Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κάνουν και βγαίνουν να τα πουν αυτά

Αλλά γιατί δεν προχωράνε σε μηνύσεις;  Και ομαδική αγωγή για τα θύματα παίζει, υπάρχει κλοπή, εξαπάτηση

καλό είναι  και το ΕΕττ αλλά εδώ υπάρχουν συνεχόμενες κλοπές και ζημίες, είναι ποινικό το πράγμα πλέον

Τι πα να πει "έχασα 130ε" και ο άλλος με 800 , κυνήγι και μόνο

Τιναφταρε

• Like 5
  • Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsichles είπε

Ενα μήνυμα αστικής ευγένειας 

"Αγαπητέ πελάτη, το θέμα σας είναι σε διερεύνηση κλπ κλπ "

Ακόμα και chat gpt ρε αδερφέ μου ...

Ευχαριστώ πολύ για το drama queen, με εκανε να χαμογελάσω

.... πάμε γερά 

Υπομονη! Και βλεπουμε μηπως κανουμε καμια συλλογικη.

• Like 3
Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά μακάρι να μπορούμε να μαζευτούμε για να τους ξεσκισουμε ομαδικά.Κι έχουν και τις τηλεφωνήτριες τους μια χαρά δασκαλεμενες.

Που είναι το δέμα ρωτάω,στις αποθήκες Θεσσαλονίκης απαντά από τις 15 του μηνός και το ερευνούν.Τι ερευνειτε λέω,άρα το χάσατε.Οχι όχι σας είπα το ερευνούμε.Και ήρθαμε και σε επικοινωνία με το vendora(μέσω αυτού έγινε η αποστολή)για να μας δώσουν μια περιγραφή.Ε άρα το χάσατε της ξαναλέω!!!!Όχι όχι σας είπα το ερευνουμε.Παπαγαλακια κανονικά.Και θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε ενημέρωση ενώ έπρεπε να περάσουν 7 ημέρες από την αποστολή για να τους πάρω εγώ να δω τι συμβαίνει.

Όσο για τον φίλο που κάνει λόγο για δολιοφθορά από ανταγωνιστές το αποκλείω επειδή μια χαρά καλύπτουν τους κώλους τους,δεν αναγνωριζουν κανένα λάθος από μέρους τους και σε βγάζουν και τρελό.Ποτε ξανά box now ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

• Like 3
Δημοσ.

Από τη στιγμή που η εγγύηση είναι 100 ευρώ και δεν υπάρχει τρόπος να δηλωθεί μεγαλύτερη αξία και να πληρωθεί μεγαλύτερη εγγύηση, κακώς χρησιμοποιείται η υπηρεσία για προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 100 ευρώ.

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Από τη στιγμή που η εγγύηση είναι 100 ευρώ και δεν υπάρχει τρόπος να δηλωθεί μεγαλύτερη αξία και να πληρωθεί μεγαλύτερη εγγύηση, κακώς χρησιμοποιείται η υπηρεσία για προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 100 ευρώ.

Ποια ειναι η λυση σου,για ακριβα δεματα;

Γιατι δε νομιζω οτι υπαρχει κουριερ που θα σε αποζημιωνει στο φουλ της αξιας.

• Haha 1
Δημοσ.

Παθών κι εγώ,χαμένο δέμα αξίας 30 ευρώ και ζημιάς κονσόλας αξίας 100 ευρω.Ποτε δε φταίνε αυτοί,φταις μόνο εσυ.Λογικα εκεί για να σε προσλάβουν πρέπει στο βιογραφικό να γράφει ότι έχεις κάνει φυλακή.Ριχτε και μια ματιά στο play store,πάρα πολλές οι καταγγελίες.Εχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές μαζί τους,θεώρησα ότι η ζημιά στην κονσόλα ήταν μεμονωμένο γεγονός,αλλά πλέον φτάνει.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, TasosPk είπε

Γνωστός μου που του "εχασαν" κάρτα, τους είπε οτι ειναι κάρτα συλλεκτική που βγηκε απο φακελακι και μπλα μπλα μπλα και τους ε στειλε screenshot τις αγγελιες του ebay.
Το δέχτηκαν.

Σε γκρουπ στο facebook βρήκαν αριθμημένη κάρτα (που δε θα μπορούσε να είναι άλλη) και η οποία είχε "χαθεί", λίγες ημέρες μετά βρέθηκε προς πώληση στο vendora. 

Απαράδεκτες καταστάσεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σε ευτελούς αξίας αποστολές. 

Επεξ/σία από June
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω οτι τα περιστατικά πληθαίνουν και δεν μπορεί να ειναι ολα ψεύτικα και βαλτα.
Εγώ απο εδω και περα στις συναλλαγές μου θα κάνω τα εξης:
1) Θα ενημερώνω τον υποψήφιο αγοραστή οτι δεν εχω καμιά ευθύνη για το αν χαθεί/κλαπεί/καταστραφεί το δέμα με την αποστολή του BOXNOW.
2) Αν συμφωνήσει ο αγοραστής να κάνουμε την αγοραπωλησία μεσώ αυτής της υπηρεσίας, θα "τραβάω" βίντεο με το packing του προϊόντος και ολη την διαδικασία που θα βαζω το δέμα στην θυρίδα και θα του στο στέλνω πριν την αποστολή. (Ετσι και αλλιως το εκανα, πριν εστελνα φωτογραφιες τωρα πλεον θα στελνω βίντεο).
Ετσι πιστεύω οτι θα μπορώ να εχω τα πιστηρια και να αποδείξω οτι ουτε κακοπροαίρετος είμαι ούτε θελω να "κλέψω" τον αγοραστή.
Εχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτές αρκετές φορές, πλέον απο κάποιες καθυστερήσεις δεν ειχα ποτε κανένα πρόβλημα (εως τωρα), ειναι να μην σου τυχει.
3) Για κατι πολυ ακριβό μονο αποστολή με courier και ασφαλισμένο, αλλιως αν θελει ο αγοραστης να το στειλω με το BOXNOW θα αναλαμβάνει και την ευθύνη.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε γνωρίζω αν ισχύει ακόμα αλλά πριν 4 χρόνια είχα στείλει δέμα αξίας 2500 ευρώ στη Κύπρο με Γενική Ταχυδρομική και ασφαλίστηκε για αυτό το ποσό σε συνεργαζόμενο ασφαλιστικό φορέα που τότε σε παρέπεμπε η Γενική Ταχυδρομική. Τα ασφάλιστρα ήταν γύρω στα 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

edit: Από τον τρέχον τιμοκατάλογο της Γ.Τ.

Ασφάλιση Αποστολών:
Όλες οι αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 70 € για έγγραφα και των 400 € για αντικείμενα. Για τις αποστολές εντός Ελλάδας προσφέρεται η δυνατότητα για πρόσθετη ασφάλιση. Η ασφάλιση επιβαρύνεται με ασφάλιστρο ύψους 0,6% επί της δηλωμένης αξίας των προς ασφάλιση αποστολών. Για ασφάλιση μεγαλύτερη από 3.000 € απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησης. Διευκρινίζεται ότι η ασφάλιση δεν καλύπτει αποθετική ζημιά.

0,6% στα 2500 είναι μόλις 15 ευρώ, εγώ σίγουρα θυμάμαι πως ήταν κοντά στα 100 - ίσως επειδή το 0,6% το δίνει για εντός Ελλάδας μόνο.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, misterman είπε

Παθών κι εγώ,χαμένο δέμα αξίας 30 ευρώ και ζημιάς κονσόλας αξίας 100 ευρω.Ποτε δε φταίνε αυτοί,φταις μόνο εσυ.Λογικα εκεί για να σε προσλάβουν πρέπει στο βιογραφικό να γράφει ότι έχεις κάνει φυλακή.Ριχτε και μια ματιά στο play store,πάρα πολλές οι καταγγελίες.Εχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές μαζί τους,θεώρησα ότι η ζημιά στην κονσόλα ήταν μεμονωμένο γεγονός,αλλά πλέον φτάνει.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Από τα πλέον εύκολα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο να γενικολογεί και να τσουβαλιάζει κάποιος.

Έτσι όπως το γράφεις είναι λες και ο ιδρυτής έφτιαξε τη Box Now για να σας κλέψει τα κινητά και τα αρώματα.

Ελαφροχέρηδες δυστυχώς υπάρχουν παντού και με την άνθιση του κλάδου από Covid και μετά, αναμενόμενο είναι να εισήλθαν στο αντικείμενο τέτοια μπουμπούκια όπως είπα ξανά.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Σε άλλη εταιρία μεταφορών και ασφαλισμένο αναγκαστικά τη ασφάλιση τη πληρώνεις αλλά αν θες να είσαι σίγουρος δυστηχως έτσι είναι

Όλες οι εταιρίες σε απλές αποστολές έχουν όριο που σε καλύπτουν σε περίπτωση απώλειας η ζημιάς του δέματος, και σου λένε από τι χ πόσο και μετά αν δεν ασφάλισης καλή τύχη να βγάλεις άκρη

Για αυτό λέμε ότι πληρώνεις περνεις για εμένα το box now είναι καμία αποστολή ψιλό πράγματα οτιδήποτε πάνω από 20 ευρώ δεν θα το εμπιστευομουν

Αν κάποιος έχει 500-600+++ ευρώ να πάρει κινητό και ταιγκουνευεται να δώσει 10-15 ευρώ για κουριερ της προκοπής καλύτερη τότε κάτι πάει σοβαρά λάθος

Επίσης στη Θεσσαλονίκη στη box now παίζουν πολλοί υπεργολαβοι

Γνωστός βγάζει εξτραδακια 100 δέματα μοίρασμα είναι 30 ευρώ

• Like 5
Δημοσ.

Τι να γενικολογουμε και να τσουβαλιαζουμε άνθρωπε μου,δε βλέπεις τι διαστάσεις έχει πάρει το πράγμα;εκτος κι αν είσαι υπάλληλος τους οπότε δικαιολογεισαι.25 χρόνια δεν είχαμε κανένα θέμα με όλες τις μεταφορικες και όλως τυχαίως έχουμε πολλά μεμονωμένα με το box now με την λογική σου ελέω αυτού του κακού του covid.

• Haha 2
Δημοσ.

Ελπίζω να βρεθεί λύση σε όσους έχουν πρόβλημα με το BOXNOW. Δεν έχει τύχη ποτέ να το χρησιμοποιήσω και από ότι διαβάζω , δεν πρόκειται να το κάνω.

Νομίζω είναι από τις περιπτόσεις που ίσως ο Ευαγγελάτος να φαινόταν χρήσιμος. Το θέμα είναι πιασάρικο έτσι και αλλιώς και μόνο με την προβολή που θα έπερνε , θα έκανε καλό νομίζω.

Και λίγο χιούμορ , και μόνο που θα δούμε τον Ευαγγελάτο να βγαίνει μέσα από ένα κουτί του  ΒΟΧ για να πει το θέμα φτάνει :-) 

• Like 3
  • Haha 7
Δημοσ.

Και κάπου εδώ μπαίνουμε στη ζώνη του λυκόφωτος. Πόλωση και στις μεταφορικές.

Αναλογικά είναι τα πράγματα. Τα lockers είναι υπερπολλαπλάσια όλων των άλλων, μαζί. 

Άρα, είναι πολύ πιο εύκολο να παρεισφρήσουν, ελαφρόχερηδες, αν όντως είναι αυτή η περίπτωση.

Όταν φτάσουν και οι άλλοι, στο επίπεδο αυτό, το ίδιο post θα λέει "ποτέ ξανά τάδε point".

10 λεπτά πριν, misterman είπε

Τι να γενικολογουμε και να τσουβαλιαζουμε άνθρωπε μου,δε βλέπεις τι διαστάσεις έχει πάρει το πράγμα;εκτος κι αν είσαι υπάλληλος τους οπότε δικαιολογεισαι.25 χρόνια δεν είχαμε κανένα θέμα με όλες τις μεταφορικες και όλως τυχαίως έχουμε πολλά μεμονωμένα με το box now με την λογική σου ελέω αυτού του κακού του covid.

Με τη λογική σου, γιατί να μην είσαι εσύ π.χ. υπάλληλος της τάδε point?

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Παίδες σε εμένα δεν έχει συμβεί ακόμα, έχει συμβεί σε 2 φίλους μου και σε άλλα 3 άτομα που έχω στο Discord των TTL.

Τζουρνεύουνε αβέρτα από box και γίνεται εσωτερικά το ριφιφί. Από ότι έχουμε καταλάβει οι παρονομαστές είναι το τι δηλώνεις ότι περιέχει το δέμα, βάρος δέματος και κουτί που χρησιμοποιείς. 

Είναι 50/50 άμα στο ανοίξουνε και δεν τους αρέσει αυτό που έστειλες, να νιώθουνε ευγενικοί και να στο πετάξουνε πάλι μέσα και να το παραλάβεις παραβιασμένο, με το αντικείμενο ή να το πάνε κάδο και να μην παραλάβεις ποτέ. 

Προφανώς η εταιρεία και στις 5 περιπτώσεις κάνει την πάπια.

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...