Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:29 ΜΜ, kostasw είπε

Από what's up Πως κανω Την αλλαγή; 

Κατεβάζω την εφαρμογή cosmote και κάνω αλλαγή πακέτου; 

σωστά, θα στο βγάλει στην αρχική οθόνη της εφαρμογής cosmote ή και στην καρτέλα deals

Δημοσ.

Εγώ έκανα αίτηση και για τη σύζυγο σήμερα, το δικό μου που το έκανα χθες σήμερα μου έστειλαν ότι το παρέδωσαν στη μεταφορική, αναμένουμε 

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:30 ΜΜ, taslikos είπε

σωστά, θα στο βγάλει στην αρχική οθόνη της εφαρμογής cosmote ή και στην καρτέλα deals

Και κατι ακόμα. Μόνο τα δεδομένα είναι απεριόριστα ή και τα λεπτά ομιλίας που διάβασα πριν; 

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:32 ΜΜ, kostasw είπε

Και κατι ακόμα. Μόνο τα δεδομένα είναι απεριόριστα ή και τα λεπτά ομιλίας που διάβασα πριν; 

ναι Κώστα και τα λεπτά

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:26 ΜΜ, taslikos είπε

το neo ειναι ΣΑΝ καρτοκινητό & ΣΑΝ συμβόλαιο ταυτόχρονα. Σκέψου το σαν υβριδικό μοντέλο που συνδιάζει τα καλά και από τις 2 πλευρές.

Με απλά λόγια στο NEO, παίρνεις το καλό από την καρτοκινητή που δεν έχεις συμβόλαιο, άρα όποτε θες το σταματάς, αλλάζεις πάροχο κλπ χωρίς να πληρώσεις ρήτρα. Τώρα στα καλά των συμβολαίων είναι οι παροχές που είναι περισσότερες από καρτοκινητή (απεριόριστα data, ενώ στην καρτοκινητή περιμένεις να βγούν σε προσφορές κλπ και συνήθως δεν υπάρχουν) καθώς και οι καλύτερες τιμές των πακέτων. Επιπλέον προσφέρει δυνατότητα αυτόματης πληρωμής και ενεργοποίησης παροχών κάθε μήνα, και επιπλέον επιτρέπει παύση συνδρομής. Τα καρτοκινητά βέβαια τον τελευταίο καιρό έχουν και αυτά αυτόματες ανανεώσεις αλλά τα πακέτα αλλάζουν συνέχεια και πρέπει να ασχολείσαι...

Με λίγα λόγια αν θες απεριόριστα βάλτο.

Επέκταση  

Άρα μεταξύ των 2 (gigamax unlimited  και neo unlimited) προτείνεις το NEO αν μιλάμε για ίδιο κόστος καθώς μπορείς να το σταματήσεις οποτεδήποτε. Επίσης λογικά η τιμή του θα είναι σταθερή (εκτός βέβαια του γνωστού "κόλπου" των εταιριών που αναφέρθηκε και παραπάνω και ανεβάζουν τις τιμές απλά ενημερώνοντας σε αν θέλεις να φύγεις). 

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:36 ΜΜ, fotiskam είπε

Άρα μεταξύ των 2 (gigamax unlimited  και neo unlimited) προτείνεις το NEO αν μιλάμε για ίδιο κόστος καθώς μπορείς να το σταματήσεις οποτεδήποτε. Επίσης λογικά η τιμή του θα είναι σταθερή (εκτός βέβαια του γνωστού "κόλπου" των εταιριών που αναφέρθηκε και παραπάνω και ανεβάζουν τις τιμές απλά ενημερώνοντας σε αν θέλεις να φύγεις). 

ασχολούμαι χρόνια.. αμα σου πω ότι δεν έχει ξαναβγεί κάτι τόσο καλό θα με πιστέψεις;; Μόνο frog έβγαζε κάποια για νέα νούμερα αλλά είναι σε καταστήματα και μόνο για 1 χρόνο κλπ. βάλτε το με κλειστά τα μάτια

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:40 ΜΜ, taslikos είπε

ασχολούμαι χρόνια.. αμα σου πω ότι δεν έχει ξαναβγεί κάτι τόσο καλό θα με πιστέψεις;; Μόνο frog έβγαζε κάποια για νέα νούμερα αλλά είναι σε καταστήματα και μόνο για 1 χρόνο κλπ. βάλτε το με κλειστά τα μάτια

Κοίτα, εγώ είχα το gigamax unlimited με 16.90 ευρώ και έληξε μόλις (είχε βγει μια προσφορά πριν δύο χρόνια) η οποία μάλλον ήταν η καλύτερη προσφορά που έχω δει καθώς με +3 ευρώ είχα και extra sim με απεριόριστα data. Βέβαια, πριν 5 μήνες βάλανε όρια στην extra sim (40gb νομίζω). Επίσης, τώρα που ήρθε η ώρα της ανανέωσης ζήτησαν αρχικώς 35 ευρώ και αρνήθηκα. Μόλις πήγα Vodafone μου κάνανε αντιπρόταση στα 23-24. Το μόνο που με στέλνει προς neo είναι το γεγονός ότι λογικά επειδή δεν έχει δέσμευση δεν θα χρειαστεί σε 24 μήνες να κάνω ξανά συζητήσεις για ανανέωση..... 

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:51 ΜΜ, fotiskam είπε

εγώ είχα το gigamax unlimited με 16.90 ευρώ

αυτό δεν το δίνουν σε κανέναν άμα δεν έχει συνδυαστικά (και στα παίρνουν από αλλού). Και την ώρα της ανανέωσης ΔΕΝ στο ξαναδίνουν σε τέτοια τιμή και με επιβεβαιώνεις και με τα λεγόμενα σου. κάνε το neo γιατί και στα 24 που στο δινουν τωρα δεν θα στο ξαναδώσουν..

είμαι 99% ότι έχεις και σταθερό σε αυτούς ή και άλλα κινητά ή και cosmote tv.

Δημοσ.

Σημερα μου εδωσε δυνατοτητα και στις γυναικας μου που ειχε whats up και τις το ενεργοποιησα και ενεργοποιηθηκε αμεσα.

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:54 ΜΜ, taslikos είπε

αυτό δεν το δίνουν σε κανέναν άμα δεν έχει συνδυαστικά (και στα παίρνουν από αλλού). Και την ώρα της ανανέωσης ΔΕΝ στο ξαναδίνουν σε τέτοια τιμή και με επιβεβαιώνεις και με τα λεγόμενα σου. κάνε το neo γιατί και στα 24 που στο δινουν τωρα δεν θα στο ξαναδώσουν..

είμαι 99% ότι έχεις και σταθερό σε αυτούς ή και άλλα κινητά ή και cosmote tv.

Ναι μαζί με σταθερό το πήρα στα 16.90 εννοείται όχι σκέτο έχεις δίκιο. Έχω ούτως η άλλως ένα σταθερό ακόμη σε cosmote και ένα στην Vodafone. Ξέρεις αν ισχύει και έκπτωση λόγω cosmote one? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 5:14 ΜΜ, fotiskam είπε

Ναι μαζί με σταθερό το πήρα στα 16.90 εννοείται όχι σκέτο έχεις δίκιο. Έχω ούτως η άλλως ένα σταθερό ακόμη σε cosmote και ένα στην Vodafone. Ξέρεις αν ισχύει και έκπτωση λόγω cosmote one? 

ναι κανονικά το βάζεις και το neo σε one. νομιζω το κάνει μόνο του αυτόματα βάσει ΑΦΜ

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάνω φορητότητα από Nova συμβόλαιο πόσες ημέρες θα πάρει να ενεργοποιηθεί το cosmote; Με απλά λόγια για πόσες ώρες/μέρες δεν θα έχω ενεργό το τηλέφωνο; 

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:59 ΠΜ, Indiko_Xoiridio είπε

Μόλις το έκανα.. αλλά δεν λέει ο πρώτος μήνας δωρεάν; 
Γιατί με χρέωσε κανονικά..

Ναι, αν είχες ήδη neo, δεν ξαναδίνει δωρεάν μήνα. Ειδάλλως θα το κάναμε κάθε μήνα 

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:05 ΜΜ, leriban είπε

Πάντως βλέπω ότι η προσφορά δεν ισχύει πλέον. Έχει πάει πάλι στα 33€

Στο app είναι 24€ ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...