tsichles Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου Ειρήνη υμίν αδέρφια, δεν βοηθάει κανέναν η συγκεκριμένη διαφωνία. Το κουτί ειλικρινά ήταν good enough. Το παρέλαβα ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ παραβιασμένο, σκισμένο, διαλυμένο. ΟΠΟΤΕ και για να μην υπάρχει κάποια αμφιβολία, ζήτησα από την BOXNOW τα κάτωθι σε νέα επικοινωνία μαζί τους : ---------- Έχοντας την άδεια του κυρίου ΧΧΧΧ (αποστολέα), επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της απάντησής που αποστείλατε για το δέμα 8702464026. Παραθέτω και ΝΕΕΣ φωτογραφίες της συσκευασίας, όπως αυτή παραλήφθηκε. Εφόσον εμμένετε στην αρχική σας τοποθέτηση, ΑΠΑΙΤΩ να μου στείλετε ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, η οποία να αναγράφει σαφώς και ευδιάκριτα τα κάτωθι : ΔΕΝ θα προβείτε σε καμία αποζημίωση για την αποστολή του δέματος 8702464026 ΔΕΝ αναγνωρίζετε ότι έγινε κλοπή του κινητού Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΡΕΛΉΦΘΗ και διακινήθηκε από την BOXNOW, όπως, ή κατά αντιστοιχία όπως την παρέλαβα Οποιοδήποτε υλικό (φωτογραφικό) το οποίο διαθέτετε, το οποίο να στηρίζει την ακαταλληλότητα της συσκευασίας Σε περίπτωση που Δεν απαντήσετε στο παρόν email εντός εύλογου χρονικού διαστήματος Δεν είναι σαφείς οι απαντήσεις σας και το υλικό που θα παρέχετε Δεν βρεθεί το κινητό τηλέφωνο Σε περίπτωση που δεν βρεθεί, δεν αποζημιωθεί πλήρως το κινητό τηλέφωνο Θα προβώ στις απαραίτητες κινήσεις για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μου και κυριότερα, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των υποψηφίων ΠΕΛΑΤΩΝ και ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ σας. ---------- Είναι από τις ελάχιστες φορές που εκφράζομαι τόσο επιθετικά, διότι λόγω επαγγέλματος, γνωρίζω ότι 1. Γίνονται λάθη, είναι ανθρώπινο ΚΑΙ πρέπει να διορθώνονται 2. Οταν επιτίθεσαι, ενισχύεις την fight or flight διάθεση του αμυνόμενου μέρους, άρα απομακρύνεις το αποτέλεσμα Αλλά, αγαπητοί, έχω μελετήσει το κουτί, ήταν σφραγισμένο και έχει παραβιαστεί τόσο άσχημα, που ΜΟΝΟ οι εμπρός και πίσω πλευρές του κουτιού έχουν επιβιώσει. Οπότε και τέλεια να μην ήταν η συσκευασία ήταν good enough και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εκεί το θέμα. Αν δεν ήταν καλή, εφάρμοσε ως εταιρεία διαδικασία ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. Αυτά τα ολίγα και περιμένω την συνέχεια της επικοινωνία, ΕΑΝ υπάρξει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου Σας το έχω γράψει από μέρες, αλλά για κάποιο λόγο ή εγώ δεν εκφράζομαι με αρκετή σαφήνεια ή εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε: Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσουν 500+ ευρώ γιατί κάποιος ισχυρίζεται ότι έστειλε κάτι που το κοστολογεί τόσο. Υπάρχουν όροι χρήσης, οι οποίοι έχουν γίνει δεκτοί ήδη. Συγκεκριμένα (τα bold δικά μου): "Ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τα παραπάνω οριζόμενα ποσά αποζημίωσης και δηλώνει ότι παραιτείται από κάθε επιπλέον αξίωσή του κατά της BOX NOW για κάθε θετική ή αποθετική ζημία ή διαφυγόν κέρδος από οποιαδήποτε αιτία και αν προέρχονται". Αν θέλετε να διεκδικήσετε οτιδήποτε πάνω από τα ποσά που περιγράφονται στο σημείο 7 των όρων χρήσης, θα πρέπει να κινηθείτε δικαστικά. Μηνύματα όπου χαρακτηρίζετε τις απαντήσεις τους "γελοιότητες" και λέτε πως θα κινηθείτε εναντίον τους για να προστατέψετε τους...επενδυτές τους, δεν πρόκειται να συγκινήσουν κανέναν στη Box Now. 10 2 1
dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου καλά τα λες snoob αλλά το θέμα είναι αν χαθεί η εμπιστοσύνη από τους πελάτες σαλουδος....
godfather0991 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, tsichles said: Ειρήνη υμίν αδέρφια, δεν βοηθάει κανέναν η συγκεκριμένη διαφωνία. Το κουτί ειλικρινά ήταν good enough. Το παρέλαβα ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ παραβιασμένο, σκισμένο, διαλυμένο. ΟΠΟΤΕ και για να μην υπάρχει κάποια αμφιβολία, ζήτησα από την BOXNOW τα κάτωθι σε νέα επικοινωνία μαζί τους : ---------- Έχοντας την άδεια του κυρίου ΧΧΧΧ (αποστολέα), επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της απάντησής που αποστείλατε για το δέμα 8702464026. Παραθέτω και ΝΕΕΣ φωτογραφίες της συσκευασίας, όπως αυτή παραλήφθηκε. Εφόσον εμμένετε στην αρχική σας τοποθέτηση, ΑΠΑΙΤΩ να μου στείλετε ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, η οποία να αναγράφει σαφώς και ευδιάκριτα τα κάτωθι : ΔΕΝ θα προβείτε σε καμία αποζημίωση για την αποστολή του δέματος 8702464026 ΔΕΝ αναγνωρίζετε ότι έγινε κλοπή του κινητού Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΡΕΛΉΦΘΗ και διακινήθηκε από την BOXNOW, όπως, ή κατά αντιστοιχία όπως την παρέλαβα Οποιοδήποτε υλικό (φωτογραφικό) το οποίο διαθέτετε, το οποίο να στηρίζει την ακαταλληλότητα της συσκευασίας Σε περίπτωση που Δεν απαντήσετε στο παρόν email εντός εύλογου χρονικού διαστήματος Δεν είναι σαφείς οι απαντήσεις σας και το υλικό που θα παρέχετε Δεν βρεθεί το κινητό τηλέφωνο Σε περίπτωση που δεν βρεθεί, δεν αποζημιωθεί πλήρως το κινητό τηλέφωνο Θα προβώ στις απαραίτητες κινήσεις για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μου και κυριότερα, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των υποψηφίων ΠΕΛΑΤΩΝ και ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ σας. ---------- Είναι από τις ελάχιστες φορές που εκφράζομαι τόσο επιθετικά, διότι λόγω επαγγέλματος, γνωρίζω ότι 1. Γίνονται λάθη, είναι ανθρώπινο ΚΑΙ πρέπει να διορθώνονται 2. Οταν επιτίθεσαι, ενισχύεις την fight or flight διάθεση του αμυνόμενου μέρους, άρα απομακρύνεις το αποτέλεσμα Αλλά, αγαπητοί, έχω μελετήσει το κουτί, ήταν σφραγισμένο και έχει παραβιαστεί τόσο άσχημα, που ΜΟΝΟ οι εμπρός και πίσω πλευρές του κουτιού έχουν επιβιώσει. Οπότε και τέλεια να μην ήταν η συσκευασία ήταν good enough και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εκεί το θέμα. Αν δεν ήταν καλή, εφάρμοσε ως εταιρεία διαδικασία ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. Αυτά τα ολίγα και περιμένω την συνέχεια της επικοινωνία, ΕΑΝ υπάρξει. Καλύτερα θα είναι να μην απαντήσεις με αυτό τον τρόπο στο email τους, αλλά να προβείς αν θες κατευθείαν σε μήνυση ή οτιδήποτε. Αυτό που θες να στείλεις μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ καθώς ακούγεται σαν "απειλή" προς την εταιρία που στη συγκεκριμένη περίπτωση παρόλο της ασαφείς απντήσεις που σου έχει δώσει (και με βάση τους όρους που έχει στο site της και τους αποδέχεσαι όταν στέλνεις ένα αντικείμενο) δεν σου οφείλει τίποτα παρα μόνο την αποζημείωση των 100€. Προφανώς μπορείς να διεκδικήσεις ότι θες με μήνυση κτλ. Αλλά μην στείλεις κάτι τόσο επιθετικό καθώς δεν έχεις καμία (προς το παρόν) απόδειξη ότι το αντικείμενο σου εκλάπη. Οπότε από το να χάσεις τον χρόνο σου να συντάξεις το παραπάνω email, θα είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου γιατί δεν θα τους φοβίσει ή κάτι τέτοιο, κάνε αυτό πυο θες από την αρχή να τους μηνύσεις. Μην περιμένεις να βρεθεί λύση μέσω email, η εταιρία είναι πλήρως καλυμμένη στη παρούσα φάση. Επεξ/σία 2 Απριλίου από godfather0991 2
tsichles Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Σας το έχω γράψει από μέρες, αλλά για κάποιο λόγο ή εγώ δεν εκφράζομαι με αρκετή σαφήνεια ή εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε: Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσουν 500+ ευρώ γιατί κάποιος ισχυρίζεται ότι έστειλε κάτι που το κοστολογεί τόσο. Υπάρχουν όροι χρήσης, οι οποίοι έχουν γίνει δεκτοί ήδη. Συγκεκριμένα (τα bold δικά μου): "Ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τα παραπάνω οριζόμενα ποσά αποζημίωσης και δηλώνει ότι παραιτείται από κάθε επιπλέον αξίωσή του κατά της BOX NOW για κάθε θετική ή αποθετική ζημία ή διαφυγόν κέρδος από οποιαδήποτε αιτία και αν προέρχονται". Αν θέλετε να διεκδικήσετε οτιδήποτε πάνω από τα ποσά που περιγράφονται στο σημείο 7 των όρων χρήσης, θα πρέπει να κινηθείτε δικαστικά. Μηνύματα όπου χαρακτηρίζετε τις απαντήσεις τους "γελοιότητες" και λέτε πως θα κινηθείτε εναντίον τους για να προστατέψετε τους...επενδυτές τους, δεν πρόκειται να συγκινήσουν κανέναν στη Box Now. Σας το έχω γράψει από μέρες, αλλά για κάποιο λόγο ή εγώ δεν εκφράζομαι με αρκετή σαφήνεια ή εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε: Σε ευχαριστώ και έχω ήδη διαβάσει το μήνυμα σου και η άριστη έκφρασή σου, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι πρέπει να υπακούσω αυτολεξεί. Ειναι σαφέστατα βοηθητική, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής στόχων και διαδικασιών. Πιθανότατα δεν έχεις διαβάσει το μέρος της επικοινωνίας με την BOXNOW στην οποία αναφέρομαι σε καταχρηστική χρήση όρων σε περίπτωση εσωτερικής κλοπής. Μηνύματα όπου χαρακτηρίζετε τις απαντήσεις τους "γελοιότητες" και λέτε πως θα κινηθείτε εναντίον τους για να προστατέψετε τους...επενδυτές τους, δεν πρόκειται να συγκινήσουν κανέναν στη Box Now. Το "γελοιότητες" όπως σωστά αναφέρεις ήταν επιλεγμένα επιθετικό απο μέρους μου. Καλό είναι στην σκακιέρα της επικοινωνίας να εμφανίζεται και το θυμικό αποτέλεσμα της όποιας κίνησης. Συνοπτικά Η διαδικασία στην οποία έχω μπει είναι δύσκολη και μακροχρόνια. Η Cost Benefit analysis θα βαρυνει την boxnow και όχι εμένα ! Αλλά από ηθική και μόνο οπτική γωνία : Δεν θα είχα μπει σε αυτόν τον μαραθώνιο, αν κάποιος με είχε ΗΔΗ ενημερώσει ότι έχω καλές πιθανότητες να μην παραλάβω αυτό που μου έχουν αποστείλει. 3 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Καλύτερα θα είναι να μην απαντήσεις με αυτό τον τρόπο στο email τους, αλλά να προβείς αν θες κατευθείαν σε μήνυση ή οτιδήποτε. Αυτό που θες να στείλεις μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ καθώς ακούγεται σαν "απειλή" προς την εταιρία που στη συγκεκριμένη περίπτωση παρόλο της ασαφείς απντήσεις που σου έχει δώσει (και με βάση τους όρους που έχει στο site της και τους αποδέχεσαι όταν στέλνεις ένα αντικείμενο) δεν σου οφείλει τίποτα παρα μόνο την αποζημείωση των 100€. Προφανώς μπορείς να διεκδικήσεις ότι θες με μήνυση κτλ. Αλλά μην στείλεις κάτι τόσο επιθετικό καθώς δεν έχεις καμία (προς το παρόν) απόδειξη ότι το αντικείμενο σου εκλάπη. Οπότε από το να χάσεις τον χρόνο σου να συντάξεις το παραπάνω email, θα είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου γιατί δεν θα τους φοβίσει ή κάτι τέτοιο, κάνε αυτό πυο θες από την αρχή να τους μηνύσεις. Μην περιμένεις να βρεθεί λύση μέσω email, η εταιρία είναι πλήρως καλυμμένη στη παρούσα φάση. Σε ευχαριστώ πολύ για την προτροπή και ενδιαφέρον σου. Θα προσπαθήσω να επιλέξω σωστά τα επόμενα μου βήματα. 1 1
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πας αστυνομία αρχικά να δηλώσεις κλοπή . Τα υπόλοιπα θα στα πει ο δικηγόρος σου (αν είναι τίμιος θα σου πει να μην ασχοληθείς) Αποζημίωση θα λάβεις μόνο το νόμιμο . Αν αποστολέας και παραλήπτης έχετε βίντεο (και όχι φυσικά φωτό που δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα) την ώρα που στέλνει το δέμα και κλείνει το πορτάκι και όταν ανοίγεις το πορτάκι του locker αντίστοιχα , θα είναι πιο εύκολο να πάρεις την νόμιμη αποζημίωση . Αυτά , καταλαβαίνω την τσατίλα σου , αλλά μη χάνεις το χρόνο σου (πλην σαφώς να πάρεις τη μέγιστη αποζημίωση που ορίζει η box). Όσο πιο νωρίς το αφομοιώσεις τόσο καλύτερο για σένα . 4 1
UncleKim Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Επιμένετε να στέκεστε στο πως συσκευαστηκε. Πράγμα αδιάφορο, εκτός αν εννοείτε ότι η κακή συσκευασία ηταν αυτή που έκανε το κινητό να βγάλει φτερά. Το κινητό είτε δεν μπήκε ποτέ στο κουτί, ή εκλαπει στην πορεία. Κακή συσκευασία? Από ότι φαίνεται ναι. Κακές υπηρεσίες από την εταιρεία, από ότι φαίνεται ναι ασχέτως του παραπάνω. Πρέπει να γίνουν τα νόμιμα κ όχι απειλές. Οι όροι μεταφοράς είναι ξεκάθαροι. Από εκεί κ πέρα, δικηγόρος κ θα πάρει τον δρόμο του αν κ δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Παραπάνω από 100,00€ (και αν) δυστυχώς δεν πρόκειται. 3
tsichles Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θεωρείτε σωστή, την παρουσιάση στο forum του συγκεκριμένου θέματος, ώστε μελλοντικοί χρήστες της υπηρεσίας να την χρησιμοποιούν για διακίνηση ευτελούς αξίας αντικείμενων για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η εταιρεία προβληματικές αποστολές για την πορεία και ολοκλήρωση της υπόθεσης ??? Φάνηκε από τα μηνύματα ότι το περιστατικό μου, μόνο μεμονωμένο δεν είναι. @UncleKim δεν έχω κανένα συμφέρον να επιμείνω στο ότι η συσκευασία ήταν καλή. Είμαι ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ. Και η συσκευασία ήταν αρκετά καλή (good enough) ! Μία μέση προς καλή συσκευασία, και πραγματικά απορώ που έχουν ξοδευθεί τόσα keystrokes για αυτό το θέμα. Τέλος, ευχαριστώ πολύ για όλες μα όλες τις συμβουλές και παρατηρήσεις Επεξ/σία 2 Απριλίου από tsichles 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Eβαλα τη συγκεκριμενη φωτο γιατι απο τις θηκες υποθετω οτι προκειται για το ιδιο κινητο. Σιγουρα χωρουσε στο χαρτονι. Σιγουρα χρειαζοταν καλυτερη συσκευασια. Βεβαια, μου εχει στειλει το αμαζον κινητο σε χαρτινο φακελο, που ανοιγει απο τις δυο πλευρες και ξανακλεινει και δεν φαινεται τπτ. Οσοι ψωνιζουν απο αμαζον σιγουρα θα εχουν πετυχει τη συγκεκριμενη συσκευασια. Εχω πάρει πράγματα σε τέτοιο φάκελο και είμαι σίγουρος ότι είχε στο πλάι κομμάτι που το έκανε σαν φάκελο με ένα μονο άνοιγμα Εδώ φαίνεται το πλαινό,δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχουν πάνω απο ένας τύπος.
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, tsichles είπε Θεωρείτε σωστή, την παρουσιάση στο forum του συγκεκριμένου θέματος, ώστε μελλοντικοί χρήστες της υπηρεσίας να την χρησιμοποιούν για διακίνηση ευτελούς αξίας αντικείμενων για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η εταιρεία προβληματικές αποστολές για την πορεία και ολοκλήρωση της υπόθεσης ??? αυτονόητο το να μη στέλνει κάποιος αντικείμενα άνω των 100€ χωρίς βίντεο αποστολέα & παραλήπτη . Μετά υπάρχουν κούριερ με ασφάλιση . Ο καθένας κινείται όπως νομίζει . Προσωπικά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ box για το 99% των προϊόντων ... Κατα τα άλλα έχω χάσει πράγματα απο ΕΛΤΑ , μεταφορικές κτλ στο παρελθόν , διαλυμένα δέματα απο κούριερ , ανοιγμένα απο ΚΤΕΛ κτλ κτλ . Λογικό να γίνονται και στη box ειδικά με τέτοια κίνηση που έχει πλέον ... Επεξ/σία 2 Απριλίου από korakios 1
Ardov Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Θα ήθελα να σταθούμε ιδιαίτερα στη συσκευασία των αντικειμένων που αποστέλλονται μέσω των αγγελιών. Έχοντας εμπειρία πάνω από 20+ χρόνια σε αγγελίες και αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων, αν μου επιτρέπεται, θέλω να παραθέσω την άποψή μου σχετικά με αυτό που λέγεται "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ". Δυστυχώς υπάρχει μια πολύ περίεργη και ρευστή αντίληψη περί του τί εστί ασφαλής συσκευασία. Και το εντυπωσιακό είναι πώς ο καθένας το έχει εντελώς διαφορετικά στο μυαλό του. Μια σύντομη ιστορία. Κάποτε ας πούμε, είχα εντοπίσει μια δυσεύρετη μητρική εδώ στις αγγελίες του Insomnia. Επικοινώνησα με το μέλος και το χιλιοπαρακάλεσα να κάνει σωστή συσκευασία για να προστατέψουμε το αντικείμενο κατά τη μεταφορά. Με διαβεβαίωσε επανειλημμένα πώς θα κάτι ο,τι καλύτερο μπορεί για την άριστη συσκευασία του αντικειμένου και να μην ανησυχώ. Στα ΕΛΤΑ λοιπόν, παρέλαβα μια μητρική τυλιγμένη με χαρτί κουζίνας σε μια σακούλα του Σκλαβενίτη κι ενα σελοτέιπ απέξω. Προφανώς το σόκετ απροφύλακτο, και με τα πινάκια να έχουν γίνει αφηρημένη τέχνη. Εννοείται χτυπήματα σε άπειρα άλλα σημεία στο PCB και φθορές παντού. Η μητρική κατεστραμμένη φυσικά. Στο θέμα μας, προσπαθώ να κατανοήσω τι σκέφτεστε εσείς ο παραλήπτης και εσείς ο αποστολέας βλέποντας τις φωτογραφίες του παραβιασμένου πακέτου σας. Νομίζω πώς δεν αντιλαμβάνεστε την έννοια της ασφαλούς συσκευασίας. Αν αυτό που βλέπω το κομμάτι χαρτονιού και τα κομματάκια χαρτοταινίας είναι αυτό που αντιλαμβάνεστε ως "συσκευασία" νομίζω χρειάζεται να αναθεωρήσετε την έννοια. Πιθανολογώ πώς για λόγους κόστους επιλέξατε την οικονομική κατηγορία μικρού δέματος, ωστόσο θεωρώ πώς έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί όλα σε ενα μεγαλύτερο κουτί (μεσαίο μέγεθος) με αρκετό bubblewrap, κομματάκια φελιζόλ και ο,τι άλλο προστατευτικό μπορούσε να μπεί ως γέμιση εσωτερικά. Εξωτερικά έπρεπε να έχει τοποθετηθεί κι εκεί bubblewrap κατά τη γνώμη μου και οπωσδήποτε έπρεπε να τυλιχθεί σαν μούμια με ταινία συσκευασίας αρκετές φορές. Με αυτόν τον τρόπο θα ήταν ΠΟΛΥ πιο δύσκολη και η όποια φθορά της συσκευασίας και των περιεχομένων αλλά και ακόμη πιο δύσκολη η όποια διαδικασία παραβίασης του δέματος. Κι εκεί θα μιλούσαμε για μια πραγματικά ασφαλή συσκευασία. Έχει τύχει αρκετές φορές να λαμβάνω δέματα από αγγελίες, όπου ρίχνω κόπο και ιδρώτα να τα αποσυσκευάσω και τα καταφέρνω μετά από μισή ώρα. Μπορεί να εκνευρίζομαι λόγω αυτής της δυσκολίας όμως ανάβω κεράκι στον αποστολέα που περιποιήθηκε το δέμα με την προσοχή που του αρμόζει από σεβασμό και φροντίδα για το αντικείμενο που πουλάει αλλά και τον άνθρωπο που το αγοράζει. Όσο για τη Box Now, έχουν αναφερθεί αρκετές παραβιάσεις δεμάτων και ακόμη και ταχυδρομικές κλοπές. Στην περιοχή που μένω σε μεγάλο δήμο της Αττικής, βλέπω πολύ συχνά οχήματα της BoxNow μέσα στα σκοτάδια να μεταφέρουν δέματα μεταμεσονύχτιες ώρες σε σημεία που οι υπάλληλοι θα μπορούσαν ανενόχλητοι να "πειράξουν" κάποιο δέμα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, ούτε καν κάποια κάμερα. Ελπίζω κι εύχομαι να είναι ελάχιστοι αυτοί... Και πάλι όμως, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!!! Το λέω τρείς φορές για να το προσέχουμε στο μέλλον! Σφραγίστε το όσο γίνεται, τυλίξτε το όσο γίνεται, προστατέψτε το όσο γίνεται! Κάντε το όσο πιο δύσκολο γίνεται για να ανοιχτεί και φροντίστε το αντικείμενο που πουλάτε όπως του αξίζει! Και φυσικά μην τσιγκουνεύεστε 2-3 ευρώ παραπάνω σε περίπτωση που ξεφύγει το μέγεθος! 15 4
tsichles Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την διαδικασία να αναπτύξεται σε βάθος το συγκεκριμένο θέμα. Θα πρότεινα δε, οι moderator να κάνουν STICKY σχετικό θέμα, για την συσκευασία δεμάτων με αρχικό υλικό την ανάρτησή σας. Πιθανότατα τα κρούσματα θα ήταν λιγότερα, ΧΩΡΙΣ αυτό να δικαιολογεί την πράξη και την συμπεριφορά της BOXNOW. Οσο καλοπροαίρετα να δει κάποιος την προσπάθεια της, την ποιότητα του API και το σκεπτικό, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ process debug και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.
StamTheMan Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 32 λεπτά πριν, Ardov είπε Και πάλι όμως, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!!! Το λέω τρείς φορές για να το προσέχουμε στο μέλλον! Οντας και εγω στο χωρο 15 χρονια,τσαμπα τους τα λες. Δεν τους κοβει. Εχω λαβει και στειλει κυριολεκτικα χιλιαδες δεματα. ΟΙ ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ουτε τα βασικα. Το πακεταρισμα ομως σε καλυπτει στο να μη γινει ζημια,οχι να στο ανοιξουν και να το κλεψουν. Εδω αντιμετωπιζουμε μεγαλο κυμα κλοπων . Αλλο το να χανεται ενα δεμα,αλλο να εχουμε δεκαδες περιστατικα. Εδω θα παει περιπατο και το 100ρικο που δινουν ως μεγιστο και θα παμε σε αλλο επιπεδο,αν και οποτε αποφασισουμε να κινηθουμε. 1
johnniek13 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγω παντως σκεφτομαι πως αν ημουν ο τυπος που ανοιξε το πακετο ψαχνωντας για κινητο..και εβρισκα κινητο, θα επαιρνα και τις θηκες που πανε μαζι. Θα αφηνα βεβαια τις θηκες στην περιπτωση που δεν εβρισκα κινητο. Αυτο υπονοει βεβαια στην περιπτωση αυτη οτι ο αποστολεας δεν εβαλε μεσα κινητο... ΟΜΩΣ... με τι σκεπτικο θα το εκανε αυτο ο αποστολεας ξεροντας οτι κατα 99.9 % ο αποδεκτης θα επαιρνε αθικτη συσκευασια και αρα θα ανακαλυπτε οτι δεν ειχε εσταλει το κινητο? Αρα...η δουλεια εχει γινει στην αποθηκη. Εσκισε τις χαροταινιες πηρε το κινητο και τα ξαναπατησε ολα μαζι να μοιαζει με κουτι γιατι η αποθηκη επρεπε να δωσει κατι, δεν μπορουσε να τα παρει ολα και τις θηκες. Παει ο αλλος παιρνει τον σακο για διανομη και στην μεταφορα και με το κουνημα ολα ξεκολλανε. Πιανει το πακετο οπως ειναι και παρ' ολο που το βλεπει ετσι τι μπορει να κανει? Το βαζει ετσι μεσα γιατι αυτος δεν ξερει αν το δεμα εσταλει ετσι ή καταντησε ετσι και σε καθε περιπτωση δεν μπορει να πει τιποτα γιατι θα κατηγορηθει οτι ο ιδιος το ανοιξε. Επεξ/σία 2 Απριλίου από johnniek13 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου offtopic Spoiler 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχω πάρει πράγματα σε τέτοιο φάκελο και είμαι σίγουρος ότι είχε στο πλάι κομμάτι που το έκανε σαν φάκελο με ένα μονο άνοιγμα Εδώ φαίνεται το πλαινό,δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχουν πάνω απο ένας τύπος. Aυτο ανοιγει για πλακα εκει στα δυο φτερα που κλεινουν τα πλαινα μερη και ξανακλεινει χωρις να φαινεται τπτ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα