Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Τι να πεις δλδ;
Μας περιγραφεις ενα ασχετο περιστατικο,που οριακα ηταν αξιο αναφορας.

Γιατί δεν ειναι σχετικό? Φαίνεται οτι ο υπάλληλος "ψαχνόταν" να δει τι παίζει με το δέμα, ενώ δεν έχει καμία δουλειά.

• Like 3
  • Thanks 3
  • Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 6:17 ΜΜ, pace είπε

Να το παραβίασαν αποκλείεται;;

ηλεκτρονικά εννοώ και να το έκλεισαν πάλι.

με βοήθεια από μέσα από το σύστημα ή και χωρίς, με υποκλοπή κωδικού ας πούμε…

ετσι για την ιστορια υπαρχουν πολλαπλες αναφορές και μου εχει τυχει και εμενα να βαλω κωδικο για να ανοιξω θυριδα και να ανοιγουν 2-3-4 πορτακια με δεματα μεσα λόγω βλάβης(?)... πιο πιθανο θεωρω να του το εφαγαν ετσι του φιλου παρα ο οδηγος ή καποιος ενδιάμεσος (χωρις βεβαια να βαζω και το χερι μου στη φωτιά).

Παντως σαν υπηρεσία εχει πεσει, εχουν γινει μουλαρια, τα βαζουν σε οποιο ΒΟΧ τους βολευει ενω το επιλεγμένο ειναι αδειο απλα και μονο για να μη ξανασταματανε κοκ. Ειχα 2 εως 5 αποστολές/παραλαβές την εβδομάδα και πλεον τις εχω μειωσει σε μαξ 1 γιατι μου εσπασαν τα νευρα με τη γαιδουρια τους (συν τις καθυστερησεις που δε τηρουνται πλεον οι 2 ημερες)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Με συγχωρείς κιόλας, αλλά τι φάση;

Online shopping; Δωρα; Αποστολές φακέλων; Πρακτικά είχα καταργήσει τις κούριερ και ακόμα και για 3 χλμ απόσταση δεν έπαιρνα το αμάξι να πάω κ ζήταγα αποστολή με ΒΟΧ λόγω πρακτικότητας…

Μέχρι και είδη σούπερ μάρκετ από επαρχία μου έχουν στείλει συστηματικα (λόγω μεγάλης διαφοράς τιμής)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Εγώ έχω δει τον υπάλληλο της boxnow όταν έχει πάει σε λοκερ για παραλαβές, να έχει ένα μεγάλο τσουβαλι και να βάζει εκεί μέσα όλα τα δέματα. Παρόμοια είχε ένα τέτοιο και όταν έβαζε τα δέματα στις θυρίδες. Ίσως για αυτό έρχονται τα δέματα, με φθορες και σχισμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, giannispavlou είπε

Ανέφερα μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ενεργό στίγμα θα γίνει δουλειά κατευθείαν. Τέλος πάντων δεν θα πω κατι άλλο. Σ όποιον συμβει κλοπή αυτοκινήτου κινητού κτλ ΜΕ ΣΤΙΓΜΑ να παει σε τμήμα και να καλέσει ΟΠΚΕ. Καλησπέρα.

Πριν 2 χρόνια που κλάπηκε το iphone της αδεφής μου και το στίγμα μας έβγαζε σε μαγαζί στην Ομόνοιας με επισκευές κινητών δεν ασχολήθηκε κανείς από το ΑΤ.

Την συμβούλεψαν να μπεί μέσα να ρωτήσει.... γελάω

Τώρα τα υπόλοιπα περι τεθωρακισμένων στα άβατα τα λένε οι φαντασμένοι της ΕΛΑΣ, που κάθονται όλη μέρα και πίνουν φρεντο εσπρέσο, και νομίζουν ότι είναι κομμάντο, επειδή είδαν δυό tik tok από κανα Αμερικανάκι, που είδε σε μια ταινία και αυτό ότι ήταν στις ειδικές δυνάμεις.

Επεξ/σία από Ace Of Spades
  • Like 6
  • Confused 2
Δημοσ.
Στις 27/3/2025 στις 8:38 ΠΜ, papoys1 είπε

Υπάρχει περίπτωση ή τρόπος να ανοίγουν τη σακούλα του temu και να την ξανακλείνουν;;; Χτες παρέλαβα σακκούλα με 4-5 μικροπράγματα αξίας 22-23 ευρώ.Η σακκούλα κανονικά κλειστή , τα κουτιά μέσα ήταν ανοιγμένα και πρόχειρα κλεισμένα σαν κάποιος να τα άνοιξε να δει τι έχουν  μέσα. Δεν έλειπε κάτι εξάλλου όπως είπα δεν ήταν και κάτι ακριβό, απλά το αναφέρω μήπως ξέρει κανείς κάτι;;

Και εγω παρελαβα εχθες εμφανως τσεκαρισμενη , και προχειρα κλεισμενη , χωρις ομως να λειπει κατι 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Και εγω παρελαβα εχθες εμφανως τσεκαρισμενη , και προχειρα κλεισμενη , χωρις ομως να λειπει κατι 

υπαρχει περίπτωση να είναι απο το τελωνείο;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fir3fly είπε

Εγώ έχω δει τον υπάλληλο της boxnow όταν έχει πάει σε λοκερ για παραλαβές, να έχει ένα μεγάλο τσουβαλι και να βάζει εκεί μέσα όλα τα δέματα. Παρόμοια είχε ένα τέτοιο και όταν έβαζε τα δέματα στις θυρίδες. Ίσως για αυτό έρχονται τα δέματα, με φθορες και σχισμένα.

