλιο όσα λέει, γιατί στη πράξη άντεξε λίγο παραπάνω το a56 , και η αυτονομία εξαρτάται από την χρήση του κάθε ενός από έμας,  που είναι διαφορετικη.

Πιστεύω λόγω snapdragon ίσως το a36 να έχει λίγο καλύτερη αυτονομία, δεν το έψαξα όμως το συγκεκριμένο. Ναι στην σημερινή τιμή στη διαφορά των 100 ευρώ, και εγώ θα πήγαινα στο a55, αλλά θα πέσει σύντομα όπως όλα τα A series, κάθε χρόνο. Και από την στιγμή που το φίλος έβαλε σαν όριο το 400 αρι του πρότεινα το a56 

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, woox-2 είπε

Εντάξει είναι όντως έγκυρο το gsmarena, αλλά εντάξει δεν φιλάμε και το ευαγγέλιο όσα λέει, γιατί στη πράξη άντεξε λίγο παραπάνω το a56 , και η αυτονομία εξαρτάται από την χρήση του κάθε ενός από έμας,  που είναι διαφορετικη.

Πιστεύω λόγω snapdragon ίσως το a36 να έχει λίγο καλύτερη αυτονομία, δεν το έψαξα όμως το συγκεκριμένο.

Εντάξει είναι όντως έγκυρο το gsmarena, αλλά εντάξει δεν φιλάμε και το ευαγγέλιο όσα λέει, γιατί στη πράξη άντεξε λίγο παραπάνω το a56 , και η αυτονομία εξαρτάται από την χρήση του κάθε ενός από έμας,  που είναι διαφορετικη.

Πιστεύω λόγω snapdragon ίσως το a36 να έχει λίγο καλύτερη αυτονομία, δεν το έψαξα όμως το συγκεκριμένο. Ναι στην σημερινή τιμή στη διαφορά των 100 ευρώ, και εγώ θα πήγαινα στο a55, αλλά θα πέσει σύντομα όπως όλα τα  series, κάθε χρόνο. Και από την στιγμή που το φίλος έβαλε σαν όριο το 400 αρι του πρότεινα το a56 

Το Α35 το έχει η γυναίκα μου και μπορώ να πω, πως η μπαταρία είναι απλά καλη, οχι κάτι τρελό. 

Η αυτονομία πάντως όντως εχει να κάνει και με την χρήση που κάνουμε. Το magic 6 lite που έχω, δεν ανταποκρίνεται στην χωριτηκοτητα του ούτε στα τεστ που είχα διαβάσει. Παρ ολο την 5300 μπαταρία του, η αυτονομία του ειναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. Η σύγκριση έγινε με το realme 8 4G που είχα. Παρ ολο που ήταν τριων ετων, κρατούσε οσο το honor που είναι τώρα καινουριο. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, woox-2 είπε

Εντάξει είναι όντως έγκυρο το gsmarena, αλλά εντάξει δεν φιλάμε και το ευαγγέλιο όσα λέει, γιατί στη πράξη άντεξε λίγο παραπάνω το a56 , και η αυτονομία εξαρτάται από την χρήση του κάθε ενός από έμας,  που είναι διαφορετικη.

image.png.4ff43d049ff9d49b293cc10412244250.png

5 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Παρ ολο την 5300 μπαταρία του, η αυτονομία του ειναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. Η σύγκριση έγινε με το realme 8 4G που είχα. Παρ ολο που ήταν τριων ετων, κρατούσε οσο το honor που είναι τώρα καινουριο. 

Spoiler

Realme 8 4G

Οθόνη 6.4'' 2400x1080 60hz

Honor

Οθόνη 6.78'' 2652x1220 120hz

Λογικό και αυτονόητο το Honor να μην ξεπερνά κατά πολύ το Realme. 

Η οθόνη του ειναι τουλάχιστον 2 φορές πιο ενεργοβόρα από του Realme.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, woox-2 είπε

ναι το βλέπω.

4K video recording 60fps σε συσκευές που μπορούν να τραβήξουν μέχρι 4Κ 30, ότι να ναι....

image.png.7679cf4c5e9c91d963b57f55a280c65b.png

Οπως και να έχει ετσι οπως ειναι τώρα οι τιμές σε A55 και A56, αξίζει περισσότερο το A55.

Οταν αργότερα φύγει από την αγορά και πέσει και άλλο η τιμή στο 56, θα αξιζει αυτό προφανώς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, woox-2 είπε

Fulgore: Αυτός είναι πολύ καλός στα βίντεο που κάνει ο techtag 

Screenshot_20250323-124210_NewPipe.jpg

44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

ναι το βλέπω.

4K video recording 60fps σε συσκευές που μπορούν να τραβήξουν μέχρι 4Κ 30, ότι να ναι....

image.png.7679cf4c5e9c91d963b57f55a280c65b.png

Οπως και να έχει ετσι οπως ειναι τώρα οι τιμές σε A55 και A56, αξίζει περισσότερο το A55.

Οταν αργότερα φύγει από την αγορά και πέσει και άλλο η τιμή στο 56, θα αξιζει αυτό προφανώς.

Θα μου επιστρέψετε μια παρατήρηση.... 

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε το Α34 να βγαίνει τελευταίο. Σε gsmarena και nanoreview οι μετρήσεις δείχνουν καλύτερη αυτονομία απο το Α35 και το Α54, σχεδόν εφάμιλλη με του Α55. Γιατί αυτό;Μαλλον κάποιος απ όλους δεν ειναι εγκυρος. Και το μυαλο μου πάει σε αυτό το βίντεο. 

Δημοσ.
On 22/03/2025 at 00:43, Fotia said:

Tις τελευταίες παρτίδες Α55 τις έχει "απαξιώσει" η Samsung για να προωθήσει τα νέα μοντέλα .

Εχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές πχ Τemu που δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις .Πιθανόν και άλλα θέματα ποιότητας που δεν γνωρίζουμε ..

Περίεργο ! Πόσο τελευταίες; Εγώ 3 μήνες το έχω χωρίς τέτοιες εφαρμογές, κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...