Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:06 ΜΜ, StamTheMan είπε

Εχεις μπερδευτει γενικοτερα μου φαινεται.

Ζημια κονσολας 100 ευρω.
Να υποθεσω ειχες βαλει ενα στρωμα bubble wrap και υπεθεσες οτι ειναι κομπλε;
Δεν ειναι,καμια courier δεν φταιει αν εσυ δεν κανεις σωστο πακεταρισμα.

Τι σχεση εχει το play store και που ακριβως εχει καταγγελιες;

Προς ολους,αν θελετε ανοιγουμε ενα θεμα που αφορα συλλογικη κινηση.
Οχι να μπαινει  ο καθενας να  λεει τον πονο του.
Να οργανωθουμε,να πουμε για μια φορα οτι κανουμε κατι και να το προχωρησουμε.

Επέκταση  

Μην μπαίνεις στον κόπο φίλε μου. Οι εγκάθετοι φαίνονται.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:06 ΜΜ, StamTheMan είπε

Εχεις μπερδευτει γενικοτερα μου φαινεται.

Ζημια κονσολας 100 ευρω.
Να υποθεσω ειχες βαλει ενα στρωμα bubble wrap και υπεθεσες οτι ειναι κομπλε;
Δεν ειναι,καμια courier δεν φταιει αν εσυ δεν κανεις σωστο πακεταρισμα.

Τι σχεση εχει το play store και που ακριβως εχει καταγγελιες;

Προς ολους,αν θελετε ανοιγουμε ενα θεμα που αφορα συλλογικη κινηση.
Οχι να μπαινει  ο καθενας να  λεει τον πονο του.
Να οργανωθουμε,να πουμε για μια φορα οτι κανουμε κατι και να το προχωρησουμε.

Επέκταση  

Ναι έβαλα ένα στρώμα bubble wrap και είπα καθάρισα τώρα,δε χρειάζεται καν κουτί.Αν δε ξέρεις φίλε μου ξερολα μην υποθέτεις ούτε τι πακετάρισμα έγινε ούτε τι ζημιά έγινε ούτε πως έγινε.Εχω πάνω από 400 άριστες συναλλαγές σε insomnia και vendora,κάτι θα ξερω από πακετάρισμα.Εκτος κι αν έπρεπε να μπει σε τανκς μέσα.

Όσο για το play store εσύ τι βλέπεις,να γράφει ο κόσμος ότι έχασε τα δέματα του για πλάκα;υπάλληλος σε κούριερ είσαι;

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 4:36 ΜΜ, Engimek είπε

Έβγαλα τα ακουστικά μου χωρίς να χρειαστεί να "ανοίξω" άλλο το πακέτο. Κατά τη γνώμη μου, πιθανότητα 20% να έκανε κάποιος κακοδιαχείριση το δέμα και κάπως να ανοίχτηκε, 80% να τσεκάρανε λόγω της ονομασίας του καταστήματος και όταν είδαν ότι ήταν μόνο ακουστικά να τα άφησαν μέσα.

Άρα κατά τη γνώμη μου, αποστολέας και μέγεθος πακέτου παίζουν μείζον ρόλο.

Θα σου πω εγώ την περίπτωση που μου έτυχε και αφορά το 20% που αναφέρεις. Παραλαμβάνω δέμα απο skroutz locker μία αποστολή 2 items. Βλέπω μέσα στο κουτί 2 δέματα λέω αυτά θα είναι, πάω σπίτι ανοίγω το πρώτο και ήταν μία συσκευή που δεν έχω παραγγείλει κοιτάω την ετικέτα και έγραφε άλλο όνομα. Κάπως μπερδεύτηκε η διανομή και το έβαλε μαζί με το δικό μου δέμα. Παίρνω τηλέφωνο την skroytz lm το κλείνω με συρραπτικό και το παραδίδω στο skroutz coorier που έρχεται να το παραλάβει. Μην το θεωρείς πολύ απίθανο να έγινε κάτι αναλογο και σε εσένα και να το ξανα άνοιξαν για να δουν αν έλειπε τίποτα ή να το παρέδωσε έτσι όποιος το είχε πάρει κατα λάθος. 

Επεξ/σία από Artman13
Δημοσ.

ερωτηση εχω ακουσει οτι με κατσαφιδι μπορεις ευκολα να το παραβιασεις μηπως γινετε εξωτερικα η παραβιαση? 

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 8:48 ΜΜ, Talixx είπε

ερωτηση εχω ακουσει οτι με κατσαφιδι μπορεις ευκολα να το παραβιασεις μηπως γινετε εξωτερικα η παραβιαση? 

Αν παραβιάσεις το κουτί θα φαίνεται και το πιο πιθανό δεν θα κλείσει κιόλας, και αν κάποιος μπει στη διαδικασία θα πάρει ότι βρει μέσα και θα εξαφανιστεί δεν θα κάτσει να ανοίξει το δέμα και να αφήσει ότι δεν του αρέσει ξανά στο locker

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως στη σελίδα τους στο φεης (μιας και στο google δεν έχουν ανοιχτές κριτικές) όλα τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση είναι για χαμένα ή σπασμένα δέματα. Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει γενικευτεί και απορώ πώς δεν έχει παρέμβει κάποιος κρατικός ελεγκτικός φορέας. Εντωμεταξύ όλοι γράφουν ότι δεν αποζημιώθηκαν, ούτε τους απαντούν στα μεηλ!

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 4
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 10:02 ΜΜ, 1comment είπε

Πάντως στη σελίδα τους στο φεης (μιας και στο google δεν έχουν ανοιχτές κριτικές) όλα τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση είναι για χαμένα ή σπασμένα δέματα. Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει γενικευτεί και απορώ πώς δεν έχει παρέμβει κάποιος κρατικός ελεγκτικός φορέας. Εντωμεταξύ όλοι γράφουν ότι δεν αποζημιώθηκαν, ούτε τους απαντούν στα μεηλ!

Οταν θα αρχίσουν οι μαζικές μηνύσεις και καταγγελίες, ίσως ασχοληθεί και ο εισαγγελέας. Μέχρι να σταματήσει η αποψη "που να δίνω τώρα Χ ευρώ για δικηγόρο, ο δικηγόρος θα κοστίσει περισσότερα" μην περιμένουμε να υπάρξει κρατική κινητοποίηση. 

Στις 20/3/2025 στις 10:08 ΜΜ, misterman είπε

Καλά, το αν είναι μεμονωμένα η όχι δεν το ξέρουμε. Μπορεί και να είναι. Όταν θα χάσεις ένα δέμα εκατοντάδων ευρώ θα κάνεις σαματά και φασαρία για να αναδείξεις το πρόβλημα όπου μπορείς. Η ουσία είναι ότι δεν υπήρχαν τέτοια με τις courier, εκεί πολυ πιο σπάνια χάνεται δέμα, και απλά μετά υπήρχαν οι γνωστές γκρίνιες του χτυπήσαμε το κουδούνι και δεν σας βρήκαμε ενώ ο άλλος ήταν εκεί. Ε οκ στην τελική, προτιμούμε αυτά από το να χάνεται εντελώς το δέμα και να έχει κλαπεί. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 19/3/2025 στις 4:15 ΜΜ, mariosnik_ είπε

Το box now αποτέλεσε μια επανάσταση στον τομέα των αποστολών και μεταφορών δεμάτων και αντικειμένων, δηλαδή μια σοβαρή εναλλακτική που είχαμε έναντι των courier και των γνωστών θεμάτων με το περάσαμε χτυπήσαμε το κουδούνι αλλα δεν ανοίξατε κτλ. Ακολούθησαν την ίδια τακτική και άλλες εταιρείες όπως το skroutz. 

Δυστυχως πλέον με τα όσα συμβάντα και περιστατικά διαβάζω τους τελευταίο έτος από το insomnia, είμαι πεπεισμένος πως η οποία αξιοπιστία αυτής της υπηρεσίας έχει καταπεσει. Και εν ολίγοις, αποτελεί μια καλή λύση και υπηρεσία αποστολών μόνο για αντικείμενα χαμηλής αξίας. Για όλα τα υπόλοιπα καλύτερα η άλλη μέθοδος κι ας περάσαμε και δεν σας βρήκαμε. 

Τώρα για το που μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, ακριβώς δεν ξέρω, σίγουρα θα υπάρχει κάποιο στάδιο μέσα στην διαδικασία με κενά ασφαλείας και αδυναμίες που θα το εκμεταλλευονται επιτήδειοι είτε μέσα από την εταιρεία είτε και εκτός εταιρίας και θα κλέψουν δέματα ανενόχλητοι. 

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι να έχουν βρει έναν τρόπο διάρρηξης χωρίς ίχνος και μετά πάλι κλεισίματος των θυριδων του box, χωρίς να τους παίρνει κανένας πρέφα. 

Λυπάμαι για την απώλεια του δέματος που είχες. Εξέτασε αν αξίζει να το κυνηγήσεις με καμία μήνυση. Όχι ότι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω η θα αποδείξεις κάτι, αλλά να ταρακουνήσει την εταιρεία να ασχοληθεί και να ψάξει που είναι το πρόβλημα. Πιθανότερο θεωρώ το σενάριο να γίνεται το όλο πράγμα από μέσα σε κάποιο στάδιο που έχει κενό ασφαλείας. 

Επέκταση  

Μπορεί να μην ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και καποιοι από τις γνωστές εταιρίες διανομής είδαν ως σοβαρό ανταγωνιστή το Μποξ και θέλουν να το υποτιμήσουν; Ναι οι εταιρίες είναι πιο φερέγγυες αλλά έχουν ανεβάσει τα κόμιστρα στα ύψη.Ας ρίξουν τις τιμές κι ο κόσμος θα τις προτιμάει και  πάλι!

Δημοσ.

Για να γλιτωσετε 5 ευρω χανετε εκατονταδες. Με box δεν εχω στειλει ποτε μια φορα το temu με εστειλα κατι που ηθελα 4.50 ευρω με Box και ολα πηγαν καλα. Για οτιδηποτε να στειλω εγω η να με στειλουν μονο κουριερ εκτος αν ειναι ευτελους αξιας 10-20 ευρω max. Με κουριερ 25 χρονια αγορες ποτε δεν εχασα τιποτα ολα ρολοι. Μακρια απο box με αυτα που διαβαζω μεχρι να βρεθει λυση γιατι γινεται χαμος οπως βλεπω με τους απατεωνες που βλεπουν τι εχει μεσα το πακετο και σουφρωνουν. 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 10:10 ΜΜ, mariosnik_ είπε

Οταν θα αρχίσουν οι μαζικές μηνύσεις και καταγγελίες, ίσως ασχοληθεί και ο εισαγγελέας. Μέχρι να σταματήσει η αποψη "που να δίνω τώρα Χ ευρώ για δικηγόρο, ο δικηγόρος θα κοστίσει περισσότερα" μην περιμένουμε να υπάρξει κρατική κινητοποίηση. 

Αρχικα παμε να κανουμε μερικες καταγγελιες.
Η μηνυση ειναι αλλο πραμα.

Στις 20/3/2025 στις 10:55 ΜΜ, Arkin είπε

Για να γλιτωσετε 5 ευρω χανετε εκατονταδες.

Καλα ηρεμησε.

Στις 20/3/2025 στις 10:28 ΜΜ, monoxromos είπε

Ας ρίξουν τις τιμές κι ο κόσμος θα τις προτιμάει και  πάλι!

Ο κοσμος δεν θα τις προτιμησει ποτε  ξανα,ειδικα αν εμφανιστουν κι αλλοι παιχτες με θυριδες.
Αυτο το φιασκο με το ΒΟΧ τους εσωσε .
Αν δεν κανουν κατι αμεσα,ειναι δεδομενο οτι θα χασουν οτι κερδισαν τοσο καιρο.

Τι ακριβως να προτιμησουν; 
Τα περασαμε και δε σας βρηκαμε;
Η τις ουρες;

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα όσα αναφέρετε δείχνουν φθηνούς υπαλλήλους χαμηλής επαγγελματικής ηθικής (για να το πουμε ευγενικά). 

Προφανώς η εταιρία θεωρεί ότι την συμφέρει να καταστρέφονται και να «χάνονται» κάποια αντικείμενα από το να έχει προσωπικό της προκοπής (αν είναι βέβαια δυνατό την σημερον ημέρα και αυτό)

Γενικά θα αρχίσουμε να χάνουμε και αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα πλέον.

Επεξ/σία από Evangelos Anagnostou
  • Like 7
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 11:39 ΜΜ, Evangelos Anagnostou είπε

Προφανώς η εταιρία θεωρεί ότι την συμφέρει να καταστρέφονται και να «χάνονται» κάποια αντικείμενα από το να έχει προσωπικό της προκοπής (αν είναι βέβαια δυνατό την σημερον ημέρα και αυτό)

Ειναι σιγουρο οτι  τα εχουν χασει και δεν ξερουν πως να τα μαζεψουν.
Ηταν δεδομενο οτι ειχε χαθει η μπαλα,απο τις καθυστερησεις και την ανυπαρκτη εξυπηρετηση.

Τωρα ξεφυγε η κατασταση και ισως οντως να εχουν μπει βαλτοι απο αλλες εταιριες.

Εχουν προσλαβει τη σαρα και τη μαρα σε καθε ποστο,ειτε αφορα απλους εργατες,ειτε αποθηκαριους-διακινητες, ειτε υπευθυνους  και πρεπει να γινουν πολλες απολυσεις.

Αν δεν αυξηθουν οι δικλειδες  ασφαλειας,δεν θα σωθουν ευκολα.
Πρεπει να υπαρχουν πιο πολλα σημεια ελεγχου,ωστε να φαινεται που εγινε η λαδια.

Αν το δεμα χρεωνεται στον διανομεα που παραλαμβανει απο τη θυριδα και μετα ξεχρεωνεται στην αποθηκη,καθενας μπορει να κανει οτι θελει. Χρειαζεται φωτοζυγιση σε τουλαχιστον 2 σημεια,οσο το δεμα δεν ειναι χρεωμενο σε καποιον.

Το ιδιο χαλι υπαρχει και στο τελωνειο,απλα εκει δεν ειναι τοσο συχνες οι απωλειες,ακομα και αν σκεφτεις οτι ανοιγουν δεματα για ελεγχο. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 10:28 ΜΜ, monoxromos είπε

Μπορεί να μην ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και καποιοι από τις γνωστές εταιρίες διανομής είδαν ως σοβαρό ανταγωνιστή το Μποξ και θέλουν να το υποτιμήσουν; Ναι οι εταιρίες είναι πιο φερέγγυες αλλά έχουν ανεβάσει τα κόμιστρα στα ύψη.Ας ρίξουν τις τιμές κι ο κόσμος θα τις προτιμάει και  πάλι!

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αποκλείω να παίζει κάτι από ανταγωνιστές. Γιατί πολύ απλά μιλάμε για παράνομα πράγματα, κι αν κινηθεί νομικά η box now και ανακαλυφθεί ποιος είναι από πίσω (στην υποτιθέμενη περίπτωση που δεν ενέχεται η box αλλά από ανταγωνιστή), οι εταιρείες θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει μετά, κακή φήμη, αποζημιώσεις. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον πως είσαι σίγουρος ότι έφυγε άρτιο κ σκίστηκε απτην μεταφορική;

2ον πως ήξερε αυτός ο κάποιος το δέμα που έχει μέσα 500€ κινητό κ όχι κάποιο ρούχο η ανταλλακτικό η κάτι ευτελούς αξίας; Κυρίως μτχ είδη διακινεί.

3ον κ πιο βασικό. Κάνεις τέτοια σοβαρή αγορά κ λυπάσαι το συστημένο δέμα; Σίγουρα δε θα σου έφερναν μισοσκισμενο πακέτο ούτε θα έστελνε ο πωλητής κάτι ημιτελους συσκευασίας.θα του το έλεγε ο υπάλληλος. 

Για να άνοιξαν το δικό σου μόνο αν έχουν μηχάνημα με xray κ βλέπουν μέσα τι είναι. Κ ποιος θα ρίσκαρε να τον καταλάβουν; Συν ότι παίζει ναχουν την άπειρη δουλειά για να κάθονται να ψάχνουν τα πακέτα.

Κινητό 350 € είχα αγοράσει αποδώ μέσα μουρθε ειδοποίηση κ πήγα στα ΕΛΤΑ να παραλάβω με νουμερακι 8 το πρωί σα τις γριές. Όλα άψογα σε ένα κουτί παπουτσιών με εφημερίδες.

Επεξ/σία από magicnumbers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...