Καλημέρα σας, όχι το δικό μου δέμα ήταν παραβιασμένο και όχι σκισμένο. Στον κόσμο της φτώχιας και social / influence victims, είναι "φυσιολογικό" να μπαίνουν άνθρωποι της αλυσίδας στην διαδικασία έξτρα πλουτισμού. ΑΛΛΑ είναι δουλειά της εταιρείας να βρει την μεθοδολογία ώστε να αποτρέπει αυτές τις ενέργειες. Το μινιμουμ των 100ευρώ, ουσιαστικά προστατεύει μόνο την εταιρεία και όχι τους πελάτες της.

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
Στις 27/3/2025 στις 8:38 ΠΜ, papoys1 είπε

Υπάρχει περίπτωση ή τρόπος να ανοίγουν τη σακούλα του temu και να την ξανακλείνουν;;; Χτες παρέλαβα σακκούλα με 4-5 μικροπράγματα αξίας 22-23 ευρώ.Η σακκούλα κανονικά κλειστή , τα κουτιά μέσα ήταν ανοιγμένα και πρόχειρα κλεισμένα σαν κάποιος να τα άνοιξε να δει τι έχουν  μέσα. Δεν έλειπε κάτι εξάλλου όπως είπα δεν ήταν και κάτι ακριβό, απλά το αναφέρω μήπως ξέρει κανείς κάτι;;

υπαρχουν αρκετες καταγγελιες στο temu με ανοιγμενα/αδεια πακετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATE 28/3 Στην χθεσινή αποστολή email μου :

Καλησπέρα σας, 

Ευγενική υπενθύμιση, που βρισκόμαστε με τον έλεγχο της κλοπής του κινητού ?

Ευχαριστώ πολύ

Δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Επεξ/σία από tsichles
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tsichles είπε

UPDATE 28/3 Στην χθεσινή αποστολή email μου :

Καλα και εσυ μην περιμενεις οτι θα σου απαντησουν την επομενη.

• Like 1
Δημοσ.
On 23/03/2025 at 01:25, myst77 said:

πριν 2 βδομαδες περιπου εστειλα ενα game απο θεσσαλονικη-πειραια.

ενω κανει 1-2 μερες περασαν 3-4 και φαινοταν οτι ηταν στη κεντρική αποθήκη Θεσσαλονίκης.
Καποια στιγμη , απογευμα με καλουν απο το νουμερο 6970****** λεγοντας πως ειναι απο το BOX NOW για ενα δεμα που καθυστερουσε να παραδοθει.
Μου ειπαν ειναι στην αποθηκη και δεν το βρισκουν. Μου ζητησαν περιγραφη της συσκευασιας που ηταν τυλιγμενο αλλα και το τι ειχε μεσα για να το εντοπισουν. Τους ειπα οτι ειναι απο κονσολα PS. Μου εκανε εντυπωση που ρωτησαν και τι παιχνιδι ηταν ακριβως και ηθελαν λεπτομερειες για το σχεδιο που ειχε πανω η σακουλα που το τυληξα. Θεωρησα οτι το ρωτουσαν για το ενδεχομενο να βρηκαν ελαττωματικη συσκευασια ή να βρήκαν πράγματα εκτός συσκευασιας.
Καπου εκει αλλαξε το status σε "προς αναζητηση" , κατι τετοιο.
Στη πορεια ειχα επικοινωνια (δικη μου) με email με την εταιρια που μου απάντησαν να στειλω IBAN για αποζημειωση.

Μετα απο μια μερα τρωω φλασια και καλώ 2 φορες αυτο το κινητο για ενημερωση αλλα δεν απαντησε κανεις.
Φοβαμαι οτι γινεται απο μεμονωμενους εκει μεσα που εχουν προσβαση για να δουν τι εχει η συσκευασια και να κινηθουν αναλογα
ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ με αναζήτηση στο white-pages.gr το βγαζει σαν scam απο διαφορους, οτι λενε πως ειναι απο box now και ρωτανε για το δεμα

τελικα αφου μου απαντησαν οτι το κινητο που με καλεσε ειναι δικο τους μετα απο μερικες μερες μου εκαναν καταθεση το ποσο που εγραφε η αποδειξη του game που χαθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...