tsichles Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, nikos2004dj είπε θα παρεθεσω και εγω την δικη μου εμπειρια ... εχω 1500+ συναλλαγες μεσω βεντορα ..οι 1400 για να μη πω 1450 ειναι μεσω boxnow οποτε εχω πολυ καλη εμπειρια ! πλεον στο βεντορα ακομα και μικρο να ειναι το δεμα επιλέγω τη μεσαια θυριδα ή την μεγάλη και θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί . το τελευταίο χρόνο έχω 4 χαμένα δέματα ( 3 μικρό μέγεθος και 1 μεγάλο ) ..το μεγάλο πραγματικά απορώ πως χαθηκε ... γιατι ηταν και βαρύ ..πιθανολογώ ομως οτι αυτοι που <<χανουν >> τα δεματα ξερουν πολυ καλα τι κάνουν ..πχ το μεγαλο μεγεθος θα μπορούσε να ειναι ενα gaming pc τα μικρά ομως ειμαι σιγουρος οτι τα περνάνε λογω βάρους για κινητά ή κατι ακριβό ,πχ κοσμημα, ρολοι ή κατι αναλογο και γι αυτο το λόγο τα κλέβουν .. ........ οταν παρεις τηλεφωνο για να ρωτησεις τι εχει γινει με το δεμα υπάρχουν 2 περιπτώσεις .. η μια ειναι οτι χαθηκε στην αποθηκη και η αλλη σε ρωτανε αν εβαλες το δεμα στη θυριδα .... και καπου εκει ξεκινάει το προβλημα .. το λοκερ που χρησιμοποιούσα ειναι σε σουπερμαρκετ το οποιο εχει κάμερες αλλα η box για προσωπικα δεδομενα δε μπορει να παρει το βιντεο ... μετα απο ερωτηση που μου κανανε αν εβαλα το δεμα μεσα στο λοκερ ,τους απαντησα ναι το εβαλα και μπορείτε να δειτε και τις κάμερες ... αλλα πηρα την παραπανω απαντηση ... προσωπικά πλεον ακριβα αντικειμενα δε θα τα στειλω με boxnow ... ειδικά τελευταία ειχα και πολλα χτυπημενα δεματα ... και παντα μα ΠΑΝΤΑ βιντεοσκοπω την παράδοση του δεματος στο λοκερ με καμερα μεσα απο το αμαξι η με το κινητο για να ειμαι σιγουρος ... φιλε μου δυστηχως εισαι ατυχος ...στο φαγανε και δε ξερω κατα ποσο θα μπορεσεις να βγαλεις και ακρη ... Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τον χρόνο σου και την εμπειρία σου. Αιτιολογημένη σκέψη... Δυστυχώς ατυχία. Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω. Είναι αξιοπερίεργο, πως μια τόσο καλή ιδέα, παραπαίει. Στην ΕΕΤΤ, ο CEO δείχνει αξιολογότατος. Φαντάζομαι το βουνό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και τον αδυσώπητο ανταγωνισμό από τον οδοστρωτήρα Skroutz. Τεςπα, ατυχία και πολύ κρίμα.
nikos2004dj Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 minute ago, tsichles said: Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τον χρόνο σου και την εμπειρία σου. Αιτιολογημένη σκέψη... Δυστυχώς ατυχία. Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω. Είναι αξιοπερίεργο, πως μια τόσο καλή ιδέα, παραπαίει. Στην ΕΕΤΤ, ο CEO δείχνει αξιολογότατος. Φαντάζομαι το βουνό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και τον αδυσώπητο ανταγωνισμό από τον οδοστρωτήρα Skroutz. Τεςπα, ατυχία και πολύ κρίμα. το προβλημα ειναι καθαρα δικο τους και εχει να κάνει με την επιλογη σημειων χωροθετησης .. εφόσον μετακινούνται αντικείμενα αξίας θα επρεπε ο πελάτης να εισερχεται σε χωρο κλειστο με κάμερες ..κατι σαν τα mini rooms που εχει σε μερικα atm απο καταστήματα τραπεζών .. με αυτο τον τροπο αρχικά θα είχανε υλικό για το αν μπηκε το δεμα και σε τι κατάσταση όσο και για το αν βγηκε και μπηκε στο αμαξι ... επειτα κατα τη διαλογη στο κέντρο διαμετακομισης θα πρεπε και εκει να υπάρχει το ιδιο και χρεωση δεμάτων ανα υπάλληλο ωστε να καταφερουν και να εντοπισουν το λαθος αν γινει .. ωστόσο τα παραπανω απαιτούν ισως μεγαλυτερο χρονο εξυπηρετησης και σιγουρα απαιτουν μεγαλυτερο κοστος ανα αποστολή . .. να μην αναφερω για το τηλεφωνικο κεντρο στο οποιο για να βρεις ανθρωπο να μιλησεις πρεπει να καλέσεις 50φορες μερικές μέρες ... δε ξερω ...συμφωνω οτι ειναι κατι καινουριο και θελει στρωσιμο αλλα αν θες να πας ψηλα πρεπει να ανεβεις ανηφορα... και κατα τη γνωμη μου μονο κατηφόρα βλεπω στο επιπεδο εξυπηρετησης .. επισης αν τα συμβατικά κουριερ ριξουν τις τιμές και βαλουν στα καταστηματα τους αναλογου τυπου θυριδες για 24ωρη προσβαση τοτε θα αποτελεσει ευκολα παρελθον το boxnow .. 10
Makis38 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Υπάρχει τουλάχιστον 1 στην πόλη που ζω σε κλειστό χώρο και όντως έχει κάμερες, οπότε φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλα. Αλλά με αυτά που διαβάζω τώρα, τέλος και εγώ αν και το θεωρούσα πολύ καλή λύση.
