SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Ή μπορεί πολύ απλά να το βιντεοσκοπισει κάποιος βάζοντας το καλό κουτι στη θυρίδα, αλλά όχι για να το στείλει σ' εσένα αλλά στον εαυτό του / φίλο του. Και μετά σ' εσένα να στείλει το "αλλο". Προφανως στο ιδιο βιντεο θα πρεπει να φαινεται και ο κωδικος κατα την πληκτρολογηση. Δεν θεωρησα οτι επρεπε να αναφερω ακριβως ποια σταδια να φαινονται, but here we are Επεξ/σία 19 Μαρτίου από SabotazNic 2
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, TasosPk είπε Γνωστός μου που του "εχασαν" κάρτα, τους είπε οτι ειναι κάρτα συλλεκτική που βγηκε απο φακελακι και μπλα μπλα μπλα και τους ε στειλε screenshot τις αγγελιες του ebay. Το δέχτηκαν. Τους εστειλα λινκς απο μεταχειρισμένα απο σκρουτζ και επεμειναν οτι θέλουν αποδειξη. 2
TasosPk Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τους εστειλα λινκς απο μεταχειρισμένα απο σκρουτζ και επεμειναν οτι θέλουν αποδειξη. Μπορεί να ήταν κάποιο λάθος υπαλλήλου που το δέχτηκε, η μπορεί να είχαν αλλη πολιτική για αύτο εκείνη την στιγμή και να αλλαξε μετά. τι να πω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δε θα φας προστιμο αν γραψεις κατι ασχετο. Ναι αλλά αν έχεις δηλώσει ότι έχεις ένα ζευγάρι κάλτσες και χαθεί το πακέτο, θα σε αποζημιώσουν για τις κάλτσες.
mariosnik_ Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, villasg είπε Και αν λεω ΑΝ , ο καθε skroutz/γενικη/Acs κλπ πληρωνει καποιον/ους διανομεις του box να κανουν αυτη τη δουλεια για δυσφήμηση επειδη τους εχει παρει τα σωβρακα ...... Σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Να πλήρωναν δικούς τους άσχετους με την box για να κάνουν δολιοφθορες στις θυρίδες του box, ναι να το καταλάβαινα. Να προσεγγίσουν άτομο μέσα από εκεί δεν παίζει. Ασε που η skroutz είναι εξαιρετικά γεμάτη πλέον σε φάση που σε λίγο δεν θα σου δίνουν διορία ούτε μιας ημέρας για να πας να πάρεις το δέμα. Μόνο πρόβλημα θα της δημιουργούσε ένα θεωρητικό σενάριο κατά το οποίο θα κατέρρεε το box και θα έπρεπε όλοι μετά να καλύπτονται από τα lockers του skroutz. 1 ώρα πριν, agap είπε Η μόνη λύση για να βρεθεί ο μακρυχέρης είναι σε κουτάκι iphone να βαλει κάποιος ένα gps tracker με κάμερα μινιατούρα πάντα εντός του κουτιού και να παίζει το δέμα σε αποστολές.Κάποια στιγμή θα το ανοίξει ο ένοχος ... Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα άμα πιστεύεις ότι θα πας σε δικαστήριο με βίντεο από την κάμερα μινιατούρα. Θα βρεις και τον μπελα. Αμφιβάλλω και το σενάριο με το ανοιχτό gps αν θα γίνει δεκτό, θα επικαλεστουν ότι ήθελες να εκμαιευσεις και να παρακολουθήσεις παρανόμως. Αυτή την διαδικασία που λες δηλαδή, μπορεί να την κάνει είτε η ίδια η εταιρεία εσωτερικά κατοπιν συμβουλης δικηγόρου, είτε η ίδια η αστυνομία.
makis269 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου εκτός αν κάποιοι έχουν βρει κάποιο hack να ανοίγουν τα πορτάκια . τέλος σημαντικό είναι να υπάρχουν κάμερες σε αυτά τα κουτιά και να καταγράφονται τα πάντα , για την ασφάλεια και την δικιά μας αλλά και της εταιρείας . 1
tsichles Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους, παθόντες και προφυλαχθέντες. Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από την εταιρεία. Οπότε επικοινωνία γραπτή / τηλεφωνική. Ευχαριστώ πολύ 3
Makis38 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Εμείς ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Χθες άλλαξα αποστολή από box σε γενική λόγω και του δικού σου γεγονότος που έρχεται να δέσει με προηγούμενα. Μόνο ευτελούς αξίας πλέον.... 6
giannispavlou Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Καλησπέρα. Είμαι ο αποστολέας του δέματος. Δεν χρησιμοποιώ αρκετά το insomnia αλλά είμαι διαχειριστής σελίδας Facebook με αντικείμενα και χρησιμοποιουσα το boxnow αρκετά. Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κανένα ζήτημα με το boxnow, κι απ' ότι καταλαβαίνω δεν έτυχε μέχρι στιγμής. Αφού διάβασα όσα γράψατε τα λάθη μου και οι παραλήψεις μου που έγιναν επειδή στο παρελθόν δεν είχε τύχει κάτι ηταν: 1. Να αναγραψω ότι η συσκευασία περιείχε κάτι ηλεκτρονικό 2. Η συσκευασία ήταν από κουτί nitecore 3. Δεν έβγαλα βίντεο την στιγμή που τοποθετώ το κουτί στην θυρίδα διότι πίστευα ότι υπάρχει 100% κάμερα Επικοινώνησα κι εγώ με την boxnow και ανέφερε ότι όλα τα κουτιά έχουν ενσωματωμένη κάμερα κι ότι θα φανεί σε βίντεο ότι τοποθετώ κλειστό κουτί. Μέχρι στιγμής δεν Μ έχουν ξαναπάρει απ' την boxnow και αναμένω. 4
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι αλλά αν έχεις δηλώσει ότι έχεις ένα ζευγάρι κάλτσες και χαθεί το πακέτο, θα σε αποζημιώσουν για τις κάλτσες. Νομιζα οτι αναφεροσουν στο οτι ξερουν τι εχει το δεμα μεσα,οχι για αποζημιωση. 4 λεπτά πριν, giannispavlou είπε Επικοινώνησα κι εγώ με την boxnow και ανέφερε ότι όλα τα κουτιά έχουν ενσωματωμένη κάμερα κι ότι θα φανεί σε βίντεο ότι τοποθετώ κλειστό κουτί. Μπουρδες. Εδω εβαζες το δεμα και σου λεγαν οτι βρηκαν αδεια τη θυριδα. 10 ώρες πριν, TasosPk είπε Μπορεί να ήταν κάποιο λάθος υπαλλήλου που το δέχτηκε, η μπορεί να είχαν αλλη πολιτική για αύτο εκείνη την στιγμή και να αλλαξε μετά. τι να πω. Δεν εχω αποζημιωθει ουτε εχω παρει το δεμα και η τελευταια επικοινωνια ηταν πριν 10 μερες. 1 ώρα πριν, tsichles είπε Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από την εταιρεία. Ανοιξες το θεμα πριν 19 ωρες. Μην εισαι τοσο drama queen Κανε υπομονη. Εγω εχω χαμενο δεμα πανω απο μηνα,ακομα στα μηνυματα ειμαστε. 2
tsichles Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Νομιζα οτι αναφεροσουν στο οτι ξερουν τι εχει το δεμα μεσα,οχι για αποζημιωση. Μπουρδες. Εδω εβαζες το δεμα και σου λεγαν οτι βρηκαν αδεια τη θυριδα. Δεν εχω αποζημιωθει ουτε εχω παρει το δεμα και η τελευταια επικοινωνια ηταν πριν 10 μερες. Ανοιξες το θεμα πριν 19 ωρες. Μην εισαι τοσο drama queen Κανε υπομονη. Εγω εχω χαμενο δεμα πανω απο μηνα,ακομα στα μηνυματα ειμαστε. Ενα μήνυμα αστικής ευγένειας "Αγαπητέ πελάτη, το θέμα σας είναι σε διερεύνηση κλπ κλπ " Ακόμα και chat gpt ρε αδερφέ μου ... Ευχαριστώ πολύ για το drama queen, με εκανε να χαμογελάσω .... πάμε γερά 1
Pameinos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Κ ι εγώ προ εβδομάδος παρέλαβα μικρό φάκελο με έγγραφα, ανευ οικονομικής αξίας, ο οποίος ήταν σκισμένος και ανοιγμένος. Καποιος τον έψαξε. 2
tsichles Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, giannispavlou είπε Καλησπέρα. Είμαι ο αποστολέας του δέματος. Δεν χρησιμοποιώ αρκετά το insomnia αλλά είμαι διαχειριστής σελίδας Facebook με αντικείμενα και χρησιμοποιουσα το boxnow αρκετά. Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κανένα ζήτημα με το boxnow, κι απ' ότι καταλαβαίνω δεν έτυχε μέχρι στιγμής. Αφού διάβασα όσα γράψατε τα λάθη μου και οι παραλήψεις μου που έγιναν επειδή στο παρελθόν δεν είχε τύχει κάτι ηταν: 1. Να αναγραψω ότι η συσκευασία περιείχε κάτι ηλεκτρονικό 2. Η συσκευασία ήταν από κουτί nitecore 3. Δεν έβγαλα βίντεο την στιγμή που τοποθετώ το κουτί στην θυρίδα διότι πίστευα ότι υπάρχει 100% κάμερα Επικοινώνησα κι εγώ με την boxnow και ανέφερε ότι όλα τα κουτιά έχουν ενσωματωμένη κάμερα κι ότι θα φανεί σε βίντεο ότι τοποθετώ κλειστό κουτί. Μέχρι στιγμής δεν Μ έχουν ξαναπάρει απ' την boxnow και αναμένω. Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην συζήτηση και θα ήθελα να αναφέρω ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ επικοινωνία και αρωγή σου που είχαμε απο την πρώτη στιγμή του συμβάντος.
Rebelos2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον θέμα. Δεν θα απέκλεια την δολιοφθορά από ανταγωνιστές που και χρόνια είναι στην πιάτσα και ξέρουν όλα τα τερτίπια, τεχνολογικά, νομικά, παραθυράκια και τρύπες ασφαλείας. Να πω επίσης πως έχω πετύχει ανεφοδιασμό σε locker, απογευματινές ώρες και έχω δει, πως να το πούμε κομψά, "περίεργες" φάτσες. Φυσικά, κάποιος θα βρει την δική μου φάτσα "περίεργη" δεν λέει κάτι αυτό, αλλά με καταλάβατε. Τέλος, έχω παραλάβει κοντά στα 50 δέματα από box -now αυτά τα χρόνια, σε κανένα δεν συνάντησα πρόβλημα. Πιο μεγάλης αξίας, ένας σκληρός δίσκος από μεγάλη αλυσίδα, 130 ευρώ. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από Rebelos2018 2
misterman Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Απορώ πως δεν έχει γίνει ήδη θέμα.Στο play store πολλές οι αναφορές για κλοπή δέματος με το box now φυσικά να κάνει τον κινέζο και τον κοσμακη να την πληρώνει.Ετσι την έπαθα κι εγώ,εδώ και 5 μερες αγνοειται το δέμα μου κι ενώ ήταν και άριστα πακεταρισμενο και τα στοιχεία εμφανή και ασφαλή που μέχρι κι ένα 2χρονο θα τα καταλάβαινε. Έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές μαζί τους,είχα ακόμη μια κακή εμπειρία(αποστολή κονσολας,100 ευρώ ζημιά γιατί την πετούσαν σαν τσουβαλι,καμία φυσικά αναγνώριση λάθους από αυτούς)και γι'αυτό το θεώρησα μεμονωμένο γεγονός.Τωρα όμως το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει. Πόσοι έχουν ανάλογη εμπειρία από το box now;προσωπικά ποτέ ξανά με αυτούς,ήδη έχω 130 ευρώ ζημια.Ιδού μερικά screenshots με αναφορές από τον κοσμο που την έπαθε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα