Black Demis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου μου ετυχε 2 φορες να ανοίξουν το δεμα (να ειναι σκισμένο μέσα στο box και τα πράγματα να ειναι σκορπισμένα) και στης δυο περιπτώσεις δεν ειναι κατι σοβαρό αξίας παιζει να γινεται δουλειά από τον διανομέα...... ψαρεύουν για κάτι ακριβό και ψάχνονται η αυτο η βρηκαν τροπο να ανοιγουν κουτια..... αυτο το θεωρω απηθανο καθος απλα θα τα επαιρναν ολα και μετα θα εβρισακαν ακρη 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Δεν ξέρεις αν ήταν στοχευμένη κλοπή στο δικό σου δέμα ή ήταν και σε άλλα δέματα στις θυρίδες.Πιστευω ότι υπάρχουν και άλλα θύματα και απλά ο καθένας νομίζει ότι έτυχε μόνο σε αυτόν. Ισως ένα χαρτί κολλημένο στο κουτί που να ζητάς απο άλλα πιθανά θύματα να επικοινωνήσουν μαζί σου και να το κάνετε πιο συλλογικό το θέμα; Πιθανότατα όταν το δει ο διανομέας να το σκίσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις........... 3
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Snoob είπε Κάτι τελευταίο: δεν κατηγορώ κανέναν, απλά επισημαίνω ότι ένα βίντεο δεν αποδεικνύει τίποτε. Είναι μια κίνηση καλής θέλησης. Ως εκεί. Αποδεικτικά, η αξία του είναι μηδαμινή. 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα το βίντεο του αποστολέα δείχνει καθαρά το δέμα να μπαίνει σε μια θυρίδα ανέπαφο, την ίδια ώρα που θα καταγραφεί και η άφεση στο locker, και το δέμα τελικά φτάσει κομμένο στην μέση, πως αμφισβητείται αυτό? Θεωρω οτι για την αναγκη αποδειξης αποστολης και παραλαβης του δεματος, σε καλη κατασταση, θα εχει μια καποια αξια. τα lockers δεν ξανα ανοιγουν, για να μπορεσει ο αλλος να το παραποιησει το δεμα Αυτο που λεμε συνηθως με τα βιντεο, ειναι σχετικα με την αποδειξη του περιεχομενου. 4 ώρες πριν, Snoob είπε Εντωμεταξύ, ειλικρινής απορία, πώς ξέρει ο οποισδήποτε τι περιέχει το πακέτο; Στην τύχη; Να παρατήσουν τότε τις μικροκλοπές και να πάνε να παίξουν κανένα τζόκερ, αν μυρίζουν τα νύχια τους και βρίσκουν παπάδες μέσα στα χιλιάδες. Δεν σκαναρονται τα δεματα για λογους ασφαλειας? Ισως εχω φαντασια, ισως και οχι. Μηπως υπαρχει τπτ υποπτο μεσα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από SabotazNic
Makis38 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, VasKag said: Εγω παλι βλεπω οτι ανοιγουν συνεχως καινουρια σημεια boxnow. Και η τελευταια "μοδα", αν μπορω να χαρακτηρισω την εκφραση, δεν ειναι υπαιθρια αλλα σε μικρα πρωην μαγαζια 10-15 τμ οπου τα γεμιζουν με θυριδες. Ειμαι περιεργος ομως, θα πρεπει να τα εχουν ανοικτα 24/7. Ανοιχτό συνεχώς χωρίς πόρτα αρκετά μεγάλο με κάμερα (ες) Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Makis38
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θεωρω οτι για την αναγκη αποδειξης αποστολης και παραλαβης του δεματος, σε καλη κατασταση, θα εχει μια καποια αξια. τα lockers δεν ξανα ανοιγουν, για να μπορεσει ο αλλος να το παραποιησει το δεμα Αυτο που λεμε συνηθως με τα βιντεο, ειναι σχετικα με την αποδειξη του περιεχομενου. Με ένα απλό edit όμως κάποιος δε μπορεί να φτιάξει το βίντεο όπως θέλει;
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Μόλις τώρα, phanispal είπε Με ένα απλό edit όμως κάποιος δε μπορεί να φτιάξει το βίντεο όπως θέλει; Τοσο "απλο" edit, δεν νομιζω. Γιατι, μετα απο ενα σημειο χτυπαει και ο συναγερμος, οποτε πρεπει να κανει edit ΚΑΙ στον ηχο, και εκει ισως φανει υποπτο (εκτος αν πχ το αφαιρεσει τελειως). Αλλα και το βιντεο, δυσκολα κοβεται και ραβεται, εκτος αν εχεις 2ο ατομο να κραταει σταθερα το κινητο οσο παιρνεις το περιεχομενο, 3ποδο κτλ
dtzgr Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Ή μπορεί πολύ απλά να το βιντεοσκοπισει κάποιος βάζοντας το καλό κουτι στη θυρίδα, αλλά όχι για να το στείλει σ' εσένα αλλά στον εαυτό του / φίλο του. Και μετά σ' εσένα να στείλει το "αλλο". Με άλλα λόγια, πώς ξέρεις / διασφαλίζεις ότι το κουτί που τοποθέτησε στη θυρίδα και βιντεοσκοπισε ήταν για να έρθει σ' εσένα και δεν πήγε άλλου ή στον ίδιο. 1
villasg Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Και αν λεω ΑΝ , ο καθε skroutz/γενικη/Acs κλπ πληρωνει καποιον/ους διανομεις του box να κανουν αυτη τη δουλεια για δυσφήμηση επειδη τους εχει παρει τα σωβρακα ...... 2 5
pcmasteralex Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 7 minutes ago, villasg said: Και αν λεω ΑΝ , ο καθε skroutz/γενικη/Acs κλπ πληρωνει καποιον/ους διανομεις του box να κανουν αυτη τη δουλεια για δυσφήμηση επειδη τους εχει παρει τα σωβρακα ...... Ούτε κατά διάνοια, θα τους έδιναν στεγνά για πολύ μεγαλύτερο κέρδος. Εγώ είμαι σίγουρος πως δεν είναι κάτι κεντρικά καθοδηγούμενο από την box, αλλά από διανομείς-κλεφτρόνια. Δυστυχώς όταν μια δουλειά είναι πολύ χαμηλά αμοιβομενη, χωρις καμία εξειδίκευση, θα μαζεύει για υπαλλήλους άτομα χαμηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Φυσικά και η πλειοψηφία θα είναι τίμιοι εργαζόμενοι, απλά ένας δυο αρκούν για να γίνει η ζημιά και να δυσφημιστεί η εταιρία. Εκεί είναι που μπαίνει και η ευθύνη της box και από εκεί να ξεκινήσει η λύση που θα δώσει. 7
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλά δεν είναι και τόσο χαμηλά αμοιβομενοι οι διανομείς θεωρώ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Αν θυμάμαι καλά, μια φορά που είχα στείλει ένα δέμα με box, μου ζητούσε να δηλώσω τι έχει μέσα. Έχει αλλάξει κάτι?
jimmyl Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Και οτι περιμενω ενα δεμα απο Temu , σε μερικες μερες , δεν ειναι τιποτα αξιας , αλλα δεν μπορω να τα βρω εδω
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ισως ένα χαρτί κολλημένο στο κουτί που να ζητάς απο άλλα πιθανά θύματα να επικοινωνήσουν μαζί σου και να το κάνετε πιο συλλογικό το θέμα; Πιθανότατα όταν το δει ο διανομέας να το σκίσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις........... Δε χρειαζεται,ειμαστε αρκετοι και εδω και στις ομαδες του fb. Αν γινει σχετικη αναρτηση,θα μαζευτουμε. 30 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αν θυμάμαι καλά, μια φορά που είχα στείλει ένα δέμα με box, μου ζητούσε να δηλώσω τι έχει μέσα. Έχει αλλάξει κάτι? Δε θα φας προστιμο αν γραψεις κατι ασχετο. 7 ώρες πριν, tsichles είπε Θεωρώ ότι η ιστορία, θα είναι χρήσιμη για τους υποψήφιους χρήστες της υπηρεσίας, ώστε να μη βρεθούν σε αντίστοιχη θέση με την δική μου. Ειμαι σε αναμονη αποζημιωσης για χαμενα ηλεκτρονικα. Η εταιρια μου ζητησε 2 φορες να τους στειλω αποδεικτικο,κατι που ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ καθως μιλαμε για χειριστηρια ps3 move και buzz,που ειναι discontinued 10 χρονια. Δε νομιζω να με αποζημιωσουν,το δεμα εχει χαθει ενα μηνα και τελευταια επικοινωνια ειχα πριν 10 μερες. θα προχωρησω σε καταγγελια,οπως τους ενημερωσα.
agap Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Η μόνη λύση για να βρεθεί ο μακρυχέρης είναι σε κουτάκι iphone να βαλει κάποιος ένα gps tracker με κάμερα μινιατούρα πάντα εντός του κουτιού και να παίζει το δέμα σε αποστολές.Κάποια στιγμή θα το ανοίξει ο ένοχος ... 6
TasosPk Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειμαι σε αναμονη αποζημιωσης για χαμενα ηλεκτρονικα. Η εταιρια μου ζητησε 2 φορες να τους στειλω αποδεικτικο,κατι που ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ καθως μιλαμε για χειριστηρια ps3 move και buzz,που ειναι discontinued 10 χρονια. Δε νομιζω να με αποζημιωσουν,το δεμα εχει χαθει ενα μηνα και τελευταια επικοινωνια ειχα πριν 10 μερες. θα προχωρησω σε καταγγελια,οπως τους ενημερωσα. Γνωστός μου που του "εχασαν" κάρτα, τους είπε οτι ειναι κάρτα συλλεκτική που βγηκε απο φακελακι και μπλα μπλα μπλα και τους ε στειλε screenshot τις αγγελιες του ebay. Το δέχτηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα