rallistas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 12 hours ago, Rebelos2018 said: Νομίζω ότι σε δέματα μεταξύ ιδιωτών πέφτει ψείρισμα. Από περιέργεια, διαπίστωσα πως η πορτοκαλί αλυσίδα, στέλνει προϊόντα αξίας μέχρι 700 ευρώ με box now. Άρα, τι λέμε, πως δεν κάνουν σωστή χρήση της υπηρεσίας; Eγω τον τελευταιο καιρο που πηρα 2-3 πραγματα αξιας με συσκευασια "Πλαισιο-Public" κτλ δεν ειχα θεμα. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι η σακουλα ηταν σκισμενη διακριτικα, ακριβως στα πλαγια που φαινονται τα νουμερα-σχεδια στα κουτια παπουτσιων.Κι απο τις 2 μεριες
mastrokwstas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Εχουν ανοίξει αγγελία πάντως για Security Supervisor 🧐 ""Αναζητούμε υπεύθυνο/η και έμπειρο/η Security Supervisor για την εποπτεία των δραστηριοτήτων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές. Ο ρόλος αυτός διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών στοιχείων, των οχημάτων και των δεμάτων στο κέντρο διανομής" 2 3
korakios Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 21 ώρες πριν, Gulik είπε Μπήκε νέα επιλογή κατά την αγορά κωδικού για αποστολή δέματος, κατά την οποία επιλέγουμε ΕΥΡΟΣ αξίας δέματος. πολύ σωστό , τουλάχιστον τώρα είναι σαφέστατο τι παίζει με αποζημίωση
lector Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 7 ώρες πριν, mastrokwstas είπε Εχουν ανοίξει αγγελία πάντως για Security Supervisor 🧐 ""Αναζητούμε υπεύθυνο/η και έμπειρο/η Security Supervisor για την εποπτεία των δραστηριοτήτων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές. Ο ρόλος αυτός διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών στοιχείων, των οχημάτων και των δεμάτων στο κέντρο διανομής" Αυτο μαλλον αφορα εξωτερικες ... απειλες, και οχι εσωτερικες που συζητουνται στο τοπικ εδω.
j_karigiannis Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Σήμερα συνέβη και σε μένα. Κουτί με μπαταρίες ups, σκισμένο στο πλάι. Μίλησα με το μαγαζί και φυσικά το κουτί τους έφυγε άρτιο απο εκείνους. Και το πιστεύω γιατί το κουτί και η ταινία ήταν με επωνυμία του καταστήματος και μέσα είχαν βάλει "γαριδάκια".
kotsonatos04 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, μάλλον δεν έγινε καλή συσκευασία από το μαγαζί και πως εσύ νόμισες πως παρήγγειλες μπαταρίες, μα στην πραγματικότητα παρηγγειλες «γαριδάκια». 1
mariosnik_ Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μάλλον ως γαριδάκια εννοεί κάτι μικρά αφρολέξ σαν μπίλιες που τα βάζεις στις συσκευασίες για να απορροφάνε τους κραδασμούς. 3
j_karigiannis Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Ναι εννοώ τα μικρά φελιζολ όπως στη φωτογραφία από πάνω.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές την υπηρεσία και δεν είχα θέμα όμως προχθές στο τικ τοκ είδα μια κοπέλα που έλεγε ότι έχουν γίνει τελευταία πολλά περιστατικά και ότι λόγος είναι η κακή συντήρηση από την εταιρεία δηλαδή μερικά δεν κλείνουν καλά ενώ άλλα ανοίγουν κατά λάθος. 6
StamTheMan Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές την υπηρεσία και δεν είχα θέμα όμως προχθές στο τικ τοκ είδα μια κοπέλα που έλεγε ότι έχουν γίνει τελευταία πολλά περιστατικά και ότι λόγος είναι η κακή συντήρηση από την εταιρεία δηλαδή μερικά δεν κλείνουν καλά ενώ άλλα ανοίγουν κατά λάθος. Καλα πες της.
k_w_t Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Παντως αρχιζει και φτιαχνει ολοκληρα καταταστηματα με θυριδες. Ειδα 2 προσφατα .. 1
nagual Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Καλησπέρα! Εμένα το θέμα έχει ξεκινήσει από 28 Μαρτίου. Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από boxnow ήταν πριν ένα μηνα. Δεν απαντούν πλέον στα μηνύματα μου. Την επόμενη εβδομάδα θα προβώ σε καταγγελία. Το θέμα είναι που;
listerstorm Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Παρήγγειλα και εγώ με box κάτι ψιψιψόνια για το αυτοκίνητο. Ο αποστολέας τύλιξε τα προϊόντα σε μαύρη σακούλα και τα συσκέυασε. Παραλαμβάνω και βλέπω την μισή ταινία ξεκολλημένη, στα σημεία εκείνα σκίσιμο και ταυτόχρονα σκίσιμο στο κομμάτι της μαύρης σακούλας που περιείχε τα προϊόντα! Δεν του γέμισαν το μάτι και λέει άστο. Είναι δυνατόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα