Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Και εγώ παθών με δέμα μικρής αξίας που είχα τοποθετησει σε κουτάκι από γυαλιά hawkers. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως ο διανομέας έχει γράψει ότι δεν το βρήκε στη θυρίδα. Φυσικά και 100% το είχα τοποθετήσει. Αυτή τη στιγμή ακόμα εμφανίζεται προς αναζήτηση και έχω στείλει και μέιλ αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.

• Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nagual είπε

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως ο διανομέας έχει γράψει ότι δεν το βρήκε στη θυρίδα. Φυσικά και 100% το είχα τοποθετήσει.

Αυτο ηταν το πρωτο σημαδι οτι κατι ειχε αρχισει να στραβωνει.
Απο τοτε ΚΑΘΕ ΔΕΜΑ που βαζω το βγαζω φωτο.

Αυτο το αστειο,οτι δεν το βρηκαν στη θυριδα,παιζει κοντα ενα χρονο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μιλάμε για παραγγελία μέσω eshop, ξεκάθαρα πλέον δεν επιλέγεις την box now. Το box συνήθως στοιχιζει από 1.80-3 ευρώ, και η acs πάλι συνήθως κοστίζει γύρω στο 3ευρω στα eshop στις μεθόδους αποστολής. Το μόνο που άξιζε με το BOX ήταν ιδιώτης σε ιδιώτη, ειδικά όταν ήταν στο 1 ευρω(με έκπτωση 0.50 ευρώ) και μόνο για πράγματα μικρής αξίας. 

Όχι μόνο για τις πιθανότητες κλοπής, έχω στείλει δέμα στο μεγάλο box, το οποίο για 2-3 εκατοστά δεν χώρεσε στο μεσαίο, να παραδίδεται στο μεσαίο (!) και να το χουν τσαλακωσει εντελώς για να το χωρέσουν. Καλά που δεν είχε τίποτα εύθραυστο μέσα. Για κάνα βιβλίο κάνα ανταλλακτικό κάνα αναλώσιμο καλό ειναι το BOX. 

Επίσης η υποστήριξη είναι ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ. Το τηλέφωνο το σήκωνε μια κυρία που ακουγόταν να ήταν σπίτι της, και ήξερε ότι ηξερα και εγώ, και τα μέιλ δεν απαντωνταν ποτέ. Τους έστειλα μια φορά ότι μια θυρίδα δεν λειτουργούσε (για βδομάδες συνέβαινε αυτο) το οποίο για εμένα κλαιν μαιν πήγα στην επόμενη, κακό για την εταιρία τους ήταν, και εμέ έγραψαν κανονικά. 

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.

UPDATE 1/4 Δεν είναι πρωταπριλιάτικο !!!

Καλό μήνα λοιπόν. Πριν λίγες ημέρες, απεστάλη η απάντηση της BOXNOW στον αποστολέα του δέματος.

Πήρα την άδειά του και την παραθέτω:

----------------------------------------------------

Αναφορικά με τον αριθμό δέματος 8702464026, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήσαμε, το δέμα δεν ήταν κατάλληλα συσκευασμένο με αποτέλεσμα να προκληθεί φθορά του περιεχομένου.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία των δεμάτων προς αποστολή για τη διευκόλυνσή σας.  Συγκεκριμένα, συστήνεται η αποφυγή κενών μεταξύ συσκευασίας και προϊόντος σε μια προσπάθεια πρόληψης διαρροών και χτυπημάτων.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Πάμε λοιπόν, παραθέτω φωτογραφίες, όπως ακριβώς το βρήκα για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία, σχετικά με το τι έχει συμβεί. 

Θα στείλω απαντητική επιστολή με τις φωτογραφίες και σε περίπτωση νέας άρνησης (σαφέστατα και θα είναι), πάμε στα πυρηνικά.

20250320_095936.jpg

20250401_105254.jpg

20250401_105242.jpg

20250401_105234.jpg

20250401_105226.jpg

• Sad 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ στο μούνταρε κανονικά το κοπρόσκυλο της box

να μαζευτείτε τα θύματα για ομαδική αγωγή και μηνύσεις με καλό δικηγόρο/δικηγόρους

Επεξ/σία από stratos979
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsichles είπε

Αναφορικά με τον αριθμό δέματος 8702464026, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήσαμε, το δέμα δεν ήταν κατάλληλα συσκευασμένο με αποτέλεσμα να προκληθεί φθορά του περιεχομένου.

Και πως ξέρουν εκ των υστέρων ότι το δέμα δεν ήταν καλά συσκευασμένο, καταγράφουν την κατάσταση των δεμάτων και κρατάνε αρχεία ή κοιτάξανε και καλά κάμερες από όταν μπήκε στην θυρίδα?

Νομίζω απλά λένε βλακείες και αυτό είναι μια ακόμα carbon απάντηση σε όσους τους "ενοχλούν" με τα χαμένα δέματα τους

• Like 4
Δημοσ.

Διαβάζοντας το νήμα, εμένα μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.

Είχε κάποιος παραβιασμένο πακέτο που αγόρασε από μεγάλο όμιλο; π.χ. Public, intersport, cosmos, κλπ; Γιατί αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε μεγάλες εταιρείες όπου το νομικό τμήμα είναι τεράστιο και μπορούν να κυνηγήσουν την Box και τους υπαλλήλους, τα πακέτα φτάνουν σε άψογη κατάσταση. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις πέφτουν σαν όρνια γιατί ποιος θα ασχοληθεί ως ένα μικρό κατάστημα ή ακόμα χειρότερα ως ιδιώτης! 

Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα αλλά ότι έχω πάρει είναι από μεγάλες αλυσίδες, Πολιτεία για βιβλία, κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsichles είπε

UPDATE 1/4 Δεν είναι πρωταπριλιάτικο !!!

Καλό μήνα λοιπόν. Πριν λίγες ημέρες, απεστάλη η απάντηση της BOXNOW στον αποστολέα του δέματος.

Πήρα την άδειά του και την παραθέτω:

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία των δεμάτων προς αποστολή για τη διευκόλυνσή σας.  Συγκεκριμένα, συστήνεται η αποφυγή κενών μεταξύ συσκευασίας και προϊόντος σε μια προσπάθεια πρόληψης διαρροών και χτυπημάτων.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Πάμε λοιπόν, παραθέτω φωτογραφίες, όπως ακριβώς το βρήκα για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία, σχετικά με το τι έχει συμβεί. 

Θα στείλω απαντητική επιστολή με τις φωτογραφίες και σε περίπτωση νέας άρνησης (σαφέστατα και θα είναι), πάμε στα πυρηνικά.

20250320_095936.jpg

20250401_105254.jpg

20250401_105242.jpg

20250401_105234.jpg

20250401_105226.jpg

Για γέλια και για κλάματα η απάντηση τους. Απαντάνε εσκεμμένα έτσι δήθεν για να ρίξουν την ευθύνη σε εσένα άμα κινηθείς νομικά. Αλλά οι φωτογραφίες το διαψεύδουν. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, μέσα σε αυτή την προχειρότητα, με ένα χαρτόνι τυλιγμένο περιμετρικά και πιασμένο με χαρτοταινία, υποτίθεται ότι στάλθηκε ακριβό κινητό και τρεις θήκες;

Χώραγε εκεί μέσα, ας πούμε, εκτός από τις τρεις θήκες και κινητό και κάποια στοιχειώδης προστασία του; (κουτί, πλαστικό με φυσαλίδες, κάτι τέλος πάντων που να προστατεύει αντικείμενο εκατοντάδων ευρώ...)

Παρατηρήστε λίγο το ύψος της "συσκευασίας" στο πλάι. Είναι ενάμισι δάχτυλο; Κι εκεί μέσα χώρεσαν τρεις θήκες και κινητό, έστω χυμαδιό, χωρίς καμία προστασία;

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Snoob είπε

Συγγνώμη, μέσα σε αυτή την προχειρότητα, με ένα χαρτόνι τυλιγμένο περιμετρικά και πιασμένο με χαρτοταινία, υποτίθεται ότι στάλθηκε ακριβό κινητό και τρεις θήκες;

Χώραγε εκεί μέσα, ας πούμε, εκτός από τις τρεις θήκες και κινητό και κάποια στοιχειώδης προστασία του; (κουτί, πλαστικό με φυσαλίδες, κάτι τέλος πάντων που να προστατεύει αντικείμενο εκατοντάδων ευρώ...)

Παρατηρήστε λίγο το ύψος της "συσκευασίας" στο πλάι. Είναι ενάμισι δάχτυλο; Κι εκεί μέσα χώρεσαν τρεις θήκες και κινητό, έστω χυμαδιό, χωρίς καμία προστασία;

Το κινητό ήταν μέσα στο γνήσιο κουτί του τηληγμενο με φυσαλίδες και εξωτερικά 3 θηκες. Μέσα σε κουτί τηληγμενο με χαρτοταινια. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giannispavlou είπε

Το κινητό ήταν μέσα στο γνήσιο κουτί του τηληγμενο με φυσαλίδες και εξωτερικά 3 θηκες. Μέσα σε κουτί τηληγμενο με χαρτοταινια. 

Εγώ αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες δεν είναι κουτί. Είναι ένα κομμάτι χαρτόνι, ανοιχτό στο πλάι και στις δύο πλευρές, με πρόσθετο κομμάτι στην τέταρτη πλευρά, για να κλείσει.

Κι αν εκεί μέσα χωράει κουτί γνήσιο (τι διαστάσεων; ) τυλιγμένο με φυσαλίδες και 3 θήκες, θα περιοριστώ να πω ότι θα ήθελα πραγματικά να το έβλεπα ακέραιο, γιατί κρίνοντας από τις φωτογραφίες ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς χώρεσαν όλα αυτά τα πράγματα.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το θέμα αρχίζει και μπάζει λίγο μετά της φώτο

Είτε μας δουλεύεις, είτε σε δουλεύει ο πωλητής

Για να πουλήσω tempered glass βάζω μεγαλύτερο κουτί

Ο μόνος τρόπος να έστειλε και κινητό σε αυτό το πακέτο είναι αν στο κόλλησε από κάτω εξωτερικά

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

5.5 εκατ χρειαζεται. Μαζι με bubble wrap παμε στα 6, χοντρα 6.5εκ.

image.png.2591bbd0eedac9ea8f12bb82fa283661.png

Στη πρώτη φώτο αν δεις οριακά κάθονται μέσα οι θήκες δεν μιλάμε αν είναι κινητό που είχε και φορτιστή στη συσκευασία που πας κάνα 2 εκατοστά έξτρα στο κουτί

Όπως και να έχει είναι απαράδεκτο κινητό ακόμα και 100 ευρώ να σταλεί σε χύμα χαρτόνι (ούτε καν κανονικό κουτί) τυλιγμένο με χαρτοταινία, εγώ ακόμα και σκέτες της θήκες θα της έστελνα καλύτερα συσκευασμένες

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...