polaki Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 37 minutes ago, mariosnik_ said: Δεν το θυμάμαι το συμβάν, αν έτυχε και το ανέφερες εδώ μέσα. Είναι απίστευτο. Ουσιαστικά ξέρεις τι έκαναν, κάποιος από μέσα το άνοιξε, το έκλεψε, αλλά επειδή είδαν ότι δεν τους έπαιρνε, ξαναέβαλαν μέσα το προϊόν. Φίλε έπρεπε να φάνε μήνυση να δουν μέσω αποτυπωμάτων τι παίζει. Μακριά και αγαπημένοι πλέον από την εταιρεία με όσα διαβάζω εδώ, δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, ξεκάθαρα κάτι γίνεται από μέσα και πιθανόν εν γνώση τους. Το ποστ μου ήταν αυτό: 3 1
VasKag Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εγω παλι βλεπω οτι ανοιγουν συνεχως καινουρια σημεια boxnow. Και η τελευταια "μοδα", αν μπορω να χαρακτηρισω την εκφραση, δεν ειναι υπαιθρια αλλα σε μικρα πρωην μαγαζια 10-15 τμ οπου τα γεμιζουν με θυριδες. Ειμαι περιεργος ομως, θα πρεπει να τα εχουν ανοικτα 24/7. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από VasKag 2
mariosnik_ Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, VasKag είπε Εγω παλι βλεπω οτι ανοιγουν συνεχως καινουρια σημεια boxnow. Και η τελευταια "μοδα", αν μπορω να χαρακτηρισω την εκφραση, δεν ειναι υπαιθρια αλλα σε μικρα πρωην μαγαζια 10-15 τμ οπου τα γεμιζουν με θυριδες. Ειμαι περιεργος ομως, θα πρεπει να τα εχουν ανοικτα 24/7. Έχω μπει σε τέτοιο μαγαζί πριν λίγο καιρό. Λογικά κάπου εκεί θα υπάρχει και κάμερα. Αλλά δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος. Έτσι απλά μπαίνεις μέσα ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις.
james01gr Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, pace είπε Να το παραβίασαν αποκλείεται;; ηλεκτρονικά εννοώ και να το έκλεισαν πάλι. με βοήθεια από μέσα από το σύστημα ή και χωρίς, με υποκλοπή κωδικού ας πούμε… Εάν με κάποιο τρόπο το παραβιάζουν τοτε θα υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό ίχνος. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι η πρώτη περίπτωση και εφόσον υπάρχει η παραβίαση σίγουρα θα το γνωρίζει η box. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Βέβαια,εάν ισχύει πως τα κουτιά παραβιάζονται, είναι τεράστιο θέμα...
stratos979 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Απίστευτα πράγματα, λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία σου ξέρω πως είναι να σου βουτάνε πράγματα μακρυχέρηδες υπάλληλοι Μπορείς να ξεκινήσεις με μήνυση στην εταιρεία πιστεύω, γιατί ναι έχει υπαιτιότητα Πρέπει να συμβουλευτείς δικηγόρο Θα παρακολουθώ το θέμα γιατί έλεγα τα καλύτερα για την Box, αλλά βγήκε φόλα τελικά 4
contravener Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Και σε εμένα έχει τύχει να παραλάβω με boxnow και το δεμα (Temu) να ειναι σκισμένο. Όχι σε κάποια γωνία, χωρούσε χέρι μέσα από την τρύπα. Επίσης, κάποια από τα νάυλον που τυλίγουν τα επιμέρους αντικείμενα ήταν ανοιγμένα και υπήρχαν προϊόντα χύμα μέσα στη μεγάλη σακούλα (η οποία περιείχε, όπως είπα, διάφορα αντικείμενα).Δεν έλειπε κάτι ευτυχώς. Πιθανότατα να το άνοιξαν, να είδαν τις μαϊμουδιές και να μην τους κίνησε το ενδιαφέρον. Αν είχα κάτι μεγαλύτερης αξίας δεν ξέρω αν θα έβγαζα άκρη. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από contravener 2 2
tsichles Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stratos979 είπε Απίστευτα πράγματα, λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία σου ξέρω πως είναι να σου βουτάνε πράγματα μακρυχέρηδες υπάλληλοι Μπορείς να ξεκινήσεις με μήνυση στην εταιρεία πιστεύω, γιατί ναι έχει υπαιτιότητα Πρέπει να συμβουλευτείς δικηγόρο Θα παρακολουθώ το θέμα γιατί έλεγα τα καλύτερα για την Box, αλλά βγήκε φόλα τελικά Το τελευταίο που θα επιθυμούσα, είναι η μείωση της αξίας μίας εταιρείας και αντίστοιχα του κόσμου που την αποτελεί. Λίγοι καταστρέφουν το καλό όνομα μιας προσπάθειας πολλών. Ευχομαι στο τέλος να γράψω το μήνυμα "ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ την boxnow" Για να δούμε... 25 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μονο της box παραβιάζουν? Τα skroutz points γιατί δεν έχουν θέμα? Γιατί από ότι φαίνεται έχουν βρει λύση στο πρόβλημα που δεν έχει βρει η box. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Επεξ/σία 19 Μαρτίου από tsichles
enrique19 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Προσωπικα δεν θα εστελνα ποτέ και με τίποτα με box now κατι αξιας πανω απο 50 ως 60 ευρω το πολυ δηλαδη παππουτσια καθημερινα. Βγάλε άκρη τωρα..και φυσικά η ψυχολογική φθόρα δεν αποζημιώνεται. 1
UncleKim Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Δεν νομίζω οτι το άνοιγμα κουτιών γίνεται τυχαία. Μήπως τα περνάνε από τίποτα x-ray or something, και μετά πέφτει το κατάλληλο τηλεφώνημα? Ότι έχω στείλει-λάβει (είτε απο/προς ιδιώτη είτε από Skroutz/Temu) δεν είχα κανένα θέμα, έως τώρα. Το ζήτημα είναι να πάρει σωστή και επίσημη θέση η εταιρεία, γιατι τα κρούσματα είναι πολλά. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν όλο αυτό, με κάποιο τρόπο, είναι και δολιοφθορά από ανταγωνιστή, ειδικά κάποιον που γνωρίζει καλά το νομικό πλάισιο που διέπει τις ταχυμεταφορές.
tsichles Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, UncleKim είπε Το ζήτημα είναι να πάρει σωστή και επίσημη θέση η εταιρεία, γιατι τα κρούσματα είναι πολλά. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν όλο αυτό, με κάποιο τρόπο, είναι και δολιοφθορά από ανταγωνιστή, ειδικά κάποιον που γνωρίζει καλά το νομικό πλάισιο που διέπει τις ταχυμεταφορές. Το κυριότερο είναι η επίσημη θέση της εταιρείας. Θα κρατήσω το θέμα ενημερωμένο για οτιδήποτε. Προσωρινα δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση ΚΑΙ σε kind reminder. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας 1
Artman13 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Το Temu τις τελευταίες μέρες αρχισε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Courier μάλλον αρχίσανε να κάνουν "αναλήψεις" και σε αυτούς.
UncleKim Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, tsichles είπε Το κυριότερο είναι η επίσημη θέση της εταιρείας. Θα κρατήσω το θέμα ενημερωμένο για οτιδήποτε. Προσωρινα δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση ΚΑΙ σε kind reminder. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Για αποζημίωση, δεν είμαι αισιόδοξος. Ούτε ακόμα για τα 100,00€. Ελπίζω να είμαι λάθος. Αλλά θα περίμενα μια προσωποιημένη απάντηση, διάθεση για διερεύνηση του προβλήματος και να ασχοληθούν όπως πρέπει. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα