NiKoSmile Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα πρέπει να μπει τουλάχιστον μια τυπική ιχνηλασιμότητα με extra κόστος! Ζύγισμα (με ακρίβεια 0,1g) και φώτο σε κάθε στάδιο. Εκεί εύκολα θα φανεί η κατάσταση της αρχικής συσκευασίας, αν, που, πως, πότε και γιατί διαλύθηκε η αρχική συσκευασία ή η απώλεια βάρους. Επεξ/σία 3 Απριλίου από NiKoSmile
Ardov Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 12 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα πρέπει να μπει τουλάχιστον μια τυπική ιχνηλασιμότητα με extra κόστος! Ζύγισμα (με ακρίβεια 0,1g) και φώτο σε κάθε στάδιο. Εκεί εύκολα θα φανεί η κατάσταση της αρχικής συσκευασίας, αν, που, πως, πότε και γιατί διαλύθηκε η αρχική συσκευασία ή υπάρχει απώλεια βάρους. Τεχνικά θα κόστιζε αρκετά και ως αρχική επένδυση αλλά και ως λειτουργία, κάτι που προφανώς η εταιρία θα μετακυλούσε στον τελικό καταναλωτή και δεν νομίζω να ήταν μικρή η ανατίμηση. Ωστόσο και πάλι δεν διασφαλίζει τίποτε, καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας θα μπορούσε στο χρονικό και χωρικό διάστημα ανάμεσα στις φωτογραφίες δύο διαδοχικών σταδίων της μεταφοράς να έχει παραβιάσει ή και κλέψει τμήμα του δέματος προσεκτικά. Σχετικά με το βάρος, επίσης δεν σημαίνει κάτι γιατί και πάλι μπορεί να γίνει η παραβίαση. Ο υπάλληλος ζυγίζει ακριβώς, κάνει επαγγελματικά την τομή του στο δέμα, αφαιρεί το αντικείμενο αξίας, ζυγίζει ξανά, και καλύπτει τη διαφορά με πετραδάκια ή χώμα. Και καλύπτει το σημείο εκείνο όσο πιο καλά μπορεί με μια κολλητική ταινία ώστε να μη φανεί τίποτε. Εκτός κι αν η φωτογράφιση των πακέτων γίνεται περιμετρικά σε 360 μοίρες σε κάθε βήμα διακίνησης (το σημαντικότερο θεωρώ), αν κάθε θυρίδα φέρει υπέρυθρες κάμερες, αν οι υπάλληλοι φοράνε body cams καθ'όλη τη διάρκεια της βάρδιάς τους και η αλλαγή βάρδιας γίνεται σε ασφαλές προκαθορισμένο δωμάτιο με 50 κάμερες σε διαφορετικά σημεία και στην είσοδο και στην έξοδό τους από τις εγκαταστάσεις της BoxNow τους γίνεται σωματικός έλεγχος. Προφανώς και μιλάμε για επίπεδα ασφαλείας που συναντάμε σε απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις πυρηνικού οπλοστασίου υπερδυνάμεων και προφανώς και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει από μια εταιρία όπως η BoxNow. Θεωρώ πώς το θέμα έχει εξαντληθεί καθώς έχουμε ήδη καταλήξει σε σημαντικά κατά τη γνώμη μου συμπεράσματα κι αυτά είναι 1) η σημαντική πτώση του επιπέδου της ποιότητας των ταχυδρομικών υπηρεσιών της BoxNow σε σχέση με την έναρξη των δραστηριοτήτων της 2) η συσκευασία και τα μέτρα ασφαλείας της έχουν σημασία, άλλο να έχω βάλει ενα χαρτόνι με 5 κομματάκια χαρτοταινίας κι άλλο να έχω κάνει μια προσεγμένη συσκευασία που έχει πολλαπλές στρώσεις υλικών μέσα κι έξω και πραγματικά δυσκολεύει δραματικά την όποια παραβίασή της με απλά μέσα. Εαν τυλίξεις τη συσκευασία με 4-5 στρώσεις ταινίας συσκευασίας καφέ ή διάφανη κι έχεις βάλει κι εξωτερικά bubblewrap, ο όποιος υπάλληλος θα πρέπει να προκαλέσει εμφανή φθορά που θα αποδοθεί εύκολα σε απόπειρα αποσυσκευασίας/παραβίασης και η διαδικασία αυτή θα του κοστίσει χρόνο και κόπο και εφόσον υποθέσουμε πως δεν γνωρίζει τι περιέχει το πακέτο, παίρνει μεγάλο ρίσκο και ο δείκτης επικινδυνότητας με αναλογία ρίσκου προς όφελος δεν τον συμφέρει, οπότε θα προτιμήσει ενα πακέτο που είναι πρόχειρα συσκευασμένο προφανώς ώστε να μπορεί και να αποδοθεί η υπαιτιότητα στον πελάτη (αποστολέα) για ελλιπή συσκευασία. 3) οι κλοπές και παραβιάσεις αφορούν κυρίως κινητά κατά κύριο λόγο. Οι αφελείς αποστολείς τα στέλνουν στα κουτιά τους είτε τα αυθεντικά είτε άλλων κινητών και απλά σημειώνουν το νούμερο αποστολής από επάνω δίνοντας ακόμη περισσότερο χρόνο στους υπαλλήλους παρέα με το πακετάκι. Τοποθετήστε τα σε μεγαλύτερα κουτιά διαφορετικών αναλογιών διαστάσεων ώστε να μην προδίδεται το περιεχόμενο, και βάλτε εφημερίδες και bubblewrap για γέμιση και μη διστάζετε να δώσετε 2-3 € παραπάνω για μεσαία κατηγορία δέματος και διασφαλίστε πως είναι σφραγισμένο ερμητικά με πολλαπλές στρώσεις υλικών συσκευασίας. 7
NiKoSmile Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Ardov είπε Τεχνικά θα κόστιζε αρκετά και ως αρχική επένδυση αλλά και ως λειτουργία, κάτι που προφανώς η εταιρία θα μετακυλούσε στον τελικό καταναλωτή και δεν νομίζω να ήταν μικρή η ανατίμηση. Και ποίος είπε ότι δε πρέπει να πληρώσει τα έξοδα ο καταναλωτής που θα εξυπηρετείται; Αλλά και στην εταιρία καταναλωτές εργάζονται που πρέπει να πληρωθούν όχι κορόιδα. 1
bill987 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έγινε και ανοίχθηκε το θέμα, προσωπικά δεν θα ξαναδεχθώ να αποστείλω δέμα ή να παραλάβω από ιδιώτη με boxnow! 2
afragorn Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, bill987 είπε Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έγινε και ανοίχθηκε το θέμα, προσωπικά δεν θα ξαναδεχθώ να αποστείλω δέμα ή να παραλάβω από ιδιώτη με boxnow! Εκτός από το metabook που και να το ανοίξει κανένας, θα δει βιβλίο. Οι πιθανότητες να το κλέψει και να μορφωθεί είναι μηδενικές. 1 7
giopa62 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 34 minutes ago, afragorn said: Εκτός από το metabook που και να το ανοίξει κανένας, θα δει βιβλίο. Οι πιθανότητες να το κλέψει και να μορφωθεί είναι μηδενικές. Καλά άκου χτεσινό σκηνικό. Περιμένουμε ένα δίπλωμα αγγλικών της μικρής. Μας το στέλνουν από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση με ACS σε Box. Πάω να παραλάβω και Ω... Θαύμα. Ο φάκελος ανοιγμένος το δίπλωμα μέσα (ευτυχώς). Μετά απο όλο αυτό το νήμα πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι υπάρχει κόσμος που ψάχνει και κάτι που θα μου φαινόταν απλά αστοχία παλαιότερα (δε το κόλλησαν καλά ας πούμε) τώρα περνάνε διάφορα απο το μυαλό μου.
afragorn Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 8 λεπτά πριν, giopa62 είπε Καλά άκου χτεσινό σκηνικό. Περιμένουμε ένα δίπλωμα αγγλικών της μικρής. Μας το στέλνουν από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση με ACS σε Box. Πάω να παραλάβω και Ω... Θαύμα. Ο φάκελος ανοιγμένος το δίπλωμα μέσα (ευτυχώς). Μετά απο όλο αυτό το νήμα πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι υπάρχει κόσμος που ψάχνει και κάτι που θα μου φαινόταν απλά αστοχία παλαιότερα (δε το κόλλησαν καλά ας πούμε) τώρα περνάνε διάφορα απο το μυαλό μου. Το ίδιο λέμε. Το ανοίγουν, βλέπουν ότι το αντικείμενο είναι πολύ "υψηλού" επιπέδου και το γυρνάνε πίσω 😁 3
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, giopa62 είπε Καλά άκου χτεσινό σκηνικό. Περιμένουμε ένα δίπλωμα αγγλικών της μικρής. Μας το στέλνουν από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση με ACS σε Box. Πάω να παραλάβω και Ω... Θαύμα. Ο φάκελος ανοιγμένος το δίπλωμα μέσα (ευτυχώς). Μετά απο όλο αυτό το νήμα πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι υπάρχει κόσμος που ψάχνει και κάτι που θα μου φαινόταν απλά αστοχία παλαιότερα (δε το κόλλησαν καλά ας πούμε) τώρα περνάνε διάφορα απο το μυαλό μου. Εννοείς ότι τοποθετήθηκε σε locker της ACS?
giopa62 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 26 minutes ago, Rebelos2018 said: Εννοείς ότι τοποθετήθηκε σε locker της ACS? Ναι το σκηνικό δεν είχε σχέση με box now. Όλη η διακίνηση ήταν απο ACS. Το ανέφερα για τη δυσπιστία που έχω μετά απο αυτά που διαβάζω.
dtk-386 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 λεπτό πριν, giopa62 είπε Ναι το σκηνικό δεν είχε σχέση με box now. Όλη η διακίνηση ήταν απο ACS. Το ανέφερα για τη δυσπιστία που έχω μετά απο αυτά που διαβάζω. το μείον στα ντουλάπια είναι ότι σε σχέση με την παράδοση σπίτι ή στο γκισέ δεν μπορείς να αντιδράσεις. Εαν στο φέρει στα χέρια και το δεις ανοικτό δεν θα το παραλάβεις εννοείται. Στο ντουλάπι αν ανοίξει άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. 3
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 λεπτά πριν, giopa62 είπε Ναι το σκηνικό δεν είχε σχέση με box now. Όλη η διακίνηση ήταν απο ACS. Το ανέφερα για τη δυσπιστία που έχω μετά απο αυτά που διαβάζω. Το αναφέρω γιατί εδώ μέσα διάβαζες και διαβάζεις πως μόνο στη box now συμβαίνουν αυτά.
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στο ντουλάπι αν ανοίξει άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. τραβάς βίντεο πλέον (δυστυχώς) 1
lector Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Ζύγισμα (με ακρίβεια 0,1g) Το μονο legit που παει το μυαλο μου να χρειαζεται τετοια ακριβεια, ειναι εγγραφα. Κατα τ'αλλα, τετοια ακριβεια αφορα χρηματα, κοσμηματα, ή αλλα αντικειμενα πιθανως παρανομα...
NiKoSmile Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 λεπτό πριν, lector είπε Το μονο legit που παει το μυαλο μου να χρειαζεται τετοια ακριβεια, ειναι εγγραφα. Κατα τ'αλλα, τετοια ακριβεια αφορα χρηματα, κοσμηματα, ή αλλα αντικειμενα πιθανως παρανομα... Για κοσμήματα, χρήματα και άλλα φάρμακα 😶🌫️ θέλεις ακρίβεια τουλάχιστον εκατοστό του γραμμαρίου (0.01). Για την περίπτωσή μας συσκευές κάτω των 300g (κινητά, ssd κτλ) τα 0.1g δεν είναι υπερβολή. Επιβάλλεται από τους κανόνες ιχνηλασιμότητας για τη διασφάλιση της ακεραιότητας του δέματος.
DrLo Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 14 ώρες πριν, Ardov είπε . .Εκτός κι αν η φωτογράφιση των πακέτων γίνεται περιμετρικά σε 360 μοίρες σε κάθε βήμα διακίνησης (το σημαντικότερο θεωρώ), αν κάθε θυρίδα φέρει υπέρυθρες κάμερες, αν οι υπάλληλοι φοράνε body cams καθ'όλη τη διάρκεια της βάρδιάς τους και η αλλαγή βάρδιας γίνεται σε ασφαλές προκαθορισμένο δωμάτιο με 50 κάμερες σε διαφορετικά σημεία και στην είσοδο και στην έξοδό τους από τις εγκαταστάσεις της BoxNow τους γίνεται σωματικός έλεγχος. Enhance !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα