afragorn Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 32 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ναι σωστά διότι το μοντέλο λειτουργίας μιας εταιρείας που βγαίνει οικονομικότερο είναι λόγος για να χαθεί το δέμα. Αναρωτιέμαι αν τα σκέφτονται όσοι τα λένε αυτά, και δυστυχώς δεν είναι και λίγοι εδώ μέσα. Το box είναι φτηνό διότι αντί να απασχολεί 50 εργαζομένους με μηχανάκια σε μια πόλη να μοιράζουν κατοίκον απασχολεί μόνο 2 για να τα πάνε στις θυρίδες και γλυτώνει προφανώς απίστευτα ποσά. Το ότι ο εν λόγω τρόπος λειτουργίας είναι πιο οικονομικός δεν είναι σε καμία περίπτωση αιτία να χάνονται τα δέματα ή να "χάνονται". Αυτό γίνεται επειδή στις αποθήκες τους δεν έχουν κάμερες και γενικά φαίνεται να μην τους απασχολεί να το λύσουν Η ευκολία που παρέχει (πας όποτε θες και αφήνεις ή παραλαμβάνεις ένα πακέτο) είναι και το μεγάλο αρνητικό της όλης διαδικασίας. Από την μία ο αποστολέας πάει όποτε θέλει και βάζει ένα πακέτο στο κουτί χωρίς να ελέγχεται τι στέλνει( ούτε ζυγίζεται, ούτε βλέπει ένας άνθρωπος την κατάσταση της συσκευασίας, κλπ) και από την άλλη ο παραλήπτης δε μπορεί να αρνηθεί την παραλαβή εάν η συσκευασία είναι σε κακή κατάσταση. Πατάς τον κωδικό και δε ξέρεις αν θα δεις τον μίστερ Ζονγκ... Οπότε θεωρώ λογικό να μη πρέπει να το επιλέγουμε για κάτι ακριβό ή ευαίσθητο. Κούριερ και εάν χρειαστεί έξτρα ασφάλιση. 2
mariosnik_ Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Ναι σωστά διότι το μοντέλο λειτουργίας μιας εταιρείας που βγαίνει οικονομικότερο είναι λόγος για να χαθεί το δέμα. Αναρωτιέμαι αν τα σκέφτονται όσοι τα λένε αυτά, και δυστυχώς δεν είναι και λίγοι εδώ μέσα. Το box είναι φτηνό διότι αντί να απασχολεί 50 εργαζομένους με μηχανάκια σε μια πόλη να μοιράζουν κατοίκον απασχολεί μόνο 2 για να τα πάνε στις θυρίδες και γλυτώνει προφανώς απίστευτα ποσά. Το ότι ο εν λόγω τρόπος λειτουργίας είναι πιο οικονομικός δεν είναι σε καμία περίπτωση αιτία να χάνονται τα δέματα ή να "χάνονται". Αυτό γίνεται επειδή στις αποθήκες τους δεν έχουν κάμερες και γενικά φαίνεται να μην τους απασχολεί να το λύσουν Η τιμή έχει άμεση σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά όχι πάντα. Για εμένα προσωπικά δεν με ένοιαζε μέχρι που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για το box. Μάλιστα είχα βρει δύο μαγαζιά που έστελναν μέσω box δωρεάν, δεν ξέρω πως το έκαναν αυτό, ίσως ενσωματώσαν την τιμή του box στην τιμή του προϊόντος, πάντως εγώ άμα μου λένε δωρεαν αποστολή με box, κάτι μου βρωμάει εντελώς. Επεξ/σία 10 Απριλίου από mariosnik_
1comment Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιός διανομέας έκλεψε το χαμένο δέμα ώστε να σταματήσει να γίνεται. Εκτός αν η ίδια η εταιρία δεν θέλει. Η λογική λέει ότι όποιος ανοίγει τη θυρίδα για να βάλει-βγάλει τις αποστολές φαίνεται στο σύστημα. Αντίστοιχα, αυτός που θα τις βάλει στη θυρίδα προορισμού. Αν χάθηκε κάτι, προφανώς ένας από τους δύο το έκλεψε. Εκτός αν δεν καταγράφεται τίποτα και είναι όλα αέρα πατέρα. Έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο με θυρίδα acs? Στις 6/4/2025 στις 4:32 ΜΜ, nagual είπε Ναι γράψω και εγώ σε συνέχεια του παραπάνω και μετά από αρκετά μηνύματα με boxnow το δέμα βρεθηκε και πήγε στο προορισμό του... ανοιγμένο όμως και με το περιεχόμενο να λείπει. Το περιεχόμενο δεν ήταν γυαλιά, ούτε κάτι αξίας. Μου έκανε εντύπωση που παρόλο το δέμα είχε ήδη ξεκινήσει για το προορισμό του από το πρωί, το μεσημέρι έλαβα το παρακάτω μήνυμα: "Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας και λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση. Σε συνέχεα της επικοινωνίας μας , Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε διαδικασία ελέγχου της αποστολής σας, και θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο ,θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για το περιεχόμενο ; Εκτιμούμε την αναμονή σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Για οτιδήποτε περαιτέρω, παραμένουμε στη διάθεσή σας." Λες ότι το αντικείμενο έλειπε. Τι έκανες μετά; Έχεις κάνει αίτημα αποζημίωσης; Τι σου απάντησαν για την απώλεια; Επεξ/σία 10 Απριλίου από 1comment
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 11 λεπτά πριν, 1comment είπε Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιός διανομέας έκλεψε το χαμένο δέμα ώστε να σταματήσει να γίνεται. Εκτός αν η ίδια η εταιρία δεν θέλει. Η λογική λέει ότι όποιος ανοίγει τη θυρίδα για να βάλει-βγάλει τις αποστολές φαίνεται στο σύστημα. Αντίστοιχα, αυτός που θα τις βάλει στη θυρίδα προορισμού. Αν χάθηκε κάτι, προφανώς ένας από τους δύο το έκλεψε. Εκτός αν δεν καταγράφεται τίποτα και είναι όλα αέρα πατέρα. Έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο με θυρίδα acs? Λες ότι το αντικείμενο έλειπε. Τι έκανες μετά; Έχεις κάνει αίτημα αποζημίωσης; Τι σου απάντησαν για την απώλεια; https://www.insomnia.gr/forums/topic/840685-boxnow-κλοπή-δέματος/page/27/#findComment-60683590
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, afragorn είπε Η ευκολία που παρέχει (πας όποτε θες και αφήνεις ή παραλαμβάνεις ένα πακέτο) είναι και το μεγάλο αρνητικό της όλης διαδικασίας. Από την μία ο αποστολέας πάει όποτε θέλει και βάζει ένα πακέτο στο κουτί χωρίς να ελέγχεται τι στέλνει( ούτε ζυγίζεται, ούτε βλέπει ένας άνθρωπος την κατάσταση της συσκευασίας, κλπ) και από την άλλη ο παραλήπτης δε μπορεί να αρνηθεί την παραλαβή εάν η συσκευασία είναι σε κακή κατάσταση. Πατάς τον κωδικό και δε ξέρεις αν θα δεις τον μίστερ Ζονγκ... Οπότε θεωρώ λογικό να μη πρέπει να το επιλέγουμε για κάτι ακριβό ή ευαίσθητο. Κούριερ και εάν χρειαστεί έξτρα ασφάλιση. Δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο αυτό. Ο αποστολέας πάντα στέλνει κάτι αλλιώς κινδυνεύει να καρφωθεί εύκολα από τις κάμερες, όπου έστω υπάρχουν αλλά θα ήταν και το εύκολο για την εταιρεία να αναφέρει απλώς ότι βρήκε την θυρίδα άδεια και τέλος, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, όλες οι αναφορές είναι χάθηκε στο δρόμο και το ψάχνουν. Επίσης πάλι θα ήταν πολύ εύκολο για τον αποστολέα να βάλει μέρα πέτρες ίδιου βάρους οπότε δεν διασφαλίζεται τίποτα. Τόσες μαρτυρίες που υπάρχουν πλέον για δέματα χαμένα αλλά κυρίως για τα ανοιχτά/ψαχουλεμένα φαίνεται πως οι απώλειες είναι αν όχι αποκλειστικά τότε κυρίως, εκ των έσω. Η δουλειά φαίνεται να γίνεται στις αποθήκες όπου μάλλον δεν υπάρχουν κάμερες ούτε κάποια άλλη πρόληψη εκ μέρους της εταιρείας για να αποφεύγεται αυτό και δείχνει ότι η εταιρεία μέχρι τώρα απλά δεν νοιάζεται. Και στις άλλες εταιρείες θα μπορούσε να γίνει το ίδιο αλλά φαίνεται ότι σε τέτοιο βαθμό γίνεται μόνο στην συγκεκριμένη και δεν φταίει το μοντέλο με τις θυρίδες για αυτό 45 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Η τιμή έχει άμεση σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά όχι πάντα. Για εμένα προσωπικά δεν με ένοιαζε μέχρι που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για το box. Μάλιστα είχα βρει δύο μαγαζιά που έστελναν μέσω box δωρεάν, δεν ξέρω πως το έκαναν αυτό, ίσως ενσωματώσαν την τιμή του box στην τιμή του προϊόντος, πάντως εγώ άμα μου λένε δωρεαν αποστολή με box, κάτι μου βρωμάει εντελώς. Η τιμή εν προκειμένω δεν έχει σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (ταχύτητα αποστολής/μη απώλεια) αλλά με το μοντέλο λειτουργίας των θυρίδων όπως είπα και πριν. Τα μαγαζιά που δίνουν δωρεάν μεταφορικά με box έχουν αρκετά απλή εξήγηση. Όταν εγώ σαν ιδιώτης μπορώ να στείλω με 1-2€ τότε τα μαγαζιά που κάνουν συμβάσεις με χαμηλότερες τιμές φατνάσου πόσο λίγο τους κοστίζει. Απλά απορροφούν την -αμελητέα- τιμή και τέλος 40 λεπτά πριν, 1comment είπε Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιός διανομέας έκλεψε το χαμένο δέμα ώστε να σταματήσει να γίνεται. Εκτός αν η ίδια η εταιρία δεν θέλει. Η λογική λέει ότι όποιος ανοίγει τη θυρίδα για να βάλει-βγάλει τις αποστολές φαίνεται στο σύστημα. Αντίστοιχα, αυτός που θα τις βάλει στη θυρίδα προορισμού. Αν χάθηκε κάτι, προφανώς ένας από τους δύο το έκλεψε. Εκτός αν δεν καταγράφεται τίποτα και είναι όλα αέρα πατέρα. Αυτό είναι εξοργιστικό της υπόθεσης. Ότι το να προλάβεις αυτές τις καταστάσεις δεν είναι πυρηνική φυσική. Απλά μάλλον οι μέτοχοι όσο βλέπουν τα νούμερα με τα κέρδη της εταιρείας να συνεχίζουν να ανεβαίνουν δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Απριλίου Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 54 λεπτά πριν, 1comment είπε Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιός διανομέας έκλεψε το χαμένο δέμα ώστε να σταματήσει να γίνεται. Εκτός αν η ίδια η εταιρία δεν θέλει. Η λογική λέει ότι όποιος ανοίγει τη θυρίδα για να βάλει-βγάλει τις αποστολές φαίνεται στο σύστημα. Αντίστοιχα, αυτός που θα τις βάλει στη θυρίδα προορισμού. Αν χάθηκε κάτι, προφανώς ένας από τους δύο το έκλεψε. Εκτός αν δεν καταγράφεται τίποτα και είναι όλα αέρα πατέρα. Έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο με θυρίδα acs? Λες ότι το αντικείμενο έλειπε. Τι έκανες μετά; Έχεις κάνει αίτημα αποζημίωσης; Τι σου απάντησαν για την απώλεια; Γιατί επειδή δεν θέλουν να προσλάβουν κόσμο δίνουν σάκους σε άτομα εκτός εταιρίας με τον κωδικό να πάνε να μοιράσουν δέματα Στα ντουλάπια έχουν πρόσβαση με κωδικό διαχειριστή, δεν έχουν μπει ακόμα στο κόπο να κάνουν λογαριασμό με συγκεκριμένες προσβάσεις για τους διανομείς Οπότε αυτόματα όταν δίνεις κωδικο σε άτομα εκτός εταιρίας η δεν φροντίζεις να έχεις να αλλάζει κάθε μέρα ο κωδικός τα θέλει ο κωλο σου 1
lector Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ναι σωστά διότι το μοντέλο λειτουργίας μιας εταιρείας που βγαίνει οικονομικότερο είναι λόγος για να χαθεί το δέμα. Αναρωτιέμαι αν τα σκέφτονται όσοι τα λένε αυτά, και δυστυχώς δεν είναι και λίγοι εδώ μέσα. Το box είναι φτηνό διότι αντί να απασχολεί 50 εργαζομένους με μηχανάκια σε μια πόλη να μοιράζουν κατοίκον απασχολεί μόνο 2 για να τα πάνε στις θυρίδες και γλυτώνει προφανώς απίστευτα ποσά. Το ότι ο εν λόγω τρόπος λειτουργίας είναι πιο οικονομικός δεν είναι σε καμία περίπτωση αιτία να χάνονται τα δέματα ή να "χάνονται". Αυτό γίνεται επειδή στις αποθήκες τους δεν έχουν κάμερες και γενικά φαίνεται να μην τους απασχολεί να το λύσουν Σε καμια περιπτωση δε δικαιολογω την απωλεια ή την κλοπη δεματων. Απλα τονιζω οτι οταν προκειται για κατι μεγαλης αξιας ενα παραπανω μετρο ασφαλειας δε βλαπτει, ακομα κι αν ειναι σε βαρος του (οπωσδηποτε) βολικου μοντελου της boxnow.
1comment Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Γιατί επειδή δεν θέλουν να προσλάβουν κόσμο δίνουν σάκους σε άτομα εκτός εταιρίας με τον κωδικό να πάνε να μοιράσουν δέματα Στα ντουλάπια έχουν πρόσβαση με κωδικό διαχειριστή, δεν έχουν μπει ακόμα στο κόπο να κάνουν λογαριασμό με συγκεκριμένες προσβάσεις για τους διανομείς Οπότε αυτόματα όταν δίνεις κωδικο σε άτομα εκτός εταιρίας η δεν φροντίζεις να έχεις να αλλάζει κάθε μέρα ο κωδικός τα θέλει ο κωλο σου Τόσο χύμα που το περιγράφεις, απορώ πώς δεν είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά των κλοπών... Δηλαδή πραγματικά αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ούτε θα σε πιάσουν, ούτε θα σε διώξουν, ούτε θα σε μηνύσουν γιατί δεν θα σε βρουν, γιατί να μην κλέψεις 5 στα 10 δέματα; Νομίζω ότι η κατάσταση πρέπει να είναι πολύ χειρότερη από όσα μαθαίνονται. Γιατί πολλοί δεν έχουν ούτε σοσιαλ, ούτε είναι σε φορουμ για να το πουν. Εντωμεταξύ δεν βλέπω ιδιαίτερα εύκολη τη διαδικασία αποζημίωσης. Σου βγάζουν το λάδι και με πολύ κόπο αν σου τα δώσουν και μόνο αν πρόκειται για χαμένο. Αν πρόκειται για ανοιγμένο, άντε να το αποδείξεις... Επεξ/σία 10 Απριλίου από 1comment
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Απριλίου Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 23 λεπτά πριν, 1comment είπε Τόσο χύμα που το περιγράφεις, απορώ πώς δεν είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά των κλοπών... Δηλαδή πραγματικά αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ούτε θα σε πιάσουν, ούτε θα σε διώξουν, ούτε θα σε μηνύσουν γιατί δεν θα σε βρουν, γιατί να μην κλέψεις 5 στα 10 δέματα; Νομίζω ότι η κατάσταση πρέπει να είναι πολύ χειρότερη από όσα μαθαίνονται. Γιατί πολλοί δεν έχουν ούτε σοσιαλ, ούτε είναι σε φορουμ για να το πουν. Εντωμεταξύ δεν βλέπω ιδιαίτερα εύκολη τη διαδικασία αποζημίωσης. Σου βγάζουν το λάδι και με πολύ κόπο αν σου τα δώσουν και μόνο αν πρόκειται για χαμένο. Αν πρόκειται για ανοιγμένο, άντε να το αποδείξεις... Είναι ανάλογα τι θα δώσουν έξω και αν ο άλλος πάει για αρπακτη η θέλει μαύρα μεροκάματα συνεχόμενα, επίσης παίζει και ο όγκος παραγγελιών που έχουν, εδώ Θεσσαλονίκη πχ τελείως άγνωστους από αγγελίες σε ομάδες fb σπάνια περνούν άτομο χωρίς συστάσεις αλλά πάλι περιόδους που τρέχουν και δεν φτάνουν θα πάρουν και τυχαίους Εγώ όπως ξανά είπα αν ήμουν ο κλέφτης δεν καταλαβαίνω, για πιο λόγο να αφήσω μισό πακέτο μέσα στη θυρίδα, πόσο μάλλον να φαίνεται ότι κάποιος το πείραξε, παρτο ολόκληρο κάνε την πάπια και άσε τον παραλήπτη να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και όντως βρήκε άδεια θυρίδα
andreaspe Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Ειναί ασύλληπτο τελικά το πόσα παράπονα υπάρχουν για την εταιρία. Παρακολουθώντας το θέμα, αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ όμως, είναι ότι πολλά άτομα (και εγώ μέσα), δεν διαβάζουμε τους όρους χρήσης μιας υπηρεσίας. Το ως 100 ευρώ αποζημίωση εδώ το έμαθα, έχοντας χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα την υπηρεσία για πράγματα μικρής αξίας. 2
cpavlidi Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Απο όσο κατάλαβα αν αφορα εως 99 ευρω ναι στην boxnow απο 110 και πανω καλυτερα κλασικο courier 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 8 ώρες πριν, 1comment είπε Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιός διανομέας έκλεψε το χαμένο δέμα ώστε να σταματήσει να γίνεται. Εκτός αν η ίδια η εταιρία δεν θέλει. Η λογική λέει ότι όποιος ανοίγει τη θυρίδα για να βάλει-βγάλει τις αποστολές φαίνεται στο σύστημα. Αντίστοιχα, αυτός που θα τις βάλει στη θυρίδα προορισμού. Αν χάθηκε κάτι, προφανώς ένας από τους δύο το έκλεψε. Εκτός αν δεν καταγράφεται τίποτα και είναι όλα αέρα πατέρα. Το εχουμε αναλυσει εκτενως. Η κλοπη γινεται ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,οπου τα δεματα δεν ειναι χρεωμενα σε καποιον.
Jmanol000 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου σε αυτήν την περίπτωση ο αποστολέας δεν πρέπει να αποζημειωσει ? εφόσον εκείνος είναι πελάτης τησ box now αυτοσ πρεπει να τα βρει μαζι τησ , περσι παρηγγειλα το iPhone 15 pro αξιασ 1200 ευρω και κλαπηκε στη μεταφορα , με την μεταφορικη επρεπε να τα βρει το καταστημα εφοσον αυτο εκανε τη συμφωνια με την μεταφορικη και οχι εγω 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Το εχουμε αναλυσει εκτενως. Η κλοπη γινεται ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,οπου τα δεματα δεν ειναι χρεωμενα σε καποιον. δίκαιο έχεις και εμένα οπότε μου έχουν κλέψει δέμα φαίνεται να είναι σε κάποιο κέντρο διανομής Στις 23/3/2025 στις 10:04 ΠΜ, Cocomel είπε εχετε παει το θεμα σε αλλο επιπεδο, πολυ φαντασια πολλες ταινιες βλεπετε και εχετε καει. στέλνω μελιά , ενα δεμα πχ από πατρα να παει λαρισα με ΕΛΤΑ θες 7 ευρύ τα 3 κιλα με acs παλι κάπου εκεί , αν δειτε τιμολογια απο κουριερ που εχω και τα τιμολόγια με την box now καμία σχεση με εσωσε και το σημαντικο δινω στους πελατες μου ακομα και δωρεάν μεταφορικά γιατί πχ το Μεγάλο δέμα εχει κόστος σε εμένα 2,10 ευρώ και οχι 8 ευρω στο θεμα τώρα σου λεει αποζημιωση 100 ευρω ναι και αυτο ειναι σωστο αν παραγγελίες ενα iphone δεν θα το στείλεις με box now αλλα με acs και ασφαλισμένο αν τωρα κανεις αγορα και 500 ευρω και σκεφτεις τα 5 ευρω εισαι σαν αυτούς που εχουν νετφλιχ με ip Τουρκίας για να γλυτώσουν τα 3 ευρω καμιά boxnow δεν θα σου κλέψει το δέμα ούτε κανένας υπάλληλος αλλά πάντα τα δεματά χάνονται εχω χασει αρκετες φορες γενικά εχουν σπάσει εκει να δεις καμια εταιρια δεν σου δινει αποζημίωση η boxnow θες γιατί είναι φθηνή θες γιατί βολεύει κάθε 3 μήνες πολλαπλασιάζει τον ογκο και αυτό είναι απίστευτο και τα προβλήματα θα τα λύσουν αυτη την στιγμη στελνω μονο με boxnow απο το eshop μου και δεν το αλλαζω ωσ κάποιος που ξέρει από εταιρείες και αποστολές δεμάτων ποια είναι είναι η εμπειρία σου γενικά με χαμένες αποστολές πωσ αντιμετωπίζονται ? iPhone που είχα παραγγείλει πέρσι είχε κλαπεί και αποφεύγανε να με αποζημειωσουν , έτσι θα ήθελα να μάθω από άλλους που κάνουν αποστολές τι γίνεται ευχαριστώ πολύ Στις 19/3/2025 στις 9:19 ΜΜ, Black Demis είπε μου ετυχε 2 φορες να ανοίξουν το δεμα (να ειναι σκισμένο μέσα στο box και τα πράγματα να ειναι σκορπισμένα) και στης δυο περιπτώσεις δεν ειναι κατι σοβαρό αξίας παιζει να γινεται δουλειά από τον διανομέα...... ψαρεύουν για κάτι ακριβό και ψάχνονται η αυτο η βρηκαν τροπο να ανοιγουν κουτια..... αυτο το θεωρω απηθανο καθος απλα θα τα επαιρναν ολα και μετα θα εβρισακαν ακρη πω μια φορά είχα πάει να παραλάβω κάτι πράγματα του πατέρα μου και ήταν χύμα δεν το είχα σκεφτεί αυτό , πιστεύεις άμα τα τυλίξεις συσκευάσεις πολύ να είναι καλυτερα ? Στις 19/3/2025 στις 4:31 ΜΜ, phanispal είπε Κάμερες δεν έχουν τα σημεία Box Now; Ούτε μία για δική τους ασφάλεια; συνήθως είναι μπροστά από μαγαζιά που ήδη έχουν Στις 19/3/2025 στις 5:04 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Πριν μερικές μέρες παρέλαβα δέμα που ήταν σχετικά βαρύ (μπαταρία) και παρατήρησα ότι η συσκευασία ήταν σκισμένη σε μια άκρη με τρόπο που φαινόταν αρκετά ύποπτος. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να πιάστηκε κάπου αλλά όπως το είδα φαινόταν σαν κάποιος να το έσκισε επίτηδες για να δει μέσα. Στην περίπτωση μου μάλλον δεν είδε κάτι αξίας οπότε το περιεχόμενο ήταν άθικτο, αλλά με έβαλε σε σκέψεις για την περίπτωση που θελήσω να στείλω/λάβω κάτι ακριβό. Η περίπτωση αυτού εδώ του thread βέβαια είναι τραγική, με την συσκευασία σκισμένη κλπ. Η Boxnow πρέπει να κάνει κάτι άμεσα με τους υπαλλήλους της αλλιώς θα της βγει καμιά άσχημη φήμη και είναι κρίμα γιατί μοιάζει να είναι καλή εταιρία Στις 19/3/2025 στις 5:09 ΜΜ, efib είπε Το 1€ που έχει το δέμα δεν αξίζει την ψυχική σας ηρεμία. Πριν 2 χρόνια η αποζημίωση ήταν μέχρι 200€, τώρα έγινε 100€. Δώστε 5€ και στείλτε το δέμα σας με ασφάλεια. Βάλτε και έξτρα ασφάλεια στην τελική. Καλή τύχη στον op. Έχει ενδιαφέρον το πώς μπορεί να αποζημιωθεί ενώ λένε ότι είναι μέχρι 100€. Είναι καταχρηστικός ο όρος; δεν είναι μόνο ότι είναι πιο φτηνό αλλά ότι είναι πιο βολικό για αποστολές , εμένα με έχει σώσει , όσο για τισ κλασσικεσ μεταφορικές πέρσι το iPhone 15 pro μου κλάπηκε και σχεδόν φτάσαμε στα δικαστήρια για να αποζημειωθω Στις 19/3/2025 στις 5:37 ΜΜ, tsichles είπε Δεν μπορείτε να φανταστείτε, πόσο ΣΥΜΦΩΝΩ με το post σας. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η συγκεκριμένη κλοπή, πρέπει να πέφτει σε κάποιο ΚΕΝΟ νόμου στο οποίο ο επωφελούμενος είναι πολλαπλά οφελειμένος συγκριτικά με την όποια τιμωρία. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ, ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΔΕ, διότι ΑΥΤΗ Η ΚΛΟΠΗ επηρεάζει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ που υπεραγαπάω. Είναι παράλογο, ατυχές και περιμένω απο την εταιρεία να δω την συμπεριφορά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το business model θέλει στρώσιμο και η μείωση απο τα 200ευρώ στα 100 της αποζημίωσης, ύποπτη. Ευχαριστώ και πάλι να σε ρωτήσω εσένα δεν πρέπει να σε αποζημειωσει αυτός που το πούλησε και αυτός να τα βρει μετά με την box now ? οταν εμενα κλαπηκε tο iPhone στη μεταφορα ο δικηγοροσ μου ειπε να στραφω εναντια σε αυτον που το πουλησε το καταστημα δηλαδη Στις 19/3/2025 στις 6:34 ΜΜ, polaki είπε Δυστυχώς έχει συμβεί και σε εμένα κάτι αντίστοιχο, όχι ολική κλοπή αλλά εξαφανισμός του δέματος για καιρό. Εμένα δεν απάνταγαν ούτε τηλέφωνο (σε παραπέμπουν στο site) ούτε φυσικά στα 4 ξεχωριστά email μου. Για κακή τους τύχη στη boxnow ο πωλητής (από εδώ μέσα παιδί από insomnia) ήταν δικηγόρος, και τους έγραψε το εξής (έχω κάνει edit σημεία για ευνόητους λόγους): ##### έχω καταθέσει σε ένα φοριαμό (locker) με τα στοιχεία XXXXX Θέση XXXX το με αρ. XXXXX δέμα από ΧΧΧΧ με διεύθυνση παράδοσης στη ΧΧΧΧΧΧ επί της οδού ΧΧΧΧΧΧΧ. Το όνομα του παραδίδοντος είναι XXXXXXXXX και του παραλήπτη XXXXXX. Είναι ΧΧΧΧΧΧ και ακόμα το δέμα δεν έχει εντοπιστεί. Επιφυσσαλόμενος διά του παρόντος ηλ. μηνύματος επί παντός εννόμου δικαιώματός μου απέναντι στην εταιρεία σας, παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά με το ανακύψαν ανωτέρω πρόβλημα. ακριβώς κατωτέρω είναι τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μαζί μου: ###### 2 εβδομάδες αργότερα από την επικοινωνία με το δικηγόρο-πωλητή, το δέμα εμφανίστηκε, ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ, αλλά με το Apple pencil μέσα. Δε μου βγάζει κανείς απ'το μυαλό ότι ήταν inside job και ότι έχουν μαζέψει τα χειρότερα ρεμάλια για μεταφορείς. Από τότε έχουν ΠΕΘΑΝΕΙ για μένα και χρησιμοποιώ τις πατροπαράδοτες κούριερ και τους λέω μόνος μου για παραλαβή από κατάστημα, συνήθως από ACS Pickup point. Όταν/αν και η ACS αρχίσει τις κλοπές βλέπουμε. Όπως και να έχει, με αυτά που διαβάζω και από άλλους, η BOXNOW δεν είναι να την εμπιστεύεσαι. ΥΓ: Δεν έμαθα αν ο πωλητής-αποστολέας διεκδίκησε την αποζημίωση των 5€ ανά ημέρα που δικαιούται για καθυστέρηση δέματος, αλλά για μένα αυτό είναι το λιγότερο. δυστηχωσ με μεγάλη μεταφορική κλάπηκε από εμένα το iPhone και δεν με αποζημειωναν , πήρα το iPhone Νοέμβριο και παρέλαβα ΑΠΡΙΛΙΟ , στο τέλος με παρόμοιο κείμενο από νομικό βρήκα και εγώ άκρη , αποζημειωθηκα από υπκαταστημα τησ εταιρείας το οποίο είπε πωσ θα βρει άκρη με τα κεντρικά Στις 19/3/2025 στις 6:34 ΜΜ, polaki είπε Δυστυχώς έχει συμβεί και σε εμένα κάτι αντίστοιχο, όχι ολική κλοπή αλλά εξαφανισμός του δέματος για καιρό. Εμένα δεν απάνταγαν ούτε τηλέφωνο (σε παραπέμπουν στο site) ούτε φυσικά στα 4 ξεχωριστά email μου. Για κακή τους τύχη στη boxnow ο πωλητής (από εδώ μέσα παιδί από insomnia) ήταν δικηγόρος, και τους έγραψε το εξής (έχω κάνει edit σημεία για ευνόητους λόγους): ##### έχω καταθέσει σε ένα φοριαμό (locker) με τα στοιχεία XXXXX Θέση XXXX το με αρ. XXXXX δέμα από ΧΧΧΧ με διεύθυνση παράδοσης στη ΧΧΧΧΧΧ επί της οδού ΧΧΧΧΧΧΧ. Το όνομα του παραδίδοντος είναι XXXXXXXXX και του παραλήπτη XXXXXX. Είναι ΧΧΧΧΧΧ και ακόμα το δέμα δεν έχει εντοπιστεί. Επιφυσσαλόμενος διά του παρόντος ηλ. μηνύματος επί παντός εννόμου δικαιώματός μου απέναντι στην εταιρεία σας, παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά με το ανακύψαν ανωτέρω πρόβλημα. ακριβώς κατωτέρω είναι τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μαζί μου: ###### 2 εβδομάδες αργότερα από την επικοινωνία με το δικηγόρο-πωλητή, το δέμα εμφανίστηκε, ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ, αλλά με το Apple pencil μέσα. Δε μου βγάζει κανείς απ'το μυαλό ότι ήταν inside job και ότι έχουν μαζέψει τα χειρότερα ρεμάλια για μεταφορείς. Από τότε έχουν ΠΕΘΑΝΕΙ για μένα και χρησιμοποιώ τις πατροπαράδοτες κούριερ και τους λέω μόνος μου για παραλαβή από κατάστημα, συνήθως από ACS Pickup point. Όταν/αν και η ACS αρχίσει τις κλοπές βλέπουμε. Όπως και να έχει, με αυτά που διαβάζω και από άλλους, η BOXNOW δεν είναι να την εμπιστεύεσαι. ΥΓ: Δεν έμαθα αν ο πωλητής-αποστολέας διεκδίκησε την αποζημίωση των 5€ ανά ημέρα που δικαιούται για καθυστέρηση δέματος, αλλά για μένα αυτό είναι το λιγότερο. σε τι κατάσταση ήταν το pencil? χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία για το αν ήταν φθαρμένο η όχι , όταν πήρα μετά από μήνες το iPhone το κουτί ήταν διαλυμένο Στις 19/3/2025 στις 6:44 ΜΜ, dtk-386 είπε τα lockers στην Ελλάδα τα έφερε η Skroutz. δεν είχε βγει πριν το skroutz point το box now ? δεν το ηξερα αλλα μαλλον εχεισ δικαιο Στις 19/3/2025 στις 6:43 ΜΜ, mariosnik_ είπε Δεν το θυμάμαι το συμβάν, αν έτυχε και το ανέφερες εδώ μέσα. Είναι απίστευτο. Ουσιαστικά ξέρεις τι έκαναν, κάποιος από μέσα το άνοιξε, το έκλεψε, αλλά επειδή είδαν ότι δεν τους έπαιρνε, ξαναέβαλαν μέσα το προϊόν. Φίλε έπρεπε να φάνε μήνυση να δουν μέσω αποτυπωμάτων τι παίζει. Μακριά και αγαπημένοι πλέον από την εταιρεία με όσα διαβάζω εδώ, δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, ξεκάθαρα κάτι γίνεται από μέσα και πιθανόν εν γνώση τους. ποιοσ θα έχει τη διάθεση και την άνεση όμως να το τραβήξει αδερφέ ? με μήνυση το κόστος θα μεγάλωνε κατα πολύ θα πέρναγαν χρόνια και αν , θα έβγαινε άκρη ,
mariosnik_ Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε ποιοσ θα έχει τη διάθεση και την άνεση όμως να το τραβήξει αδερφέ ? με μήνυση το κόστος θα μεγάλωνε κατα πολύ θα πέρναγαν χρόνια και αν , θα έβγαινε άκρη , Έτσι λειτουργεί το σύστημα, παντού, αλλά κυρίως Ελλάδα. Λεφτά να έχεις και τζάμπα χρόνο για τρέξιμο γραφειοκρατία και σπασμένα νευρα. Αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις και τίποτα.
dtk-386 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Έτσι λειτουργεί το σύστημα, παντού, αλλά κυρίως Ελλάδα. Λεφτά να έχεις και τζάμπα χρόνο για τρέξιμο γραφειοκρατία και σπασμένα νευρα. Αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις και τίποτα. Οπότε ότι δεν το εμπιστεύεσαι απλά δεν το χρησιμοποιείς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα