Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, Rebelos2018 said:

Νομίζω ότι σε δέματα μεταξύ ιδιωτών πέφτει ψείρισμα. 

Από περιέργεια, διαπίστωσα πως η πορτοκαλί αλυσίδα, στέλνει προϊόντα αξίας μέχρι 700 ευρώ με box now. 

Άρα, τι λέμε, πως δεν κάνουν σωστή χρήση της υπηρεσίας; 

Eγω τον τελευταιο καιρο που πηρα 2-3 πραγματα αξιας με συσκευασια "Πλαισιο-Public" κτλ δεν ειχα θεμα.

Απλα μου εκανε εντυπωση οτι η σακουλα ηταν σκισμενη διακριτικα, ακριβως στα πλαγια που φαινονται τα νουμερα-σχεδια στα κουτια παπουτσιων.Κι απο τις 2 μεριες

• Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχουν ανοίξει αγγελία πάντως για Security Supervisor 🧐
""Αναζητούμε υπεύθυνο/η και έμπειρο/η Security Supervisor για την εποπτεία των δραστηριοτήτων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές. Ο ρόλος αυτός διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών στοιχείων, των οχημάτων και των δεμάτων στο κέντρο διανομής" 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Gulik είπε

Μπήκε νέα επιλογή κατά την αγορά κωδικού για αποστολή δέματος, κατά την οποία επιλέγουμε ΕΥΡΟΣ αξίας δέματος. 

πολύ σωστό , τουλάχιστον τώρα είναι σαφέστατο τι παίζει με αποζημίωση :) 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Εχουν ανοίξει αγγελία πάντως για Security Supervisor 🧐
""Αναζητούμε υπεύθυνο/η και έμπειρο/η Security Supervisor για την εποπτεία των δραστηριοτήτων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές. Ο ρόλος αυτός διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών στοιχείων, των οχημάτων και των δεμάτων στο κέντρο διανομής" 

Αυτο μαλλον αφορα εξωτερικες ... απειλες, και οχι εσωτερικες που συζητουνται στο τοπικ εδω.

Δημοσ.

Σήμερα συνέβη και σε μένα. Κουτί με μπαταρίες ups, σκισμένο στο πλάι. Μίλησα με το μαγαζί και φυσικά το κουτί τους έφυγε άρτιο απο εκείνους. Και το πιστεύω γιατί το κουτί και η ταινία ήταν με επωνυμία του καταστήματος και μέσα είχαν βάλει "γαριδάκια".

Δημοσ.

Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, μάλλον δεν έγινε καλή συσκευασία από το μαγαζί και πως εσύ νόμισες πως παρήγγειλες μπαταρίες, μα στην πραγματικότητα παρηγγειλες «γαριδάκια».

• Haha 1
Δημοσ.

Μάλλον ως γαριδάκια εννοεί κάτι μικρά αφρολέξ σαν μπίλιες που τα βάζεις στις συσκευασίες για να απορροφάνε τους κραδασμούς. 

• Like 3
Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές την υπηρεσία και δεν είχα θέμα όμως προχθές στο τικ τοκ είδα μια κοπέλα που έλεγε ότι έχουν γίνει τελευταία πολλά περιστατικά και ότι λόγος είναι η κακή συντήρηση από την εταιρεία δηλαδή μερικά δεν κλείνουν καλά ενώ άλλα ανοίγουν κατά λάθος. 

• Haha 6
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές την υπηρεσία και δεν είχα θέμα όμως προχθές στο τικ τοκ είδα μια κοπέλα που έλεγε ότι έχουν γίνει τελευταία πολλά περιστατικά και ότι λόγος είναι η κακή συντήρηση από την εταιρεία δηλαδή μερικά δεν κλείνουν καλά ενώ άλλα ανοίγουν κατά λάθος. 

Καλα πες της.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Εμένα το θέμα έχει ξεκινήσει από 28 Μαρτίου. Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από boxnow ήταν  πριν ένα μηνα. Δεν απαντούν πλέον στα μηνύματα μου. Την επόμενη εβδομάδα θα προβώ σε καταγγελία. Το θέμα είναι που;

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ με box κάτι ψιψιψόνια για το αυτοκίνητο. Ο αποστολέας τύλιξε τα προϊόντα σε μαύρη σακούλα και τα συσκέυασε.

Παραλαμβάνω και βλέπω την μισή ταινία ξεκολλημένη, στα σημεία εκείνα σκίσιμο και ταυτόχρονα σκίσιμο στο κομμάτι της μαύρης σακούλας που περιείχε τα προϊόντα! 

Δεν του γέμισαν το μάτι και λέει άστο.

Είναι δυνατόν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...