Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή κίνηση αλλά ακόμα δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης απο την GTX 970. Παίζει τα πάντα σε καλές ρυθμίσεις στα 720p , οι γνώστες ξέρουν πως δεν χρειάζεσαι περισσότερη ανάλυση και πως απο κει και ύστερα είναι παπατζιλίκια....Όλοι ξέρουμε εξάλλου πως το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει περισσότερο απο 720p.

Επίσης είναι τέλεια ανάλυση για τo 14 ίντζο 4:3 κυρτό (προς τα έξω) μόνιτορ που έχω καθώς σέβομαι τα μάτια μου και δεν θέλω να στραβωθώ.

Τώρα κάτι ψευτιές τύπου απσκέιλ dlss που ανάθεμα αν ξέρει κανείς τι σημαίνει , ρέι τρέισινγκ κλπ δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω.Τέτοια μάρκετινγκ τρικς έχω να δω απο εποχές voodoo...

Λίγο τα 3.5gb γρήγορης ram έχουν αρχίσει να με αγχώνουν γιατί γίνεται ένα τζέρτζελο τελευταία αλλά νομίζω φτάνουν και περισσεύουν για άλλη μια πενταετία.

Ευχαριστώ πολύ την nvidia πάντως για την έκπτωση στις νέες αχρείαστες κάρτες...

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.

Για αυτούς που έχουν δώσει ήδη το νεφρό τους για την 4090 υπάρχει κι άλλη λύση πια για να συμπληρώσουν και να πάρουν την 5090...

mqdefault.jpg

• Haha 2
Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που εταιρία αναγκάζεται να διαφημίσει πτώση τιμών 4% λόγω αλλαγής στη ισοτιμία $/€…

ναι είναι οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες διαφήμιζαν ότι δεν έχουν στοκ από την τρελή ζήτηση…

το λες και ξεπεσμό…

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.

Είναι φανερό ότι δεν έχουν τι να πουν, απο τη στιγμή που οι gamers πλέον είναι δεύτερης ή και τρίτης κατηγορίας πολίτες για την nvidia.

Τη μια, μιλάνε για το πόσο πολλές κάρτες έβγαλαν στην αγορά, και τωρα κάνουν θέμα την υποτιθέμενη μείωση τιμής λόγω ισοτιμίας.... κάθε μέρα και ένα ανέκδοτο... Τελικά δεν μας έχουν μόνο γραμμένους, αλλά και ηλίθιους......

• Like 2
Δημοσ.

Ισχύει και για αυτές?

Θελω την ακριβή αλλα μου έπεφτε κάπως ακριβή τώρα αν πέσει κάνα 10 ευρω θα πάω να πάρω 2 για sli

Δημοσ.

Οταν μου δωσει 5080 η καμια μελλοντικη 5080super με παραπανω vram στο 1000αρικο τα ξανα λεμε. Τα 1500αρια και τα 3000 ευρω δεν ειναι τιμες για καρτες γραφικων καπου πρεπει να μπαινει και ενα οριο αλλιως εχει χαθει η μπαλα. Τεχνολογικο προϊον ειναι που αυριο θα εχει πεσει η αξια του στη μεση και αργοτερα ακομα πιο κατω δεν αγοραζεις ακινητο η κατι αλλο που κραταει την αξια του και μετα απο 10 χρονια. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 19/3/2025 στις 5:09 ΜΜ, fremendog είπε

Nvidia: «Μειώνω τις τιμές στην Ευρώπη».

Την ίδια στιγμή, οι τιμές:

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-19 190920.png

Damn ζούμε στην εποχή, όπου τις καλύτερες τιμές τις έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ!!

Καμία ελπίδα λέμε, πάμε όλοι για τσιπαρισμένο Nintendo Switch με 200 παιχνίδια και τα ξαναλέμε κατά 2028 μεριά :P 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...